Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

… ή μάλλον καλύτερα: “δίσκος με ξένα αρχίδια”! :lol:

επίσης, φήμες λένε πως όταν άκουσε ο Slash για πρώτη φορά το Chinese Democracy σχολίασε “τα αρχίδια μου πήρε πάλι ο Axl”. Oπότε ξέρουμε και ποιος απάντησε στην αγγελία!

Βασικα ειναι δισκος που εγινε με τα δικα του αρχιδια και σκοπο να ειναι δισκος ΜΕ αρχιδια αν και πολλοι το θεωρουν αρχιδια-δισκο, μιας και φερει το ονομα που ειχαν οταν ηταν ακομη ολοι μαζι και ειχαν αρχιδια ενω στην ουσια ειναι δουλεια που προερχεται απο ενα αρχιδι και μισο.

Σοφότατο! :!: :bow:

Ζητείται άνθρωπος να πλύνει την κατσαρόλα με τα μακαρόνια πρωτού δυναμώσουν τα πόδια από τους μικροοργανισμούς που έχουν αναπτυχθεί πάνω της και φύγει μόνη της από το σπίτι. karvou@ligda.ch

ζητειται κλασσικος κιθαριστας να μου ξυνει τα @@

Πάρε τον Σάκη. Παίζει και κιθάρα νομίζω.

Ζητείται ψηλή ξανθιά, με χάλκινες ανταύγειες, καλοακονισμένα νύχια, βαμμένα κόκκινα, με μικρές λεπτομέρειες-αυτοκόλλητα, τα οποία θα αναπαριστούν το μικρό σπίτι στο λιβάδι, με 3 σκουλαρίκια στο αριστερό λοβό (του αυτιού), 1 σκουλαρίκι στο δεξί φρύδι, 2 στον αφαλό και 2 στα μουνόχειλα, με φουλ μπόντι αποτρίχωση πέραν των προαναφερθέντων φρυδιών, με ένα τατού στο κούτελο, που να γράφει με μπλε χρώμα ‘‘είσαι και πολύ γαμάτος’’, ενώ το στήθος της πρέπει να είναι νούμερο 6, ή τιτανοτεράστιο ξερωγώ, με καλογυμνασμένο σώμα -υπάρχει και δοκιμαστικός γύρος βέρσους του Τσακ Νόρις- και γραμωμμένους κοιλιακούς.

Περαιτέρω πληροφορίες στο panoskosto@hotmail.fetixtoukolou.com.

ligda.ch ;

:lol::lol:
:respect:

Ζητείται χρονομηχανή, μπας και προλάβω να διαβάσω καθόλου για την εξεταστική. Επίσης ανταλλάζω φρεσκοπλυμένα σώβρακα και βυζοπιάστες (ακα σουτιέν) με σημειώσεις μαθημάτων*.

*σε περίπτωση τρύπιου εσώρουχου, δεν φέρω ουδεμία ευθύνη.

Πληροφορίες: panoskosto@diskolatapragmata.com.

Ανασταίνω ένα από τα καλύτερα, ή μάλλον το καλύτερο off-topic θρεντ του site. Σαφώς υπάρχουν φρέσκοι κάφροι για να γράψουν τις δικές τους ασυναρτησίες.

1. Ζητείται νάνος για τον κήπο μου. Αντώνης Νικοπολίδης

comments:

[SPOILER] 1. Τηλέφωνο δεν έχουμε; Ενδιαφέρομαι. υπογραφή: Ξενοφών Γήττας

1. Αντώνη σήμερα ίζολ πάρει εμένα γκια το κήπο, που με ξέρει. Εσένα παλιοΓήττα πωτς ξέρει; υπογραφή: Μπαμπαγκίντα

2. Ο Αντωνάκης είναι του κόμματος και θα πάρει μόνο εμένα που δεν έχω και τι να κάνω πια. υπογραφή: Παπαθεμελής

3. Εγώ είμαι κανονικός νάνος, αλλά από κήπους δεν ξέρω. Μόνο να σερβίρω κόκα με το δίσκο σε γνωστούς γκέι τραγουδιστές ξέρω. Έχω και συστατική από τον Φρέντι Μέρκιουρι. Υπάρχει τίποτα;

4. Ενδιαφέρομαι εγώ για το νάνο με τη συστατική από τον Φρέντι. Ψάχνω κάποιον να με ντουμπλάρει στα show μου. Στείλε μου το κινητό σου στο seven_feet_Dio@heavenandheeeeeeeeeeell.com

5. Φωτιστικό κήπου ψάχνει κανείς; υπογραφή: Αλέξανδρος Πετρίδης

[/SPOILER]

:lol::lol::lol3::lol3::lol3: ελιωσα με το απο πανω!!!

εγω ζητω δωριτη οργανων γιατι μετα το τελευταιο live δεν ξερω αν μπορω να ξαναπιω πλεον!!!πινω μια απλη μπυριτσα με τζακ κ τσιμπαει το συκωτι μου!!οποιος δεν θελει αλλο το συκωτι του να ενημερωσει εδω…Thanks:)

υ.γ :υποσχομαι να το τιμησω ιδιαιτερως…

ζητείται επαγγελματίας δολοφόνος για να αναλάβει την απαγωγή , τον βασανισμό ενός καθηγητή πανεπιστημίου και ότι προκύψει . οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να απαντήσουν σε μια φόρμα ερωτήσεων σχετικά με τους καλύτερους τρόπους αφαίρεσης ζωής . στο τεστ χρησιμοποιείται το σύστημα της αρνητικής βαθμολόγησης. πληροφορίες , αιτήσεις και βιογραφικά στο diskovolos@rocking.gr

Δισκοβόλε, Ι’m your man.
:wink::wink::wink:

?Στο σχολείο φοράτε ποδιά πάνω απο το πέτσινο σώβρακο??

- Η Ευγενία Μανωλίδου στον Ross the Boss, στην στιγμή της αλήθειας 

?Αυτό που γυαλίζει ειναι baby oil ή δεν κάνατε μπάνιο??

- Η Ευγενία Μανωλίδου στον Εric Αdams, στην στιγμή της αλήθειας 

καφρικο, αστειο, κλεμενο, αλλα εχω λιωσει!!!:lol::lol::lol:

Πάτωμα λέμε…

-Ζητειται τραβεστη ΜΑΤας με την στολη του για να παιξουμε αναρχικοι και ΜΑΤατζιδες στο A.Τ. Ομονοιας, επισης ζητειται και πακιστανος να κανει τον μεταναστη.

Υ.Γ:ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!
Πληροφοριες: ellhnikhpeolagnia@elas.gr

-Ζητειται σακος του μποξ με την φωτογραφια του Slash, μπας και αδυνατησει ο Axl!!!
Πληροφοριες: makeaxlthinagain@gnr.org

ΓΚΛΟΠ!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΗΣΙ ΜΕ ΘΗΣΑΥΡΟ!
επικοινονειστε στο wannabejacksparoou@hotmail.com

χαχαχα!!!ΓΚΛΟΜΠ λεει!!
#-o

Zητείται καράβι για να φύγω επιτέλους από το νησί με το θησαυρό. jacksparrow@hotmail.com

Ζητειται mod απο την ενδοχωρα κατα προτιμηση να μπαναρει τους Κρητικους απο το φλωρουμ που μας τα εχουν κανει τσουρεκια στα τελευταια ποστς.
sellthemtoegypt@hotmail.com :p:lol:

Ζητειται mod απο την ενδοχωρα κατα προτιμηση να μπαναρει τους Κρητικους απο το φλωρουμ που μας τα εχουν κανει τσουρεκια στα τελευταια ποστς.
sellthemtoegypt@hotmail.com

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ζητηται μεταλας (κατα προτειμηση να ακουει slayer η cannibal corpse) για να τρομαζει τα εννοχλητικα παιδιακια απο την εκκλησια που μιλανε και παιζουν εν ωρα λειτουργιας

επικοινωνια στο lovejesus@hotmail.com