Ολυμπιακός

όχι θέλουμε παίκτες εργαλεία γιατί ο ντούντα θέλει να χτίσει μια ομάδα στην οποία ο καθένας θα έχει το ρόλο του :stuck_out_tongue:

50 ποντους στο ημιχρονο… καλα τα πανε τα παλικαρια μας…

εγω παντως θα περιμενω να χασουμε πρωτα και θα κλαψω μετα !

Αν η …διαφορα παντως μεγαλωσει κι αλλο,δε θα χασω αλλο χρονο.Θα παω διπλα που γινεται ματσαρα και που ο Φιλιππας πραγματικα ειναι το κατι αλλο σημερα !

pigene dipla, alla klise ton ixo prota…

εδω σου λεω βλεπω ολυμπιακο αλλα εχω αφησει ηχο απο νοβα γτ δεν θελω να χασω ατακα !

τι ατάκα…μου εχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι με τον μαλάκα…δεν έχει πετύχει φάση για φάση και μιλάει λες και είμαστε στο 1980…με τον κάθε τραγικό…

*λίγο είδα ολυμπιακό και δεεεεεν…σορρυ

Η καλύτερη διαιτησία που έχω δει ποτέ για ελληνική ομάδα εκτός έδρας.

Το κλεισα.Επρεπε βεβαια να το κλεισω απο οταν βαλαμε αυτοκαλαθι αλλα καλλιο αργα παρα ποτε,λουζερς και τιποτα αλλο.

Γελαω…ας σοβαρευτουν επιτελους τοσα χρονια μονο με αναλαμπες…δεν ειναι ομαδα αυτο το πραγμα.

Nταξει, σε συνολικους ποντους τους κερδισαμε:|

[SPOILER]Εξιλεωση μονο με πρωταθλημα/κυπελλο και ας μας παιξει 90/10 η διαιτησια[/SPOILER]

με την πιο ‘φιλικη’ διαιτησια (για να μην το πω αλλιως) που θα μπορουσε να εχει, δεν μπορεσε ουτε καν να το κανει να εχει λιγο ενδιαφερον

0 αρχιδια, 0 μπασκετ, 0 ολα

και πρωταθλημα να παρουν (που δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ακομα και 4 ματς στο ΣΕΦ να παιξουν) τετοιες ντροπιαστικες εμφανισεις δεν ξεχνιουνται

Σπάνουλης :!:

ο σπανουλης των 3 ποσων μυριων των χρονων, εβαλε ενα (1) jump shot σε ολο το ματς? θυμαται κανεις?

edit
α εβαλε τριποντο (!) τωρα το ειδα στα στατιστικα. σορυ για την κακεντρεχεια

αυτοκαλαθι πρωτη φορα βλεπω οσα χρονια παρακολουθω μπασκετ.παντελως γελοιο:x:x:x:blow::blow::blow:

Βασικα δν αξιζει ουτε να στεναχωρηθεις και τελικα αποκλειστικαμε απο μια καλυτερη ομαδα.Ετσι ειναι πως να το κανουμε.

Ολο λεγαμε οτι την ειχαμε αλλα τελικα αυτο δν ισχυσε ποτε.Πεσαμε ολοι εξω και σ αυτο βοηθησε η 50αρα.

-Οταν ο “ηγετης” σου στα δυο κρισιμοτερα ματς ηταν ο καλυτερος παιχτης του αντιπαλου,δν μπορεις να χεις ελπιδες.

-Φυσικα ευθυνες εχει και ο Ιβκοβιτς,αφου στα τρια ματς που παιζαμε με την κανονικη Σιενα εδειξε αδιαβαστος.

-Πολυ βρωμικος αλλα Τεραστιος παιχτης (εξακολουθει να ) ειναι ο Λαβρινοβιτς.Αυτος εχει κερδισει τη σειρα ουσιαστικα.

-ρεσπεκτ στον Γκορντον ε !

και εις αλλα με υγεια …

Με αφορμή τα τελευταία ποστ θέλω να γράψω κάτι, μη με παρεξηγήσετε παιδιά. Ακούγοντας τα τελευταία λεπτά του αγώνα από το ράδιο, γελούσα χαιρέκακα με τα απανωτά χαμένα τρίποντα του Σπανούλη. Όχι επειδή σήμαιναν αποκλεισμό για τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα (ούτε βέβαια και λυπήθηκα όπως καταλαβαίνετε) που έμεινε έξω, αλλά κυρίως γι’ αυτό το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΝ “KILL BILL”.

ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΜΠΙΛΑΚΟ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.

Στ’ αρχίδια μας οι επιλογές του Σπανούλη, η δική μας επιλογή ήταν το λάθος.
Σιχαίνομαι να δικαιώνομαι στις αρνητικές μου προβλέψεις.

Επισης γαμω τους Εβραιους και τις θρησκειες τους,τι σεναριο ηταν αυτο που εκατσε τωρα,παει για περιπατο ο βαζελουα στο φ4:p

20/75 τρίποντα.

δεν θα κοιμηθω ησυχος:)