Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

8O 8O 8O

Ζητειται ευγενικος και καλοπροαιρετος moderator να μου ριξει ενα καλοπροαιρετο ban!
dexter@ierosili.gr

Ζητειται βιβλιο-οδηγος καλη συμπεριφορας για να μαθω να φαιρομαι σε δεσποινιδες και να μην ζηταω να μπαναριστουν ενω ειναι απουσες.
Thorgal@ftou_sou_aliti.co.uk

μοντερέητορ που σύντομα θα γίνει παχύσαρκος, ψάχνει άτομο να του φέρει το τηλεκοντρόλ, γιατί τελείωσε το ματς της Εθνικής και θέλει να αλλάξει κανάλι. Δεχόμαστε και αλλαγή καναλιών από το κουμπί της τηλεόρασης. karvou@rocking.gr

ΥΓ. Όπως έρχεται ας φέρει και δύο πίτα γύρω, δίχως ντομάτα και σως…

ΥΓ2. Και μία κόκα κόλα

ΥΓ3. Zero

επειδή η προηγούμενη αγγελία δε βρήκε ανταπόκριση, δίνω πλέον και αμοιβή. Θα σας αφήσω να παίξετε γούτσου γούτσου με τα μάγουλα του Cozy… ο από πάνω…

το γουτσου το κάνουμε και μόνοι μας! Θέλουμε ΛΕΦΤΑ… Ελα να ρεει το χρήμα…:stuck_out_tongue:

εγώ είμαι φοιτητής ακόμα… εσύ είσαι η εργαζόμενη γυναίκα :bleh:

Ζητούνται οπαδοί γιατί έχουμε λιγότερους κ από αυτούς της ένωσης κεντρώων

witchclan@polemioiaregreat.co.rok

:lol::lol2::lol3::lol::lol2::lol3::lol2::lol::lol3::lol2:

ετσι ετσι! πεστα! ΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ!:stuck_out_tongue:

Έχασα τις ηχογραφήσεις του στούντιο. Ψάχνω 3 χρόνια τώρα και δε θυμάμαι που τις έβαλα. Μέχρι και μπουκάλα οξυγόνου χρησιμοποίησα μπας και οξυγονωθεί ο εγκέφαλος μου και τις βρω, αλλά τίποτα… Ο κόσμος γκρινιάζει. axl@chinesedemocracy.gnr

Αφηστε ολοι κατω τον Axl και το Chinese Democracy, τι τρωγεστε τοσα χρονια?? Ζηταιται ατομο για αλληλογραφια το ιδιο πορωμενο με τους Guns (εστω Axl:p ), οσο εγω…

maiden1979.mi_sas_parei_kai_sas_sikosei_olous@chinesedemocracy.gnr

Xαχαχαχ! Πολύ καλό! :lol: :lol: :smiley:

Ζητείται moderator να κάνει ξεσκαρτάρισμα στα 6300+ posts μου, γιατί το καλοκαιρινό μου spamάρισμα δεν είχε προηγούμενο!

freedomofrock@eliwsa_sto_spam_auto_to_kalokairi.gr

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νταξει, μου το χρωστουσες…

Ελιωσα λεμε…

Ζητουνται εμπειροι απαγωγεις για την γιουζερ σοφι-καπα του φορουμ rocking.gr. H απαγωγη θα λαβει χωρα στις 15/9/2007 και ωρα 19.55 και θα ληξει την ιδια ημερα στις 22.30. Απαραιτητη προϋποθεση η τηλεοραση τους μερους οπου θα φυλασσεται η εν λογω γιουζερ (γνωστη και ως “θυληκος Μητσοτακης”) να μην πιανει ΕΤ-1… p.giannakis@greek.basketball.national.team

και αν πάει παράταση?

Γι αυτο εβαλα μεχρι 22.30. Εχω υπολογισει περιπου 3 παρατασεις…

:oops: έχεις δίκιο…

Ζητείται εγκέφαλος, γιατί ο δικός μου κάηκε λόγω υπερφόρτωσης. Δείτε φώτο δίπλα για να ξέρετε πώς ήταν πριν. karvou@simpsonsrule4ever.com

ζητω μια ντουζινα κροκοδειλους και εθελοντη να τους παει με κουριερ στους χιμ. παιξαν το black sabbath live και θελω να τους ευχαριστησω με ενα δωρο. zafrock@rocking.gr

κιθαρίστας σχετικός με τους Van Halen, ζητάει γνωριμία με Cozy, για να δει επιτέλους ποιος έχει πιο κόκκινα μάγουλα…

:lol: :lol: