karvou
March 29, 2008, 11:20pm
Ζητείται νέος χρήστης που να έχει διαβάσει τους κανόνες του φόρουμ. Κερδίζει φωτογραφία φίλου kostis
Το ιδιο και για τους παλιους χρηστες.
karvou
March 30, 2008, 5:58am
οι παλιοί χρήστες την έχουν τη φώτο kostis ρε! Οι πολύ ψαγμένη έχουν και φώτο, αδερφής Punks_not_Dead!
Υπαρχει καινουρια φωτο!
Την αδερφουλα δεν προλαβα να την κρατησω.
karvou
March 30, 2008, 2:11pm
δεν πειράζει… Εσύ έχεις την RosePrincess :lol:
Therion
March 30, 2008, 2:14pm
Ki egw tin exw aftin.Malakies sas leei,mou eksomologithike oti tis ton edine aneta.
karvou
March 30, 2008, 2:19pm
εσύ ρεμάλι στείλε κανένα SMS και σταμάτα να σπαμάρεις στο φόρουμ!!!
ΥΓ. Με αυτή τη φώτο πάντως, μέχρι και κρυπτονίτη αγοράζεις!
Ψάχνω την επόμενη δικαιολογία να βρω για να μη στείλω. Ανταλλάσω με φώτο που έχει και ο Led. Therion@vista.XP
RoPe
April 2, 2008, 2:36pm
Νέα, 28 χρονών, με Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων αναλάμβανει συγγραφή παντός είδους εργασιών (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ΤΕΙ, ΑΕΙ, Μεταπτυχιακών) και διεκπεραίωση εργασιών νοικοκυριού (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, πλύσιμο ρούχων, σιδέρωμα, μαγείρεμα κλπ) λόγω έλλειψης πόρων για την παρακολούθηση των συναυλιών της θερινής περιόδου 2008. Τιμές λογικές. Προσάυξηση μόνο σε περίπτωση αρσενικών φοιτητών (κυρίως ΕΜΠ) καθώς και παντός είδους ειδικής απαίτησης σχετιζόμενης με Γεωγραφία και καθαρισμό άνω του 1ου βαθμού.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο einai_polla_ta_lefta_mana_mou@concerts2008.org
RoPe:
Νέα, 28 χρονών, με Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων αναλάμβανει συγγραφή παντός είδους εργασιών (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ΤΕΙ, ΑΕΙ, Μεταπτυχιακών) και διεκπεραίωση εργασιών νοικοκυριού (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, πλύσιμο ρούχων, σιδέρωμα, μαγείρεμα κλπ) λόγω έλλειψης πόρων για την παρακολούθηση των συναυλιών της θερινής περιόδου 2008. Τιμές λογικές. Προσάυξηση μόνο σε περίπτωση αρσενικών φοιτητών (κυρίως ΕΜΠ) καθώς και παντός είδους ειδικής απαίτησης σχετιζόμενης με Γεωγραφία και καθαρισμό άνω του 1ου βαθμού.
Αυτό. Έλα. Σε χρειάζομαι.
RoPe
April 2, 2008, 2:42pm
Name the place and the time and show me the money!
Τι καλή κοπέλα, αφιλοκερδώς θα μου προσφέρει βοήθεια…
RoPe
April 2, 2008, 2:46pm
Φιλοκερδώωωωως, φιλοκερδώωωωως!..:lol: :lol: :lol:
Συναυλίες γαρ…Πως θα πάω χωρίς εισιτήριο;…Έχεις καμιά άλλη ιδέα dexterοπουλο;
RoPe:
¶μα κάνεις και βασικό σχέδιο σε πλερώνω αδρά.
εεεεεεεε…απαγορευονται τετοιας φυσεως αγγελιες στο φορουμ…δεν ντρεπεσαι λεω εγω καλυτερα;;;
Angmar
April 8, 2008, 10:31am
RoPe:
Νέα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μαγείρεμα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα einai_polla_ta_lefta_mana_mou@concerts2008.org
Τσεκ ΠιΕμ (και καλα). :lol:
Αν κι εχω ακομα αμφιβολιες…[-X
Μην κάνεις πσέφτικα κουότ.
Αυτά είναι δεχτσιές και το ξέρεις. :lol:
tolkki
April 9, 2008, 3:02pm
Ζητειται oρεξη.Οποιος τη βρει πι εμ μι!
Πωωωω αυτό θα έγραφα 8O 8O 8O
tolkki
April 9, 2008, 3:15pm
Αφου ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλλλλλο μαναρι μου τελλλλος!