ΦΟΒΑΣΤΕ???

Ηταν η ζωή σου απόλαυση και την έκανα μια κόλαση!:lol: :lol: :lol:

Οχι πειτε μου τωρα ειναι αυτο τοπικ???σοβαρα τωρα![-X

ναι!! 8)

Εχουν βγει και αλλα τρισχειροτερα…:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :stuck_out_tongue: #-o #-o

Οχι δεν ειναι

Εγω ειμαι σατανιστης ορθοδοξος.Οι καθολικοι σατανιστες ειναι του Χριστου!333 ουυυ εξω απο δω!Οχι στις νεες ταυτοτητες,εχουν το τσιπακι του Ναζωραιου!Θα γινετε καλοι και θα πατε στον Παραδεισο!Ο Σατανας μαζι σας!

Γαμάτη αντιμετώπιση!!! :lol: 8)

γιαυτό που είπες και μόνο θα σε θυσιάσουμε στο βωμό της μόδας!:lol: :lol: :lol:

εγω παιδια ειμαι βαθιά χωμένος στη μαυρη μαγεια!

αφου εξ άλλου το ειδωλο της εικογενειας μου εχει βγάλει τραγούδι με το όνομα Black Magic! πως να το κανουμε…

παρακατω ορισμενες φωτογραφιες της οικογενειας μου…

η θεία Μερόπη…

η γιαγια Ασπασία…

…να μη ξεχναμε και τη γιαγια Χαρίκλεια! διδυμη με την γιαγια Ασπασια. η ομοιότητα ειναι εμφανης…

…καθώς και τον παππου Τρύφωνα…

ο θείος Περικλής…

ο Βρασίδας. μπαντζανακης του θείου Περικλή. προσφατα επιασε δουλεια σαν πορτιέρης…

ο εξάδελφος Σιμεών! ναυτικός χρόνια στο κουρμπέτι…το μπουζουκι και ο μπαγλαμας το μερακι του…

να μην ξεχναμε και τη μπαντα του ξάδερφου Ευλάμπιου! προσφατα πηραν μανατζερ και τους συμβούλεψε να έχουν ένα άλλο πιο οικείο πρεστιζ…

τι λέτε λοιπόν για το συναφι μου; ειμαστε ολοι ενας κι ενας…:stuck_out_tongue:

χαχαχχαχαχαχαχα!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

η γιαγιά Χαρίκλεια τα σπάει!!!

ον τοπικ : ναι φοβάμαι πολυ τους σατανιστές, καθε φορα που βλεπω εναν σατανιστη στο δρομο αλλαζω πεζοδρομιο. :lol:

οι σατανιστες ειναι κακοι ανθρωποι…:wink: :frowning:

Φοβαμαι μονο τη μαμα και το σατανα. 8O

γιατί ??? τι σου κάναμε??? εχεις μήπως κάτι που θέλουμε?:-k

Ειμαι σιγουρος οτι μετα τα πολλα χρονια εμπειριας σου ξερεις τον απολυτο ορισμο του σημερινου αναρχικου. :wink:

που να την δεις να παιζει κιολας. τις προαλλες επιασε κατι απλο ρε παιδι μου. λιγο spastik ink για να ηρεμησει λιγο…

ωπά σατανίστρια είσα βρε? 8O τι βαθμίδα? για να ξέρω αν πρέπει να σε φοβάμαι ή όχι?

δεν ξέρω τι μπορεί να ψάχνετε…κάτι περίεργα βίβλια έχω μόνο:-s

@Angmar : σοβαρά μιλάς? και χτυπάει και καμιά πενιά από Suffocation μαζί με τις φιλενάδες στο τσάι? Πάντως φαίνεται πολυ έβολ!

ααα.οχι φιλε! suffocation πρωτος και καλυτερος ο ξάδερφος Σιμεών…

μη του παρουμε και τα πρωτεια…:lol: :stuck_out_tongue:

ρε angmar, τι θεικες φωτογραφιες ειναι αυτες με τη γιαγια και τον παππου?!:lol:

Φοβαμαι μην με θυσιασουν προς τιμην του θεου τους :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: