Mην φρικάρετε γκαιζ…Συμβαινει παντα την ανοιξη με την αλλαγη του καιρουπεφτουν οι σωματικες και ψυχολογικες λειτουργιες…Εκτος αν εννοειτε την ορεξη για φαγητο που την εχω βρει εγω και σας την δινω αφιλοκερδως…
ρε είναι άνοιξη και δεν έχετε όρεξη γαμώ??8O 8O
τρεχάτε στους δρόμους,τραγουδάτε,κάντε τούμπες,πεστε στα γόνατα,φωνάχτε,ξυπνήστε κόζμο,δώστε στοιχεία σας στους μπάτσους
αχ ρουντυ εισαι τοσο γλυκουλη και αισιοδοξο μοντ…τα κανεις εσυ για εμας γιατι βαριομαστε?
βάλτε αυτό
και χορεψτε
:dance: :dance: :stereo:
Τί λεει αυτος α??Ρε πας καλα?Ποιος σηκωνεται…
όλοι όρθιοι
δωστε στοιχεια στους μπατσους χαχαχαχαχααχχαχαχχαχα
η αισιοδοξια σου με κανει αισιοδοξη και μπορω να πω οτι μου φτιαχνει και τη διαθεση.
Zητειται πρωτοπαλικαρο ακμαιο και ωραιο…ατριχο…με ροζ μαλλια, 32.5 κιλα βαρος, 1.97 υψος, 7.5 σκουλαρικια, 29.5 τατουαζ και γνωση απο τσιγαριλικι,κοκα (κολα) και ηρωινη για σοβαρη συνεργασια σε γκρουπ που θα παιζει ποιοτικα σκυλαδικα! Εχουμε 125,2666666666 κομματια ετοιμα καθως και ιδεες για αλλα 123456.123456 κομματια! Τηλ…6966666669 η mail στο
xouftwnw_den_kolwnw_trelenomai_kai_liwnw_kai_pantote_kaulwnw_gia_sena_mono @ trulyhotmail.sex
Ζητείται άνθρωπος που θα αναλάβει το πάτημα του κουμπιού on/off του θερμοσίφωνα, για 40 λεπτά προτού γυρίσω από αγώνα ποδοσφαίρου στο σπίτι, τις μέρες που δεν έχει ηλιοφάνεια. Θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα καθώς θα τον διδάξω τρόπους μείωσης των NOx σε μηχανές εσωτερικής καύσης. karvou@nosokomeio_me_pneumonia_suntoma.gr
ζητειται 3ος για αρμεγμα .
μου αρεσει που λετε μετα για τα δικα μου τοστ εεε ποστ εννοω
Τι εσυ εισαι αυτο το πρωτοπαλικαρο;;;;;; :lol: :–
:cold:
καλα καρβου τα εσπασες…:lol: :lol:
ζητείται μηχάνημα/συσκευή/διαδικασία/ουσία που να με βοηθάει να…την παλέψω.
Πωλείται ένα καφάσι μπύρες πράσινη που είχα αγοράσει για την επόμενη περιοδεία του συγκροτήματος. Δώρο υπογεγραμμένο θραύσμα μπύρας “Μύθος” που έμεινε στο κεφάλι μου, μετά από συναυλία στο Καραϊσκάκη. Πληροφορίες: kaikaladrummer@scorpions.de
:lol: :lol: :bow2: :bow2: :bow2:
αστείο.
ο kottak παίζει και στους kottak ( http://www.myspace.com/kottak ) κιθάρα ως Jimmy Ratchitt,ενώ είναι και ο lead singer τους.
drums παίζει η γυναίκα του Athena,αδερφή του Tommy Lee
Έχει αυτογνωσία τουλάχιστον και έβαλε κάποιον καλύτερο
on topic:
Διοργανώτρια εταιρεία ψάχνει KISS fans (3 ακόμα τουλάχιστον) να πληρώσουν για το meet & greet γιατί αν περιμένει από τα εισιτήρια, τότε δε θα βγάλει τα έξοδα ούτε για τα ποτά που θα πιούνε…
Ζητείται ζωή και μια γυναίκα να την κάνω grilling! αισθητιστής@ban.gr
“Ζητούνται κοκκινομάλλες (βαμμένο κατά προτίμηση) για συμμετοχή σε ρόκιν φόρουμ”
ChrisP.led_zeppelin@rocking.gr
YΓ. Σε pm δίνουμε και τα κανονικά μας mail.