Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Αν δεν μιλαει πολυ την θελω για μονιμα

Χαριζονται τσιχλες ελαφρως μεταχειρισμενες.

^ Αυτό το πρωτάκουσα στο δημοτικό ε.

Tόσο παλιά; 8O

Ζητειται γκεη φερεγγυος και εμπειρος κομμωτης (Τρυφωναααααακοοοοοοοοοοοοο) για να αποτελεσει μελος της κριτικης επιτροπης σε αγωνα για την καλυτερη ροκ-μεταλ ανταυγεια…υποψηφιοι στο διαγωνισμο μεταξυ αλλων: David Coverdale, Glenn Tipton, Jon Bon Jovi, Vince Neil, George Lynch (ca. 1984-1990), Κατερινα Στανιση

Ζητειται κιθαριστας για ιδιαιτερα μαθηματα στο soloing infos: thomas_youngblood@kamelot.com (Thomas σ’ αγαπω σ’ εκτιμω αλλα δεν το 'χεις ρε φιλε το σολαρισμα)

Ζητειται ο Thomas Youngblood για να μου μαθει να γραφω σοβαρα τραγουδια και οχι παιδικες μελωδιουλες του τελευταιου δισκου: infos gus.g@ozzy_firewind.com

Ζητειται ανηρ με κοιλιακους σκακιερα πλουσιο μακρυ μαλλι περιποιημενο μουσακι και μεταλ στιλ για να γινει το μοντελο της νεας μας σειρας ρουχων για αρρενες και γκεηδες…infos gaahl_kai_o_gkomenos_tou@gorgoroth.com

Ζητειται ατομο με πειρα και χρονια Maowar-ο-πληξια να μας προτεινει με ποιους δισκους της μπαντας να ξεκινησουμε: KEN_&_Elric83@rocking.gr

Ζητειται καποιος οποιοσδηποτε σας παρακαλω δηλαδη μιλαμε πεφτω στα ποδια σας να 'ουμε να πει στους Maiden να παιξουν στην επομενη περιοδεια τα εξης: Only The Good Die Young, The Loneliness Of A Long Distance Runner, Where Eagles Dare, Stranger In A Strange Land, To Tame A Land, Children Of The Damned, Caught Somewhere In Time, Seveth Son Of A Seventh Son & Infinite Dreams…

Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενοοοοοοοοοοοοο…πωλειται και το δινω οσο κι οσοοοοοοοο φτανει Θεε μου απο 'κεινη να γλιτωωωωωωωωωωωωωσωωωωωωωωωω

Ζητειται μοντερεητορ να σβησει ΟΛΑ τα ποστ στο “πιο ομορφη ηθοποιος-τραγουδιστρια” εκτος απο του Bleedin’ History, του οπλαρχηγου NOVITSKY, και επιλεκτικα ορισμενα του the_horror & της StellaHoshi…αν ξεκινουσατε το ξεσκαρταρισμα με τις ασιατισσες του red pyramid θα σας ημουν υποχρεος…αϊντε γιατι μας επεταχτηκανε τα ματια οξω να ‘ουμε μ’ αυτα που ειδαμε…:stuck_out_tongue:

Πωλειται χεσμενο γουνινο σωβρακο απο τον ιδιο τουν Joey himself…δωρο οδηγος για να καταλαβετε αν ενα στηθος ειναι σιλικονατο η φυσικο με instructional video απο τον αρχηγο

Ενοικιασεις γηπεδων 5Χ5 “Steve Harris”

Φροντιστηριον Εκμαθησης Σπασαρχιδισμου και διατυπωσης μαλακισμενων δηλωσεων “Lars Ulrich”

Ζητειται πρεζακιας frontman με δικο του αποθεμα πρεζας αντε γιατι μας ειχε γαμησει στην τρακα ο Weiland: velvetrevolver@mastoyra_sta_myala.com

Ζητουνται μουσικοι για να πλαισιωσουν τους κατωθι σε μπαντα με thrash-gothic λαϊκες επιρροες: Mike Portnoy, Dave Grohl, Mikael Akerfeldt, Slash. infos: makis_xristodoulopoulos@pantremenoi_ki_oi_dio.com

παρακαλείται γνωστό μέλος του moderating team να σταματήσει να γράφει για το πόσο ωραίο είναι το σεξ, για το τι μουσική ακούει κατα τη διάρκεια του σεξ, για το τι φοράει κατά τη διάρκεια του σεξ, για το πόσο τέλειο είναι το σεξ μετά από τσακωμό, για το πόσο τέλειο σεξ έκανε μετά από χαστούκι στον/στην σύντροφό του/της, για το σεξ και το σεξ και το σεξ, γιατί μου φεύγει λίγο εμετούλης απ’τη μύτη και λερώνεται το μυστάκιόν μου.

:]

[B]Αβαδιστα…[/B]
αναζητητε νεαρη καλλονη(μουναρα) για financial domination σε εμπειρο μορφωμενο εμφανισημο αντρα
ειμαι αποκλειστικα sub…

ναι και εγω! το λεγαμε προχτες με τα αλλα παιδιακια και νευριασε πολυ η δασκαλα [SPOILER]what a whore![/SPOILER]

Εγώ [U]πουλάω[/U] τα βιβλία της Νομικής (όσα έχω περάσει εννοείται) - κάνω εθελοντισμό!! Ποιός τα θέλει;

Να τα ανταλλάξεις αυτά όπως προτάσσει το αγαπημένο μας υπουργείο :stuck_out_tongue:

Και γιατί να τους τα χαρίσω ρε, τους τα χρωστούσα; Είναι δύσκολες εποχές, το τσάμπα “πέθανε”…

εγω ΟΧΙ

Ούτε οι φοιτητές Νομικής δεν τα θέλουν, έτσι όπως είναι.

+1000 εμετους

Σοφι εκλεισε,η γιαγια δικια σου.ερχεται σαββατο πρωι με των 8,θα ειναι αυτη με το πρασινο ταπερακι(κανονισα και το φακελακι)

Γαμιάδες moderators που τρώνε και χαστούκι άμα λάχει αλλά την τιμωρούν μετά ενώ παίζει Bob σφουγγαράκης στη TV 8), προσφέρουν αμοιβή σε όποιον εντοπίσει μπαναρισμένο/η που να ξεπέρασε το μπαν του/της και να τα άφησε όλα στο παρελθόν.

gohteutikos@ti_papaki_kyknos_diladi.gr

“Γουστάρω καριόλες!!!” Για πληροφορίες πμ!

κλαίω 8)

Ζητούνται χρήστες με double accounts για group therapy με θέμα “Η ανάγκη του ατόμου για προβολή στο διαδίκτυο και οι επιπτώσεις που έχει στην υπομονή άλλων χρηστών”. Την συζήτηση θα παρακολουθούν καταξιωμένοι ψυχολόγοι…που μάλλον δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν στην παρούσα φάση :stuck_out_tongue:

Ζητουνται τα αλλα μισα απο τα παραπανω μισολογα.
moufagantompiftekimou@kostasommer.gr

Ζητείται χρήστης-αλεπού για να με βοηθήσει να κάνω όσα δε φτάνω κρεμαστάρια.