Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Κι οπως ελεγε κι ο Καλυβατσης, μαλλον δεν την διαβαζουμε σωστα…Ειναι μαλλον “60 γιδια για ε! χα!”

Ζητειται καποιος να με βαλει για υπνο: sofi-k@rocking.gr

Ζητειται ιμο συγκροτημα προς υπερασπιση γιατι ξεμεινα και κραζω το Σοφικαπα. Πατος. chrisp@rocking.gr

τρυφερούλης emo με πολύ όμορφη φράντζα που καλύπτει το πρόσωπο, ζητάει να του δανείσουν σκύλο οδηγό για τυφλούς, για να πεταχτώ στον κουρέα να κόψω τη φράντζα. Το απαιτεί η μαμά μου…:frowning:

ena kalo giatro perikalw…

xxaxaxaxaxxaaxaxax

Παρακαλώ να αποφεύγονται τα greeklish! :stuck_out_tongue:

welcome back!!!

No greeklish please!!! :stuck_out_tongue:

AX AGAPH MOU !!!

άστα Gigatron, και τους 2 μας αγνόησε! Πάλι με greeklish έγραψε!!!:lol: :lol:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

μπαν.

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Αλλη θεικη αγγελια:
Ανταλλασω τη γιαγια μου με PLAYSTATION 2…!!!

moderator ζητάει άτομα με κατανόηση να τους πει τον πόνο του, που όλοι λένε σωστά το έκανες το delete μέχρι να φάνε και αυτοί ένα… karvou@bajevic.aris

Εγώ που σε υποστηρίζω θα ξεκλειδώσεις το μοναδικό μου thread που έχει κλειδωθεί?

Edit: Έλα, είμαστε και οι δύο αρειανοί πια! Πρέπει να έχουμε αλληλοϋποστήριξη!

ποιο είναι αυτό? (αν το κάνω δε θα το κάνω γιατί με υποστηρίζεις, αλλά γιατί είσαι Αρης και πλέον είμαστε αδέρφια!!!:p)

ΧΑΧΑ έκανα το edit πριν δω το ποστ σου!

περίεργος moderator ζητάει να μάθει ποιο είναι αυτό το τόπικ. karvou@bajevic.aris

Θνητος γιουζερ ζηταει απο εκπληκτικο μπαλαδορο μοντερειτορ να απαρνηθει τον Αρη και τον Μπαγιεβιτς και να βρει αλλους λαλακες να γκαντεμιασει.Τυχαιο παραδειγμα—>τη Σαραγοσα.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4743

Οκ, μην το ξεκλειδώσεις, εξυπηρέτησε το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε… Εξάλλου κλειδώθηκε απ’ τον “μεγάλο”

ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Γκαντεμιάζουμε όποιον και ότι θέλετε. Φιλικές τιμές. Παζάρια δε δεχόμαστε. Με κάθε 5€ που μας κόβεται, σας ευχόμαστε καλή τύχη. e-mail: karvou&Angmar@rolling_stones&smashing_pumpkins.live.didi.gr