Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Εννοείται εσείς… Όταν έχω νεύρα, μπορώ να κάνω τσουρέκια μέχρι και τα @@ρια του Γκάντι. Δεν θέλετε να το χάσετε το θέαμα, οπότε εσείς τα σκάτε.

Υποδείξτε μου ποιον θέλετε να βασανίσω και έκλεισε…

Ζητούνται άτομα για μπάλα. Δεχόμαστε μέχρι και τον Μπόρχα με τον Ζεράλδο Άλβες μπας και συμπληρώσουμε…

Cheerleader θέλετε; :lol: :lol: :lol: (ή έστω εκφωνήτρια να αναμεταδίδει τον αγώνα;) :lol:

προφανώς και θέλουμε! Το συζητάς? Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο “Η μάχη των Τιτάνων” αναμένουμε χιλιάδες κόσμου να έρθουν να γελάσουν με τα χάλια μας :stuck_out_tongue:

Έεεεεεεφυγααααα!!!

Ζητείται εκδοτικός οίκος για να εκδόσει τα αριστουργήματα που έχω κατα καιρους συγγράψει αντλώντας τα θέματα μου από ιστορίες για αγρίους που λέμε με τους φίλους μου τις νυχτες!

info zoukas@tha_paw_telika_stin_kolasi.he

πωλουνται οδοντογλυφιδες για σκυλους

διαβασα του κοσμου τις ακυροτητες σε αυτο το τοπικ :? :? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πωλειται εξατμιση ποδηλάτου.

Jebring?:-k :lol:

χειροποιητη απο γιουγκο . λεγε τη θες?:stuck_out_tongue:

Πωλούνται μεταχειρισμένα φοιτητικά εισιτήρια λεωφορείου. Τιμές λογικές. karvou@tameio_anergias.gr

Αγοραζονται μηνιαιες καρτες λεωφορειων!

oasa_to_save_karvou@hotmail.com

Πωλείται μεταχειρισμένη τσίχλα… Στο σπίτι σας με ένα τηλέφωνο…

Αναζητώ αφορμή για να πειράζω τους γαύρους. Έχω στερέψει από ιδέες. agnwstos_opados@mpura13.gr

:lol:

Αναζητουνται σωφερ να μας πηγαινουν στο ΤΕΙ για να αποφευγουμε τα λεοφωρεια με τους Πακιστανους: teitzides@TEI_Peiraia.gr

Werder σε παρακαλώ ρεζίλεψε τον Ολυμπιακό στο τελευταίο ματς, γιατί δεν αντέχω να τους βλέπω να κάνουν νίκες και στην Ευρώπη. Με κάνουν να νιώθω όσο μικρός είμαι στην πραγματικότητα… anti-Olympiacos_fan@kanapes.by.SATO.gr

#-o :lol:

έχουν ήδη ασχοληθεί περισσότερο με βάζελους και αντι-ολυμπιακούς παρά με τη νίκη τους:lol: :lol: :lol:

Χαλανδριώτης ροκάς, πουλάει τις τρίχες του, από τα μούσια που του ξύρισε ο Κοβάσεβιτς, για να στηρίξει οικονομικώς τον Τζίγγερ και να φέρει τους Red Hot Chili Peppers Ελλάδα, γιατί άλλη χαρά δε θα δει από την ομάδα του :stuck_out_tongue: