Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Είσαι …ιός και θέλεις να διώξεις τους ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν?

εδ’ω τα πάντα από ανθρώπινα antivirus!Τις βελόνες τις αντέχεις??? αν ναι είμαι ο άνθρωπός σου!

δεν εχω κανένα ιδιαίτερο προβλημα για τισ βελόνες

Παραδιδουμε μαθηματα heavy metal και live εμφανισεων σε διαφορες μπαντες…

Info at: metallica@athnes_gamisate_ellines@metal_re.com

Ζητείται παντελόνι με φερμουάρ στις τσέπες για να μη μου πέφτουν τα πράγματα από αυτές.
Στείλτε mail στο karvou@wropos.gr

Sorry φίλε είσαι πολύ μπροστά από την εποχή σου, δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα τέτοια πράγματα

:roll: :roll:

ζητείται εθελόντης με μαζοχιστικές τάσεις για βασανιστήρια μέχρι να επανέλθει η διάθεση μου στο κανονικό! info: witch_exw_polla_neyra@rocking.gr

Εσύ πώς στο διάολο καταφέρνεις να σαι κάθε μέρα μες τα νεύρα ρε.

είναι απροσδιόριστο, και επιστημονικά ανεξήγητο:?

Δωρεαν μαθηματα black metal μουσικης, καθως και προτιμησεις black metal δισκων… Μεγαλο ποσοστο επιτυχιας, καθως ο freedomofrock ειναι πολυ κοντα στο να παρατησει maiden/metallica και να το γυρισει στο black…

Ask Φιλιππος…

nihiler@hotmail.com

You can beat the shit outta me anytime you want baby :naughty: :naughty: :naughty:

PS: The f@@@ing email address doesn’t work :frowning:

“Ζητήται μασερ !”

riadimi@αγιααννα.gr

θες τα τηλέφωνα?

Στην Νορβηγία με πρήζαν να τους κάνω μασάζ…:x :x :x

Ζητείται συκώτι. Παρακαλώ χαρίστε το μου γιατί όταν επιστρέψω Αθήνα θα έχω πιει όλο το μηνιάτικο μου. Δεν δεχόμαστε συκώτι Εγγλέζου ή Ανδριώτη…

ΥΓ. Κωστή ετοιμάσου…

Ζητίται λεξικό με όλες τις βρισιές σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη,ακόμη και τις χαμένες.Επιθυμιτή η ερμηνία κάθε βρισιάς και πληροφορίες σχετικά με αυτή.

Λοιπόν, είναι από e-mail που μου ήρθε, αλλά αξίζουν!!!

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 45αρα, παραμελημένη, ατυχήσασα , ζητά απόλαυση από πραγματικό άντρα. Βάζω τον φούρνο, βάζεις το κεφαλάκι; Μπορείς να με λες Πάμελα.

ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ έως 21 ετών, γραμματικές γνώσεις Δημοτικού (λίγη ορθογραφία) εμφανίσιμες, δραστήριες, πηδηχταρούλες, για νυχτερινή εργασία σε μπαρ της Λιβαδειάς. Ευχάριστο περιβάλλον, όχι κωλάδικο. Τηλεφωνήσατε κύριον Βαγγέλα .

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα.

35χρονος , ευκατάστατος, με βελούδινο σώμα, άτριχος από την φύση του, ζητά εσένα τον τριχωτό, δυναμικό, ενεργητικό και άνεργο. Προϋπηρεσία στο Πεδίο του 'ρεως, θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν έγχρωμες τηλεοράσεις, στερεοφωνικά υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μηχανές, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, κότερα,. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ συγκάτοικος με τηλέφωνο, χωρίς κοινόχρηστα, με κοπρόσκυλο, μαζί με τσιμπούρια του.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κρασί χύμα.

ΕΙΜΑΙ η χρυσοχέρα Δέσποινα. Ζυμάρι πιάνω και κολώνα της ΔΕΗ γίνεται. Θα σε κάνω να λιώσεις.

(επός το από κάτω!!!)

ΚΟΥΚΛΑ φουσκωτή, τριών οπών, μπαταρίας και ρεύματος, ψάχνει για αληθινό άντρα να την φουσκώσει. Τρόμπα ποδηλάτου.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πτυχιούχος, με πολυετή φροντιστηριακή πείρα, μεταπτυχιακές σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παραδίδει καθημερινά γύρο με πίτα, στο σουβλατζίδικο ‘‘Η Ωραία Ρούμελη’’, τυλιγμένο στο πτυχίο του. Το κρεμμύδι χρεώνεται χωριστά.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο αντί-κα, κατάλληλο για κυρία με χοντρά πόδια και μεγάλα συρτάρια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πωλήτρια.

ΑΝΤΡΑΣ, ειλικρινής, παίρνει τα πάντα.

ΜΕΝΤΙΟΥΜ , σπουδάσας με μεγάλων παραφυσικών καθηγητών εις ΗΠΑ, NASA CANNABERAL - CAPE KENNEDY, σας δίνει το παρόν αλλά και το μέλλον ευκολότατα, αντί λογικότατης αμοιβής, επισκεπτόμενος και οικείας, πλην περιπτώσεως χρεώσεως ναύλων δια εξωαττικάς μεταβάσεις. Επίσης άριστος και ως μάγειρος, ζητεί να εργασθεί τις ελεύθερες ώρες του εις ευκατάστατον οικία, μάγειρας υψηλής SHEF HAUT CUISIN FRANCAIS ή MAITR DOTEL ή εν ανάγκη, επιβλέπων και την πισίνα ή το καζόν του κήπου σας. Μόνο σοβαροί ή ενδιαφερόμενοι.

ας γράψω και εγώ τίποτα δικό μου:

Ζητείται όμορφη κοπέλα με πλούσια τα ελέη του Θεού και σπίτι στη Μαλακάσα, να με φιλοξενήσει στις 3 Οκτώβρη, ώστε την επομένη μέρα να πιάσω κάγκελο για τους Muse. monte_and_moreto_LFE@rocking.gr

ζητηται αγορι(οχι πανω απο 16)με τα εξης χαρακτηριστικα=φραντζα ως το πηγουνι,εκφραστικα και βαμμενα ματια,σαρκωδη χειλια με μωβ κραγιον,μουσικες ευαισθησιες και κυριως να ειναι παθητικος!!1
πληροφοριες στο manos87i-love-emo-boys@emorulezzzzzzzzzz.gr

Zητείτε κάποιος να με αδυνατίσει. Πληροφορίες
giorgia_to_mpazo_tis_Tripolis_me_gialia@Unsexysecretary.com

Μιας κι ο Καρβου ποσταρε κανονικες αγγελιες, οφειλω να υπενθυμισω σε ολους την τελειοτητα:

60 γιδια για εχα.