Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Φιλε Ραφαελ μπορω να σου βρω αυτο που ψαχνεις σε αρσενικο ομως

Ζητείται moderator που σβήνει post χωρίς λόγο

:stuck_out_tongue:ΕΙΡΗΝΗ

:lol::lol::lol::lol:

Ζητείται ποζερού, πορωμένη με ΗΕΑΤ , με άθλιο γούστο για τις γυναίκες και να ξέρει απο αποκριάτικες στολές. Η εθελόντρια να προσέλθει στην Πάτρα την επόμενη βδομάδα.

Αν δεν έρθει ο Bon Jovi θα γίνει gay!:stuck_out_tongue:

Ζητειται μελος οποιουδηποτε power metal συγκροτηματος,ξανθος με χαζοφατσα να κανει φετος γυμνισμο στη Μηλο infos: powerania@powermail.powercom

Ζητείται άνθρωπος που θα έχει δει και τις 341 αμερικάνικες σειρές που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 15 χρόνια, ώστε να κάνουμε παρέα, να με καταλαβαίνει και να του εκφράζω όλες τις αγωνίες μου.Μία μοναχική καρδιά, ονόματι Cozy

Εγω θα ηθελα καποιον να μου μιλαει στο τηλ οταν θα βλεπω ανιμε για να λεω τους πονους μου.πολυ με συνεπερνουν κ συμπασχω.δν κανω πλακα…

Γράφε…

Ζητειται υπνος και νορμαλ ονειρα. sofikapa@kmail.gr

ζητείται ένα βαρέλι σόδα, μπας και χωνέψουμε τις χθεσινες κρεατοφαγίες… κάρβου

Zητείται ειδικός μοδεράτορας/καταδρομέας που θα εντιτάρει οποιοδήποτε ποστ έχει να κάνει με μαγειρική υψηλού επιπέδου ( πχ σουβλάκια,πιτόγυρα, κόψιδια και άλλα τέτοια όμορφα)

Ζητείται ακόμη ένας δίσκος πολύ σκληρός (πιο σκληρός από το κανονικό) γιατί με τόσες σειρές που εχω κατεβάσει εχώ βγάλει τα μάτια του λαπτοπίου και του ημίσκληρου δίσκου τύπου passport

Επίσης ζητείται σαμπουάν γιατί μου τελειώνει.

Αυτά, ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ζητείται χορηγός να με επιδοτεί με 600 ευρώ το μήνα για αγορές κόμικς. Κάθε φορά που πάω σε κομιξάδικο θέλω να τα αγοράσω όλα! Τον προηγούμενο μήνα δεν πλήρωσα τα δίδακτρα της σχολής μου, ενώ δεν έχω αγοράσει ακόμα καινούρια γυαλιά μυωπίας μετά την καταστροφή των παλιών.
e-mails στο bleedinhistory@kamenos.gr

Ζητειται κλωνος του αγοριου μου να με τυλιγει τις κρυες νυχτες του χειμωνα που μου λειπει.Ατιμε ερωτα,ουτε να τον απατησω δεν μ αφηνεις.Επισης ζητειτα ανθρωπος-θαυμα να κατασκευασει αερογεφυρα Θεσσαλονικη-Πατρα για να βρισκομαστε καθημερινα με το αγορι μου κι οχι τον κλωνο του.(Λετε να ναι υπερβολικο που μετα απο 16 μηνες ειμαστε ακομη ερωτευμενοι?)

Που μπορω να επικοινωνησω?:roll:

Το παθαινω με τα cd’s καμια φορα,αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.

Δωσε φωτος στο λαο για να τον ελεγχουμε ! 8)
Οσο για τα σιροπια εχεις καιρο ακομα,στο λεει παθων :oops:

Τα κόμικς είναι πιο ακριβά (μ.ο. τιμής 25-30 γιούρος) :frowning:

Πω μαλακα σε χουν καταστρεψει πραγματικα ομως! :? :?

Θα πρεπει να ανοιξουμε ολοκληρο Online κλαμπ.

:x

Ζητειται ξενοδοχειο 10 αστερων στην Ιμπιζα με πισινα και λουξ περιβαλλον, με 2 ευρω τη μερα.
infos: kiratzos@tsifout.com

Ζητείται γουρουνάκι που μένει Αιγάλεω.
contact methismeniglyfadiotisa@milaomespambots.com