Ζητειται ευγενικος και καλοπροαιρετος moderator να μου ριξει ενα καλοπροαιρετο ban! dexter@ierosili.gr
Ζητειται βιβλιο-οδηγος καλη συμπεριφορας για να μαθω να φαιρομαι σε δεσποινιδες και να μην ζηταω να μπαναριστουν ενω ειναι απουσες. Thorgal@ftou_sou_aliti.co.uk
μοντερέητορ που σύντομα θα γίνει παχύσαρκος, ψάχνει άτομο να του φέρει το τηλεκοντρόλ, γιατί τελείωσε το ματς της Εθνικής και θέλει να αλλάξει κανάλι. Δεχόμαστε και αλλαγή καναλιών από το κουμπί της τηλεόρασης. karvou@rocking.gr
ΥΓ. Όπως έρχεται ας φέρει και δύο πίτα γύρω, δίχως ντομάτα και σως…
Έχασα τις ηχογραφήσεις του στούντιο. Ψάχνω 3 χρόνια τώρα και δε θυμάμαι που τις έβαλα. Μέχρι και μπουκάλα οξυγόνου χρησιμοποίησα μπας και οξυγονωθεί ο εγκέφαλος μου και τις βρω, αλλά τίποτα… Ο κόσμος γκρινιάζει. axl@chinesedemocracy.gnr
Αφηστε ολοι κατω τον Axl και το Chinese Democracy, τι τρωγεστε τοσα χρονια?? Ζηταιται ατομο για αλληλογραφια το ιδιο πορωμενο με τους Guns (εστω Axl:p ), οσο εγω…
Ζητουνται εμπειροι απαγωγεις για την γιουζερ σοφι-καπα του φορουμ rocking.gr. H απαγωγη θα λαβει χωρα στις 15/9/2007 και ωρα 19.55 και θα ληξει την ιδια ημερα στις 22.30. Απαραιτητη προϋποθεση η τηλεοραση τους μερους οπου θα φυλασσεται η εν λογω γιουζερ (γνωστη και ως “θυληκος Μητσοτακης”) να μην πιανει ΕΤ-1… p.giannakis@greek.basketball.national.team
ζητω μια ντουζινα κροκοδειλους και εθελοντη να τους παει με κουριερ στους χιμ. παιξαν το black sabbath live και θελω να τους ευχαριστησω με ενα δωρο. zafrock@rocking.gr