Zητειται το τηλεφωνο της Ευρυδικης
Ζητείται η pick of destiny μπας και μάθω κιθάρα γιατί γω μόνο όξω είμαι ή παίζω γογ και δεν πρόκειται να μάθω κιθάρα αλλιώς. Πληροφορίες εντός εκτός και επί τα αυτά.
ζητηται ενας σωσιας του frusciαnte:-#
Ζητείται ψοφημιτζής.
Ζητείται πληρωμένος δολοφόνος για να απειλείσει τον καθηγητή της Παγκοσμιοποίησης μπας και περάσω.
ζητηται ξανθια ρωσιδα τουλαχιστον 1,75 για μαθηματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης.Πληρωμη σε ειδος
more info at gamwtospitimou@gmail.com
Ζητείται επειγόντως η Αγγελική Νικολούλη να εντοπίσει τον (μοναδικό) ΤζονΒλά και να τον ξαναφέρει στο φόρουμ.
που κολλα το pro?
Ζητειται νανος, χομπιτ, καλλικατζαρος, γενικα καποιος με μικρα δαχτυλα να μου βιδωνει το γαμημενο το πιερσινγκ.
Πληροφοριες στο giati_nasai_toso_agarbos@fuckmylife.com
ζιτοιτε καθιγοιτυσ ελινυκοισ γλοσας…
στα Μακ Ντόναλτς Συντάγματος πριν κάτι μήνες να φωνάζεις παθιασμένα “Ντου και ξύλο στους ομοφυλόφιλους τους emo” και να εκσφενδονίζεις ένα μπουκάλι. Σε έδειξε και το Κουτί της Πανδώρας αλλά η εκπομπή τέλειωσε και δεν πρόλαβα να μάθω κάτι παραπάνω για σένα. Αν θέλεις να συναντηθούμε κάποια μέρα και να βγούμε για emo-τσαρκα στείλε μου mail στο vagos_emofucker@hotmail.com
ζητειται σπιταρονα καινουρια,ευαερη,ευηλια,πληρως εξοπλισμενη κ διακοσμημενη μεσαιωνικου τυπου,με 2 υπνοδωματια και ξενωνα,μπανιο,κουζινα,σαλονι,τεραστιο κηπο,χωρις γειτονες τριγυρω,στο κεντρο της Αθηνας αλλα μακρια απο θορυβο και τσαμπα. :anyone::blink:
Μπορω να σου προσφέρω απο τα παραπάνω μονάχα το τσάμπα και το χωρις γείτονες. Ψήνεσαι ;;
θα μου δωσεις τσαμπα σπιτι?Αν ναι,ψηνομαι
ζητούνται εισητηρια για τους green day γιατί προς το παρόν έχω μόνο 12 για την συναυλία τους στο birmingham
email me@: never_give_ur_credit_card_to_giasonas@gamieteobilliejoe.co.uk
αγοράζω έτοιμες τζιβάνες, μόνο σοβαρές προτάσεις
Ζητουνται μεταχειρισμενα προφυλακτικα