Ζητειται φωτο του Kvohst στην οποια να φαινεται ολη η φατσα του στο κανονικο της χρωμα. Δινεται αμοιβη. sofikapa@dhg.gr
Ζητείται χοντρός και πουτανάκι για δημιουργία ραπ συγκροτήματος
Aνταλάσεται whiskey jameson πεπαλαιωμένο 15 ετων on the rocks με αναλόγου ηλικίας φέτα Tυρνάβου…
partoaygo_kai_koyrefto@mymail.lol
Ενδιαφερομαι.Θες να γινεις το πουτανακι μου να κανουμε μπαντα?
εγώ είμαι ήδη στο συγκρότημα ρε μπόμπο. Θα είμαι ο τύπος με το άσπρο φανελάκι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που πάει πάνω κάτω αγκαλιά με το πουτανάκι… Εσύ θα φοράς χοντρές αλυσίδες και θα ραπάρεις
Yo yo, πες μου τι είσαι?
είσαι? είσαι? yo!
είσαι το πουτανάκι μου? yo yo
west coast bro
πάρε μετρό …
ακόμα και όταν κάθονται στον καναπε και έχουν ρεπό,προκρίνονται στον επόμενο γύρο και εμέις με 2 διπλά υπάρχει πιθανότητα να βγούμε και τέταρτοι!!!uefa σε παρακαλώ διέγραψε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μπας και καταφέρουμε ποτέ να χαρούμε κάτι με την ψυχή μας!!! me.ta.xilia.zoria.pernao.ston.epomeno.gyro@thyra L7.gr
Aσε την SATO ήσυχη. Κανένας οπαδός του ΠΟΚ δεν κάνει να την πιάνει στο στόμα του…
http://www.greektube.org/content/view/4569/2/
ζητειται ο κατοχος του παραπανω βιντεο γιατι υπονομευει την "ευρωπαϊκη ιστορια " του Παναθηναικου μας … αυχαριστω . PAO_NA_H_ISTORIA_SOU@VAZELOS.com
ζητούνται κοπέλες για σοφτ τσόντα. (θα βγάλετε λεφτά!) Όπχιος ενδιαφέρεται να στείλει μαιλ στο:
tsontes-rudolf@HOTmail.com
ειμαί παιδάκι 15 χρονών και πιστεύω ότι βλέπω…επίσης πιστεύω τις δηλώσεις της κυρα δέσποινας πουτ…πούλου,ότι στη χούντα ΔΕΝ έγιναν βασανηστήρια και στη Γυάρο στέλνανε κρατούμενους για διακοπές και τρώγανε αστακούς!!! pistevo.oti.mou.lene.giati.eimai.ypallhlos.kai.provato.@exo.terastio.komplex.thyra L7.net
ελεος δλδ…
σέντινετ κ χωρίς το γουέμπλεη πάλι ο βάζελος είναι η πιο ευρωπαϊκή ομάδα, ε!
βάλε κ τώρα συζήτηση κοκκαλιάρη με γουρούνι για να μάθουμε κ πως παίρνεις πρωτάθλημα
Nα βαλουμε και για το αρθρο 44?:-s
Για ένα νόμο που προυπήρχε του Ντέμη ? Ναι
πρώην χρήστες του ρόκινγκ, ψάχνουν καινούργιο φόρουμ, γιατί σπάμαραν σε τόπικ του εξουσιομανή karvou.
ΥΓ. Απαντάτε με αγγελίες ρε! Π.χ.
Κοκκαλιάρης αναζητεί γουρούνι. Απαίτηση του Ντέμη μπας και δει η ΑΕΚ άσπρη μέρα
(Επειδή με έχουν πρήξει)
Πωλούνται προφιτερόλ. Τιμή συμφέρουσα. Η αγγελία ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
ΑΚΟΥΩ ΤΙΜΗ!!!
Την ψυχή σου.