παρτε απο μας εισιτηρια διαρκειας για τον ολυμπιακο! σιγουρη ευκαιρια!
Ζητειται πτωματοσυλλεκτης να συλλεξει το πτωμα ενος Καφροσοφικ.
Σας εχω δουλεια και πληρωνω καλα ε:
χαχαχαχα
Ούτε που το ήξερα το τόπικ!! Ήμουν διακοπές τότε
Τι ωραίες που ήταν οι διακοπές… Μου έλειψαν
moderator ζητάει επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος, ότι δε διώκονται οι ιδέες, αλλά συγκεκριμένοι τρόποι έκφρασης. Politically incorrect είναι οι ιδέες, όχι οι βρισιές… anonymous_moderator@rocking.gr
ψάχνω νέα, όμορφη, που να ακούει Tool και να κράζει Scorps. Rasputin μη πεις λέξη. karvou@rocking.gr
Ψαχνω συμπαικτη που να τρεχει γιατι ειμαι ενας αμπαλος τεμπελης. ΠΛΖ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΖ ΕΠΕΙΓΟΝ! karvou@rocking.gr
περιμένω να πάρω πάσα…
Ακόμα περιμένω να πάρω πάσα…
Μα πότε θα πάρω πάσα επιτέλους???
Ζητείται πάσα. karvou’s_teammates@rocking_mpala.gr
Τζονι Γουκερ, κιπ γουοκιν.
Αναζητω ομαδα να κερδισω, ακομα και σε φιλικο. Δεκτες και οι ομαδες γειτονιας. monte@aek.gr
δεχόμαστε για 5€ . Paok (δεν έχουμε λεφτά για ίντερνετ και e-mail)
Μετα απο τετοιες πληροφοριες εχω την εξης αγγελια.
Ζητειται αμυντικος να μαρκαρει τον led_zeppelin γιατι ειναι στην αντιπαλη ομαδα. karvou@ampaloi.org
άσε μας τα είπε ο Θέριον… αφού δε τρέχεις ρε!
(αν τρέχεις, πόσα θες για να έρθεις μαζί μου?)
1000 απειραχτα ποστς, μουαχαχα.
Χμ, οκ, αν δεν με ποναει ο μηνισκος μου ερχομαι και τσαμπα στην ομαδα σου. Αλλα θα βαλεις μεταφορικα, πηγαινε-ελα στο σπιτι, στο μυτηνγκ κλπ καθως και τα κρασια μου που ειναι πολλα εξοδα μιας και θα χω παθει στερηση λογω εξεταστικης. Δλδ οχι και τοσο τσαμπα αλλα δεν πειραζει, θα εχεις τον Αντρεα Πιρλο στην ομαδα σου. :ιμοτικον μσν με γυαλια ηλιου:
moderator με φιδίσιο σώμα και γαλάζια μάτια, πουλάει το κορμί του, για να πληρώσει τη βεντέτα της ομάδας. karvou@tisoukanwmanamou.gr
Κι αν απαντησει αυτος?
Ειναι και καλογυαλισμενος, λουστραρισμενος, ποσταρει κορμακι, θα περασεις καλα. Δε μοιαζει σαν τον τυπο που βιαζει τους συγκρατουμενους του στο κελι μεγαλης αμερικανικης φυλακης?
ελπίζω να είσαι φοβερός μπαλαδόρος…
(εμότικον που κάνει το σταυρό του)
:lol:
χάθηκε μικρός John_vla. Τελευταία φορά εθεάθη σε καντίνα σχολείου να κάνει “πισωκολλητά”. Δίνεται αμοιβή. forum@rocking.gr
WTF κάπου είδα περιγραφή μου (μουχαχα, το όμορφη είδα και κατάλαβα ότι λέγατε για μένα) και όνομα (TO dexter).
Ρε είναι αγένεια να μιλάτε για μια δεσποινίδα ενώ δεν είναι παρούσα! [-X
Ζητείται το ιφριτ που έχει πάει για καφέ στο Όναρ να έρθει σπίτι να μου πλύνει τα πιάτα και να με προστατεύσει από τους ιντερνετικούς πέφτουλες (πλην μοντς). Επίσης, ζητείται έστω ένας καλός λόγος για να αρχίσουν να μου αρέσουν οι Σκορπς και το Nightfall in Middle Earth, άντε γιατί σαν πολλά μου τα λένε εδώ. Επικοινωνία: στο παρακάτω λινκ -> http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4959
Kαι τώρα πάω να δω τι γράφατε για μένα, παλιοαχρείοι.