ΦΟΒΑΣΤΕ???

ποιος ειναι ο θεος τους? δεν πιστευουν στον κσνονικο τον θεουλη μαααας?

Ενα έχω να δηλώσω στο αγαπητό φόρουμ! Η γιαγία Ασπασία χαρακτηρίστικε ώς πιο true witch απο μένα!8O :?

είμαι 666666 level! :wink:

μην βαζεις την γιαγια ασπασια παλι μπροστα μου…με τρομαζει!

Αγαπιόμαστε!! Όποιος φοβάται δεν θα έρθει εκδρομή στην σπηλιά του Νταβέλη!!

(Βέβαια κ όποιος έρθει δεν θα ξέρει αν θα γυρίσει…αλλά άσχετο)

Κ Ον τόπικ όχι δεν με τρομάζουν,αντίθετα έχουν πλάκα!

εγω δεν νομιζω πως εχουν πλακα…αντιθετως τα κανω πανω μου και κλαιω ασταματητα:(

ασε ξερω! ειμαστε ομορφοσογο!:lol: :stuck_out_tongue:

α ντάξει μικρή είσαι ακόμα, αμα σε δω δεν θα αλλάξω πεζοδρόμιο :stuck_out_tongue:

τελικα απο οτι βλεπω δεν τους πολυφοβαστε…τι γινεται, μονο εγω κλανω μεντες?

Τι να σου πω? Εγώ πορδές κλάνω… Μέντες ποτέ!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πολλές σελίδες γράφτηκαν και σε αυτό το θέμα!!! 2 μέρες έλειψα και έχασα το μέτρημα! Μπράβο βρε παιδιά! Με συγκινήσατε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τετοια θεματα απασχολουν την νεολαια μας σημερα φιλε μου, τι νομιζες? η φτωχια, η ανεργια, τα παιδια του τριτου κοσμου, οι ασθενειες και οι σατανιστες

ασχετο: τα δρακουλινια ειναι δαιμονισμενα??:-s

Ουουου! άμα βάλεις δρακουλίνια στο στόμα σου και σταθείς μπροστά σε έναν καθρέπτη στις 3 το ξημέρωμα και τα δαγκώσεις 666 φορές πολύ δυνατά! θα άρχισει να τρέχει αίμα απο το στόμα σου και θα σπάσει ο καθρέπτης!:!:

Εισαι παρθενα???:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Αν δεν εισαι, μην φοβασαι!:lol:

Btw, η θεια Μεροπη απλα τα εσπασε!:lol:

Εξαρταται απο το ποσο δυνατα τα δαγκωνει κανεις και ποσο ασχημος ειναι.:stuck_out_tongue:

αυτό είναι 'αλλο κόλπο! τα δρακουλίνια είναι σατανικά! λεμεεεε!

Εγω μικρη ετρωγα ληγμενα δρακουλινια. Τι θα παθω;:frowning:

Σύφιλη. :lol:

:ban: :please: :stuck_out_tongue:

8O 8O :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

κ οχι μονο! :lol: :stuck_out_tongue: