επισης ζητηται μεταλας (κατα προτειμηση να ακουει slayer η cannibal corpse και rammstein(!!)) για να τρομαζει τις γριουλες που βγαινουν απο το σπιτι και μπαινουν μεσα στα λεωφορια και δεν υπαρχει χωρος για εμας να κατσουμε
Πληροφοριες: nomoregries@hotmale.com
Τοο bad for you, υπάρχει Κρητικός και στο moderating team. 8)
Βέβαια 2-3 Ηρακλειώτες λιγότερο δε θα το έλεγα “μεγάλη απώλεια” χοχο
Τοο bad for you, υπάρχει Κρητικός και στο moderating team
ποιος ειναι???/
Βέβαια 2-3 Ηρακλειώτες λιγότερο δε θα το έλεγα “μεγάλη απώλεια” χοχο
και εγω???
Θα έχεις περιορισμένη πρόσβαση μόνο στο “Οι φάτσες σας” και μόνο ον τόπικ χεχ Οι άλλοι οι μαντραχαλαίοι μόνιμο.
Θα σου πω και ένα μυστικό τώρα. Κάτω δεξιά σε κάθε πόστ υπάρχει ένα κουμπί που γράφει Quote. Επ’ ουδενί μην το πατήσεις!
Δε θέλει να το πατήσει ρε, νομίζεις δε το προσπαθήσαμε να τη πείσουμε??
Χανιωτης θα’ναι…
Θα έχεις περιορισμένη πρόσβαση μόνο στο “Οι φάτσες σας” και μόνο ον τόπικ χεχ Οι άλλοι οι μαντραχαλαίοι μόνιμο.
Θα σου πω και ένα μυστικό τώρα. Κάτω δεξιά σε κάθε πόστ υπάρχει ένα κουμπί που γράφει Quote. Επ’ ουδενί μην το πατήσεις!
δλδ να μπαινω και να βαζω συνεχεια φωτο??
μα τι κολλημα εχετε ολοι με αυτο το quote???
Βρέθηκε γάτα. Μερικά κομμάτια της πρέπει να έχουν μείνει στο κεμπαμπτζίδικο που έφαγα χθες. Ο ιδιοκτήτης της ίσα που προλαβαίνει.
Νεκρολογία:
Πενθούμε τους χρήστες που έπιασαν κουβέντα στο τόπικ του karvou, αντί να πετάνε τις μπηχτές τους με “μικρές αγγελίες”
βρεθηκε καποτα χρησιμοποιημενη, οποιουνου ειναι να ερθει να την παρει
Ζητάμε λεφτά, γιατί αλλιώς προκοπή δεν βλέπουμε, ώστε να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε το album που λέμε από το 2008. Επίσης σαν extra θέλουμε και ένα λογιστή ώστε να μην μα δίνει λεφτά και τα πίνουμε μπύρες.
αφοιcanavagh@anathematalefta.co.uk
Ζητάω άντρα ώστε να με μάθει να ντύνομαι, αντρικά και όχι σαν το ουράνιο τόξο(ακα πούστικα) όπως τώρα.
ζητουνται συνεργατες για πειραματικο συγκροτημα με γαιδουρινη υπομονη, νευρα και γερα αυτια
επικοινωνια: marianna@asetinkitharareasxeti.com
8)8)
Ζητείται άνθρωπος να μου μάθει μηχανική ρευστών μπας και περάσω το μάθημα.
Επικοινωνία: ntouvari_sti_fysiki@hotmail.com
Αμοιβή δεν έχει;
Ζητειται κακομοιρος να σπασει τον υπολογιστη μου γιατι εμενα δεν μου παει καρδια!
ε ΟΧΙ!!μιλαγα με ενα φιλο μου msn και λεει…δεν εχω λεφτα και για μπιγκ4 και για ραμσταην…θα παω ραμσταην!!!
[SIZE=“5”]ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!!![/SIZE]
μολις τον αγορασα
και γω μολις στον εκλεψa:p
Χαρίζονται Κορμοράνοι Βοτανικού. Το στοκ είναι μικρό οπότε βιαστείτε. Περισσότερες πληροφορίες: μπείτε σε κάποιο από τα κτίρια του Μαρουσίου με την ένδειξη babis vovos επάνω τους
Στο κοιμητήριο του rocking τιμούμε και κηδεύουμε τους φίλους και αδερφούς μας Godsmack και Asyftao που σπάμαραν σε τόπικ του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα κατέχει ο karvou.
Και αφού έγιναν όλα τα άκυρα bump σήμερα ας κάνω και εγώ σε ένα thread το οποίο πρόσφερε κάποτε άπειρες στιγμές γέλιου
bump λοιπόν
Δανειζω(με οψιον αγορας)απο τωρα τη γιαγια που ερχεται το Σαββατο και δε θα χω για μια βδομαδα ελευθερο το υπογειο,περα απο το οτι θα με ρωταει παλι σε ποια ταξη ειμαι τωρα.Η μεταφορα θα γινει μετα,επαναλαμβανω[U] μετα[/U] το καθιερωμενο χαρτζιλικωμα.Σκαρωνει ωραια σουτζουκακια και γενικα αν δε ξεχασει να βαλει καποιο υλικο,ειναι πακατληκτικη μαγειρισσα.Τα πρωινα δε θα σας ενοχλει γιατι πηγαινει Εκκλησια.Εχω pm,στειλτε.