Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Ξεχασες το προφυλακτικο σε κροκοδιλε λουξ περιτυλιγμα. 8)

α. δηλαδη θα τους κανουν κατι αλλο οι κροκοδειλοι πριν τους φανε;8O

τσκ τσκ τσκ. τι βρωμικο μυαλο θεε μου.[-X

Nαι ναι ειμαι. 8) 8) :stuck_out_tongue:

Μεγαλη και ευυποληπτη ΠΑΕ με πολυετη συμμετοχη σε γνωστο ευρωπαικο πρωταθλημα ζητα φθηνους και εξελιξιμους ποδοσφαιριστες για την στελεχωση των τμηματων του εμψυχου δυναμικου της. Μονο σοβαρες προτασεις.
Υπευθυνος προσληψεων, κυριος Γιαννης: tzigger@paepao.gr

ζητείται σαλιγκάρι για κόντρα
e-mail από κάτω
sofikapa@faiypnosalkool.com

:lol: :lol: #-o

Ζητειται η συνταγη για την κλωνοποιηση ωστε να μπορω να ειμαι σε 2-3 μερη ταυτοχρονα(οι εαυτοι μου δηλαδη, εγω θα καθομαι σπιτι να κοπροσκυλιαζω). sofikapa@stadiala.gr

Ζητείται σαικσουαλική ταυτότητα. Η δική μου απωλέσθη τη μέρα που πήγα στο Metropolis και είπα να ακούσω αυτά τα Τουλς. Από τότε, ζω και αναπνέω με το όνειρο να μου κάτσει ο Μέιναρντ. Αυτή η ντουντούκα έχει το κάτι (θα το ποστάρω και στο ανάλογο τοπικ). Επικοινωνία στο ifrit@eimai_mperdemenos.gr ή στο i-tunes@maynard’s_dick.com.

:oops:

Ζητείται έξυπνος οπαδός των Manowar, για να μελετηθεί η ψυχοσύνθεση του και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι χελώνες καρέτα-καρέτα και οι φώκιες μονάχους-μονάχους. WWF

το ανεκδοτο με την χαζη ξανθια και την εξυπνη ξανθια το χεις ακουσει?

το ξερεις οτι βρεθηκαν καρετα στο τετραγωνο στο ματσου πιτσου στο Περου?

Ήταν μία ξανθιά, μία μελαχρινή και μία κοκκινομάλα. Βρίσκουν ένα λυχνάρι με τζίνι, που τους δίνει 3 ευχές. Από μία στην καθεμιά.

Η ξανθιά ζητάει να γίνει έξυπνη. Την κάνει μελαχρινή.

Η μελαχρινή εκνευρίζεται από αυτή την εξέλιξη και ζητάει να γίνει ακόμα πιο έξυπνη. Την κάνει κοκκινομάλα.

Στην κοκκινομάλα δε της αρέσει η νέα κατάσταση πραγμάτων. Ζητάει να γίνει ακόμα πιο έξυπνη. Την κάνει άνδρα…

Πες και το δικό σου :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Τα νησιά Πίτσου Μάτσου είναι Ελληνικά. Τα είχε ο πρόγονος του Πίτσου που είχε μαμά μία πρόγονο της Ματσούκα. Δε χρειάζεται να το πω ότι το λέει και ο γέροντας, άρα δεν τίθεται αμφισβήτηση…

Ετσι.το λενε και οι προφητειες του Τραχωνιου της Λεμεσσου

Που έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ, με τον Καψή αντικαταστάτη…

Ειναι γυρω απο ενα τραπεζι η Λερναια Υδρα, η Νεσυ, ο Κερβερος, ο Μινωταυρος, ο Κυκλωπας, μια εξυπνη ξανθια και μια χαζη ξανθια. Πανω στο τραπεζι υπαρχει ενα κοτοπουλο, τα φωτα σβηνουν-αναβουν και το κοτοπουλο λειπει. Ποιος το φαγε?

η χαζη ξανθια, ολα τα αλλα ειναι μυθικα προσωπα

Ζητείται μέτρηση των BTU στο παραπάνω ανέκδοτο :bleh:

εδω μεσα πρεπει να το διαβασα :stuck_out_tongue:

Ζητειται μεζουρα αρκετα μακρια προκειμενου να μετρηθει εξολοκληρου το μοριο του Βεντερ…

Έχασα το password μου. Παρακαλώ βοηθήστε να κάνω log in. parasol@upomoni_tou_Iwv.gr

Ζητειτει μεταφραστης-αρχαιολογος-κρυπτοζωολογος-αποκρυπτογραφος με ειδικευση στην Γραμμικη Β,Σουαχιλι και Αραμαϊκα να μεταφραζει τα ποστ μου.Στειλτε βιογραφικα στο: Guardian_of_the_blind@θαιλο_αιπυγωντοσ_μαθοιματα_ωρθωγραφηας.bgd