Κι αυτός στη γειτονιά του Καραπαππά μεγάλωσε.
Δεν είμαι εδώ για να υπερασπίζομαι την κάθε κίνηση του Μαρινάκη όπως ξέρεις, όσα έγραψα για τις αναβολές και πως δεν αποτελούν δικαιολογία ισχύουν!
Με τον Νταϊφά που πρωτοπήγα γήπεδο το ποδόσφαιρο ήταν πλέον επαγγελματικό, προφανώς πολύ διαφιαδορετικό από σήμερα όπως σε όλη την Ευρώπη.
Είμαι υπέρ του επαγγελματικού αθλητισμού όμως, επαγγελματίες ήταν και ο Ζιο, και ο Τζόλε και ο Καραπιάλης και ο Αναστόπουλος και ο Καρεμπέ και ο Γκαλέτι και ο Ντάρκο και ο Ιμπαγάσα και αμέτρητοι άλλοι που μου προσέφεραν μαγικές στιγμές.
Δεν διάβασα την ανακοίνωση του χοντρού και να σου πώ την αλήθεια δεν καίγομαι και να τη διαβάσω, δεν με νοιάζει τι λέει κάποιος που δεν εκτιμώ.
Το γάμησες και ψόφησε και εσύ…
Τι να πουν τα παιδιά του πόλο;
Ένα όνομα μόνο:
Tράκης.
Χαίρομαι που βρήκες νόημα στη ζωή σου να ψειρίζεις τα ποστς μου. Εγώ συνήθως ούτε που διαβάζω τα δικά σου.
Ναί ρε συ γιατί μπορεί ο Μπασινάς ήταν το πουλέν για να κατατροπώσει τον Μουρίνιο ο Tsoukou-Tsoukou One, ο Μαρκαριάν! :lol:
Γιατί απλά όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο και θέλεις μόνο νίκη, είναι λογικό να υπάρχει ένα άγχος. Ιδανικά θα μας βγεί σε καλό, σε σοβαρότητα, συγκέντρωση κλπ.
Τα λεφτά που του σκας, μάλλον δε τα εκτιμάς και πολύ τότε :).
Τι ένα όνομα μου λες; Αυτός είναι σαν τον Πετράκη τον Κόκκαλη ρε. Εγώ σου μίλησα για μαφιόζους κι εσύ μου λες για ένα πρεζόνι, που θα το έχουν οι άλλοι στη γωνία και θα το κοροϊδεύουν.
…εεε ουσιαστικά αυτό δεν έγραψε?..δεν νομίζω ότι θα κάνουμε τρίτη συνεχόμενη ήττα:):!:
Από κάπου πληρώνονται οι παίχτες, δεν κατεβάζουμε την ομάδα νέων μας!
Εντελώς άκυρη σύγκριση του κατά δήλωση του “δασκάλου της αλητείας” με ένα παιδί που ποτέ δεν έδωσε αφορμή με τη συμπεριφορά του στα γήπεδα και τελικά αποπέμφθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του ως “όχι αρκετά κάφρος”!
Το τι σνιφάρει ο καθένας σπίτι του είναι δική του υπόθεση.
:dunno: Τι να πώ, θα δούμε αύριο στην πράξη τι θα γίνει.
O Πέτρακης όταν ήταν νηφάλιος έλεγε και αλήθειες όπως ότι ο ΠΑΟ δεν ιδρύθηκε το 1908.
χαιρεταμε 2η θεση
… και τη χρονιά γενικότερα.
Εντάξει τι να πεις σήμερα, τέτοιο ξεκωλίαση λίγες φορές έχω δει.
…και δυσκολεύει και η πρόκριση…δεν έβλεπα το παιχνίδι, παρακολουθούσα την εξελιξή του απ’το Sport24, αλλά μου φαίνεται ότι το παιχνίδι χάθηκε απ’την άμυνα του πρώτο ημιχρόνου
:):!:
…η σημερινή ομάδα δεν μπορεί…
…βγάλτε με ψεύτη ρε παιδιά…
Εντάξει έβαλε απίθανο ο αλλος στο τέλος. Παει η δεύτερη θέση, ΤΣΣΚΑ η ρεάλ λοιπον.
…μπορούν να προκριθούν, πέρα και από τις μαθηματικές ελπίδες που έχουμε, το πάλεψαν τα παιδιά απόψε, τουλάχιστον απ’ότι κατάλαβα στο δεύτερο ημίχρονο, κιαυτό είναι κάτι το θετικό…βαίβαια το Μιλάνο είναι πια δεύτερο:):!:
Εντάξει, τι να γίνει, δε θα είναι κάθε χρονιά όπως η τελευταία διετία και ούτε θα έχουμε την τύχη πάντα μαζί μας (βασικά πλην του τελικού με την ΤΣΣΚΑ, δεν την είχαμε και ποτέ στο μπάσκετ, αλλά τέλος πάντων). Δεν πειράζει! Αγάπη και μόνο για αυτή την ομάδα. Παίκτες νέους έχουμε και χαμένη η χρονιά να πάει (που δηλαδή έχει σχεδόν ήδη πάει) υπάρχει προοπτική.
Δύο πράγματα λίγο μετά το ματς…
-Το ματς δεν το είχαμε, πήγαμε να το κλέψουμε και δεν μας έκατσε. Θα μπορούσαμε, αλλά δεν μας έκατσε…
-Το να βρίζεις-γιουχάρεις-αποδοκιμάζεις τον παίκτη σου δε σε κάνει μάγκα…δε σε κάνει οπαδό…δεν βοηθάει τον παίκτη-γαμαει την ομάδα…
-Δεν είναι κακό να αποτυγχάνεις…αρκεί να προσπαθείς…και αν μη τι άλλο, προσπαθούμε…
-Δεν απαγορεύεται να έχουμε απαιτήσεις απο και όνειρα για αυτή την ομάδα
-ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…
Αν και αποφάσισα να σταματησω να γραφω στο φόρουμ για κάποιους χ,ψ λόγους οφείλω ένα ποστ τελευταίο για την ομάδα μιας και έχω γράψει σελίδες όλα αυτά τα χρόνια
Let’s face the truth η χρόνια κάπου εδώ τελείωσε καθώς είμαστε εκτός βασικού στόχου (συμμετοχή F4) και ταβάνι μας πλέον είναι ένας ηρωικός αποκλεισμός από Ρεάλ/ΤΣΣΚΑ στην καλύτερη και αποκλεισμός στους 16 στη χειρότερη. Δυστυχώς έγιναν λάθη από διοίκηση/προπονητή σε όλη τη διάρκεια της χρονιας, έκατσε η ατυχία με τον Law, έκατσε στό κρίσιμο σημείο και του Σπανούλη και έμεινε η ομάδα να παλεύει ακυβερνητη με μόνο οδηγό το φιλότιμο κάποιων παικτών. Ένας πετυχημένος κύκλος κλείνει και ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επόμενη χρόνια.
Προσωπικά, θα σταθώ δίπλα τους μέχρι και στο τελευταίο λεπτό της Ευρωλίγκας. Δεν αξίζει αυτή η ομάδα να βγει νοκ άουτ μετά από 3 ημερολογιακα χρόνια σε άδειο γήπεδο.
Ένα τεράστιο προσωπικό ευχαριστώ σε αυτήν την παρεα για αυτά που έζησα πέρισυ από κοντά στο Λονδίνο.
Αυτά
ΥΓ. Στον απολυμένο καριολη του gazzetta εύχομαι να μην μπορεσει να περασει καν την πόρτα του ΟΑΕΔ και να επιστρέψει στην εργοδοσία του Τρακη ως σωβρακοπλυστρα
Μιας και απότι φαίνεται τελείωσε για φέτος η ευρώπη ας κάνουμε ταμείο. Φιλότιμοι οι Πετγουει,Λοτζέσκι αλλά σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν στο επίπεδο των Άντιτς,Παπ. Στο 5 μια από τα ίδια και πάλι καλά που βγήκε ο Ντάνστον. Ακόμα και έτσι όμως ,αν είχαμε Λο θα ήμασταν ανταγωνιστικοί.Ε…Τραυματίστηκε και αυτός και πάπαλα.
Και για να τα σουμάρουμε, αγγελόπουλοι και μπαρτζώκας πήραν πέρσι την ευρωλίγκα, αγγελόπουλοι και μπαρτζώκας αποτυγχάνουν φέτος. Οι πρώτοι μείωσαν το μπάτζετ, δεν κράτησαν τον Χαινς και δεν βοήθησαν την ομάδα μέσα στη σεζόν όπως αντίθετα έκανε ο πρεζάκιας ο Τράκης και φέτος και πέρσι. Ο Μπαρτζώκας πρέπει να συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν παιχνίδια τελικοί και πως πρέπει να βρει κανάν άνθρωπο να τον βοηθάει με τις μεταγραφές .
Τέλος, θέλω να σκοτώσω τον Κόλινς αργά και βασανιστικά . Αυτά.
πιο πολλοι ηταν αυτοι που φωναζαν σημερα “ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑΓΗ” για τον Κολινς απ οτι το 81 για το πασοκ
και γω του ριξα γιούχα και τη φχαριστήθηκα. Με το που μπήκε μέσα ενεργοποίησε τον Λάνγκφορντ και άλλαξε ο ρυθμός του παιχνιδιού υπέρ της αρμάνι. Σαν να μπήκε μέσα και να κουράδιασε όλη την ομάδα. Απέλαση.
Σε αυτή την πρόταση τα είπες όλα για το τι έφταιξε.