τσκ τσκ εναν χακερ χρειάζομαι να κανει το add-on του firefox για τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο να ξαναδουλέψει …8) 8) 8) :lol:
και εγω θελω Κρυπτοζωολογο προς αναζητηση του Bigfoot στα δαση εξω απο το Σηατλ…Τολκκι αν τον βρεις θα μου τον δανεισεις για λιγες μερες…αντε…λιγες εβδομαδες…καλα μωρε…και κανα 2-3 μηνες δεν πιστευω να σε χαλασει αμα λειψει…αμα ξερει και σουαχιλι ακομα καλυτερα …θα σου τον προσεχω…θα ακουμε και Queensryche(τα παλια εννοειται) για να στον κραταω σε φορμα και με ηθικο ακμαιοτατον!!
Ψάχνω άνθρωπο να μου λύνει συναρτήσεις καθημερινά.Προτιμούνται άτομα του Μαθηματικού π.χ Led Zeppelin!!
ζητουτναι χρηματα για να μου πληρωσουν τα εξεις εισητηρια … wasp - arch enemy - skid row - kamelot - march metal day κτλ .thx u
ερχονται οι καμελοτ???..ζητουνται πληροφοριες η σχετικο λινκ!!!
Ζητείται άνθρωπος να παρακολουθεί τα ματς του ΠΑΟΚ κ να με ενημερώνει για τις εξελίξεις στην ομάδα, καθώς εγώ δεν προλαβαίνω επειδή παρακολουθώ συνέχεια την ΑΕΚ
Ζητειται αντιπαλος για καθημερινα παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ για να χαιρομαι οταν κερδιζει και να ξεχναω την μπαλαρα της ομαδας μου. monte@aek_2007-ollandia_1974_omoiotites_kai_parallilismoi.org
:lol: :lol: :lol:
Αναζητώ την pick of destiny μπας και μάθω να παίζω. Gus G
ζητειται … ε δεν εχω εμπνευση …
Ζητειται εμπνευση για τον Sentient_No…6 για να γραψει στις μικρες αγγελιες.Παρακαλειται οποιος την βρηκε να του την επιστρεψει ASAP
Αν βρείτε την έμπνευση του Sentient No6 (με No6 δεν κάνουμε τo παστίτσιο?) φέρτε τη σε εμένα. Δίνω αμοιβή. Axl
νοικιαζεται μεταχειρισμενο κρασι
6955555555 αν βγει κλειδαρας ξαναπαρτε
[-X [-X [-X Φαινεται οτι δεν εισαι φαγανος
Με Νο1 γινεται το παστιτσιο.
ζητουνται ευνουχισμενα κουνουπια για διυλισεις ελαιολαδου . τηλ . 6969696969
Έρχομαι στο χώρο σας, να σας πρήξω τα αρχίδια. Τιμές συζητήσιμες. karvou@exw_neura_gamw_to_dial_up_mou.gr
Πληρώνουμε εμείς εσένα ή εσύ εμάς;
courage Jim