Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Ζητείται ψηλός/ψηλή για εκμετάλλευση στο ανεβοκατέβασμα βιβλίων.

Πόσα πληρώνεις;

Helloooo εκμετάλλευση. Μόνο σκλάβοι να απαντούν.

ο σκλάβος είναι σιωπηρός…

Του επιτρέπουμε να μιλάει, don’t worry :stuck_out_tongue:

δε του φοράς πορτοκαλί λαστιχένιο μπαλάκι στο στόμα??? ξενέρωτη [-X

χαχ. I’m too old for this shit

Η παρακάτω [U]δεν[/U] είναι δικιά μου, πολλοί ίσως να την έχετε πετύχει αν δεν κάνω λάθος σε funny pics στο διαδίκτυο. Μου είχε φανεί πολύ αστεία όταν την είχα δει, οπότε την βάζω αν και δεν είναι δικιά μου έμπνευση.
“Ζητείται χοντρός και τσουλάκι για δημιουργία χιπ χοπ μπάντας.”

ναι ρε φίλε την είχα δει αυτή!!! δεν την είπες ολοκληρωμένη βέβαια, λείπει το αλατοπίπερο:
"Ζητείται χοντρός και τσουλάκι για δημιουργία [B]underground[/B] χιπ χοπ μπάντας:lol:

καλτ8)

Νομίζω την είχα δει αυτή κάποτε σε κολόνα στη Θεσσαλονίκη… Πρέπει να έχω βγάλει και φώτο. θα το ψάξω…

ον τοπικ:
πεπειραμένο νινί με προϋπηρεσία στο σύρσιμο καραβιών ζητεί καπετάνιο κατά προτίμηση παντελής εκλείψεις εγκεφάλου με σκοπό τον ύπνο

Ποσα χρονια προυπηρεσια εχει το νινι;

Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα, βλέπω ποστ της Χαράς, λέω κάτσε να ρίξουμε λίγο δούλεμα, αλλά διαβάζοντας το ποστ του Ράντικαλ βρέθηκα σε τρομερή αμηχανία και μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω τί σκατά εννοούσε, οπότε και μου χε περάσει η διάθεση να πειράξω τη Χαρά. Damn!

Όχι σοβαρά τώρα, θέλω να μου πεις πώς τα κατάφερες.

Κι εγω σας αγαπαω :stuck_out_tongue:

:drunk::drunk:
δεδομένου ότι μεμονωμένα οι λέξεις είναι ορθογραφικά σωστές ο ορθογράφος δεν είχε πρόβλημα και εγώ δεν ήμουν σε κατάσταση να τον αμφισβητήσω…
Θα το έκανα εδιδ αλλά έτσι που το βλέπω αξίζει να μείνει ως έχει…

Μη λες ονοματα…

[SPOILER]λιωνω με Παντελή καπετανιο !! :lol: #-o :D[/SPOILER]

Zητειται μπογιατζης για να μου βαψει τη στανη…το μεσημερι προσφερεται φαγητο rosstheboss@gidoprovata.manowar.com

Ζητείται πετυχημένος και διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχολόγος προκειμένου να εξηγήσει την συμπεριφορά μου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ευθύνομαι εαν κάνει το πτυχίο του χαρτοπόλεμο ή εαν ακολουθήσει το επάγγελμα του βουκόλου ή του αγρότη. Πληροφορίες στο:
axlrose@gunsnroses.org

Είστε ιδιοκτήτης club? Ψαχνατε για 2 σωστούς πόρτες αλλά αυτοί πότε πλακώνονταν μεταξύ τους, και πότε αφήναν ξέμπαρκο κόσμο να μπεί στο μαγαζί σας? Είστε στα όρια κατάθλιψης? ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ! Ο χώρος του Heavy metal σας δίνει τη λύση: αχώριστοι, επιβλητικοί και με βλέμματα πιο βλοσυρά κι από τα riffs που γράφουν. Επικοινωνία:
kerry_king.jeff_hanneman@slayer.net

Ζητείται το τηλέφωνο του Σάκη Ρουβά (ή της γυναίκας του καλύτερα) για να μου πεί πως σιδερώνουν τη φούστα για να μην γαριάσει. Τόσα χρόνια στους Genitorturers η δικιά μου η άκαρδη δε μου έδειχνε. Σας παρακαλώ είναι ανάγκη! Αμα δεν τραβήξει το πράγμα με τους Morbid Angel τουλάχιστον να κάνουμε industrial διασκευή του Αντεξα με το Σάκη ντουέτο φούστα.
dave_vincent@morbidangel.com

AXAXAXAXXAXAXAAXXAXA!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ!!

Μακάρι να ήξερα πόσα χρόνια έχω να ακούσω αυτή την ατάκα!

ζητειται ζεστη στο πιο κρυο θρεντ του φορουμ

Ζητουνται δωρεαν καυσοξυλα γιατι καμει κρυο και δεν εχω πετρελαιο