Ολυμπιακός

Διαφωνώ.Πολύ καλός παίκτης όντως είχε επαφή με το καλάθι αλλά στα κρίσιμα ματς δεν ήταν αυτός που έπρεπε.
Στο άλλο με τον Ίβκοβιτς παίζει και να έχει δίκιο

Floydized, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ αλλά όντως κάτι λάθος έβλεπες πέρσι.
Εκτός αν για κρίσιμο ματς λογίζεις μόνο τον τελικό της Ευρωλίγκας (όπου και πάλι μαζί με Τζος και Μίλος ήταν οι μόνοι που στάθηκαν αξιοπρεπώς).

Σε όλα τα υπόλοιπα σχεδόν ήταν είτε ο καλύτερος είτε ένας από τους καλύτερους.

Τι να σου πω,είναι πολλά που μου έρχονται στο μυαλό.Πιθανώς κάνω λάθος.
Πάντως ότι ήταν από τους καλύτερους και πολλές φορές ο καλύτερος δεν το αμφισβήτησα.Ανέφερα παραπάνω ότι οι άμυνες τον είχαν στόχο.
Ήταν και το θέμα της τακτικής Γιαννάκη που με εκνεύριζε πέρσι.
Τέλος πάντων η αλήθεια είναι ότι δεν έβλεπα και συνεχώς Ολυμπιακό,είμαι γνωστός πολέμιος του Ευρωπαϊκού δήθεν μπάσκετ!

Οσο αφορά τον Κλέιζα επειδή και εγώ διαφωνούσα με άλλους για την υποτειθέμενη αξία του ,πρέπει να θυμάστε ότι έκανε πολύ μέτριο final four πέρυσι όπως και όλος ο Ολυμπιακός για να λέμε την αλήθεια αλλά και στους τελικούς με ΠΑΟ ήτανε απλά Ανύπαρκτος σχεδόν σε όλη τη σειρά .
Δεν ξεχνάω επίσης ότι ήτανε πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα και του μουντομπάσκετ πέρυσι ,πίσω απο το Ντουράντ αλλά στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ που ήτανε το πιο κρίσιμο μαντέψτε…σωστά ανύπαρκτος (1/15 σουτ ή κατι τέτοιο τεσπα) .
Εκεί που θέλω να καταλείξω είναι ότι δεν μπορείς να λες ηγέτη του Θρύλου έναν Κλέιζα ,ούτε μπορεί να σε πάει στην κορυφή της ευρώπης .
Ηγέτη λες ενα Ντέιβιντ :respect: και ένα Ντομινίκ που στα ματς που καίει η μπάλα κάνουν παπάδες και σου πετάνε 60 πόντους σε final four .
Άντε ας ελπίσουμε τελικά αυτή η ομάδα να πάει ff αν και εκεί θα περιμένει ο βάζελος με ανοιχτές αγκάλες…

E, ναι, πως να συγκριθει με την πανδαισια της regular season του ΝΒΑ;;; :stuck_out_tongue:

Τι λέει ο πιτσιρικάς ρε 'σεις8)8)
Πάντως είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα σε ενδεχόμενο αποκλεισμό αύριο,εννοώ στα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος

το σιγουρο ειναι πως θα αντιδρασει ο κοσμος… με αδιαφορια…

Πρώτος σκόρερ (19) και ριμπάουντερ (11) της ομάδας στον ημιτελικό και μεγαλύτερο ranking με βάση το σύστημα της Ευρωλίγκας. Δεύτερος σκόρερ στον τελικό όπου έτσι κι αλλιώς η Μπάρτσα δεν πιανόταν.

Στους τελικούς με τον βάζελο, εξαιρώντας το πρώτο ματς που ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός της περσινής σεζόν, μια χαρά έπαιξε ο Λίνας και ήταν ο καλύτερος στο τρίτο παιχνίδι μέχρι ν’ αρχίσουν τα “ζαβλανομαγικά”.

Για τον Ντέιβιντ (Ρίβερς), θυμίζω ότι την πρώτη του χρονιά τον κράζανε όλοι, όπως και τον Ιωαννίδη για την “αποτυχημένη” του επιλογή στους Αμερικάνους. Τη δεύτερη που τον κράτησε ο Ντούντα τα κραξίματα ήταν ακόμα περισσότερα, γιατί μέχρι τα πλέη οφ της Ευρωλίγκας (με Παρτιζάν και ΠΑΟ) η ομάδα εκανε ένα σωρό ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κι επειδή βλέπω ότι ο Έντι Τζόνσον μνημονεύεται (και δικαίως) απ’ όλους μας θυμίζω ότι μετά τους 27 πόντους στον ημιτελικό με τον βάζελο, έβαλε μόλις 9 στον τελικό με την Ρεάλ (που, όπως και η περσινή Μπάρτσα, επίσης δεν πιανόταν). Μήπως κι αυτός δεν ήταν παίκτης για τα κρίσιμα?

Από την άλλη κακώς μπαίνω εξαρχής στο τριπάκι να συγκρίνω μπάσκετ των 90ς με το σημερινό.

Ελπίζω σήμερα να μας βουλώσουν στόματα και πληκτρολόγια.

Το να λέμε πως παίκτες σαν τον Κλέιζα δε χωρούσαν στη φετινή μας ομάδα, είναι σαν να λέμε πως ο Δώνης δεν πρέπει να θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ατρόμητο, γιατί ο Ρονάλντο χάνεται στους τελικούς. Και ναι, ο Κλέιζα δεν ήταν καθαρό 4άρι, αλλά στη θέση 3 είχαμε τον Τσίλντρες. Φέτος, θα βοηθούσε και στις 2 θέσεις όπου και στις 2 θέσεις μας λείπουν παίκτες με τα χαρακτηριστικά του.

Κι ας ήταν ο ηγέτης ο Χαλπερίν μετά.

Πάμε σήμερα να κάνουμε το break και ας προκριθούμε μετά κόπων και βασάνων. Και το '97 με αίμα και γκρίνιες φτάσαμε στο final 4

Πάντως αν ο Κλέιζα ήταν στην δεκαετία του '90 θα είχε κάνει τρελούς παπάδες με τα τότε δεδομένα.Εδώ είχε κάνει ο Μποντίρογκα που τελευταία φορά που ένας άνθρωπος έκανε τόσα βήματα ήταν ο Μαγγελάνος ξέρω’γω.

Πάντως χαίρομαι με μήνυμα-προτροπή Κάρβου!:lol::lol:
Άμα δεν πηδάνε για ριμπάουντ και δεν ηρεμήσουν στην επίθεση,πάμε για επική ήττα και πάλι

Δεν βλεπομασταν προχθες, ας ευχηθουμε να εμφανισουμε αλλο προσωπο σημερα… Εχω εμπιστοσυνη στον Ντουντα και εδω θα φανει αν η ομαδα εχει αυτο που χρειαζεται για να κανει κατι μεγαλο φετος…

ego den vlepo na pername pantos… Isos kalytera, gia na sygkentrothoume se kypello kai protathlima kai apo tou xronou ksana.

Και εγω για αποψε ειμαι αισιοδοξος…εξαλλου η ομαδα εχει δειξει οτι κατω απο πιεση λειτουργει καλυτερα απο καθε αλλες συνθηκες…να ναι και ο τεοντοσιτς καλα γιατι εχει λειψει σε αυτους τους αγωνες…

τα μισα λαθη να καναμε στο ματς της τριτης θα κερδιζαμε αλλα…[-X

…εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά σε λίγη ώρα θα ξέρουμε…μακάρι να διαψευστώ:):!:

απαραδεκτοι, να πανε να γαμηθουν

περα του οτι δεν μπορουν να παιξουν αμυνα, ειχαν ευκαιριες για 3 ποντα στην επιθεση και δεν τολμαει να τα παρει κανεις, αντιθετα πανε σε ντραιβς οπου παιρνουν τον μπουλο

αντε γεια, δε νομιζω να μπορεσει να το γυρισει ετσι οπως παιζει, μακαρι να διαψευστω

Τα χαλια τους τα μαυρα (και παλι)…

τραγικος ο σπανουλης,παει να το παιξει ηγετης και κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.

Αν 42 πόντους σε 16 λεπτά στο παιχνίδι που κρίνεται η πρόκριση, τότε πολύ απλά δεν αξίζεις να πας στο φάιναλ 4. ας πάνε πιο δυνατές ομάδες . ντάξει μένει ένα ημίχρονο ακόμα , αλλά μάλλον δεν…μια επική ανατροπή θα έψηνε πάντως :stuck_out_tongue:

Για πείτε ρε παιδιά αυτός ο Χέρστον πόσο κοστίζει?
Ή δεν τον θέλουμε επειδή είναι αμερικάνος που ξέρει μπάσκετ?