Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

ξέρω που μένεις (στο περίπου ντε)

Ζητούνται εθελοντές που θα συγκρατήσουν και θα περιορίσουν τα πλήθη στον χώρο των 60 ευρώ και θα εμποδίσουν την μαζική εισροή τους στο χώρο των κατόχων εισιτηρίων 80 και 100 ευρώ.
Οι εθελοντές κερδίζουν μπλουζάκια με έναν πολύτιμο πίνακά μου τα οποία υποχρεούνται να φορούν την ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας.

infos : LarsUlrich@metallica.com

Zητειται ρομποτικο χερι για γρηγοροτερη παλινδρομηση πεους γιατι το ηδη υπαρχον εχει φθαρει απ την πολλη χρηση.VassilisZaxaropoulos@MetalHammer.gr

Ζητείται καινούριο μαστίγιο για την μαλακία που μας δέρνει…metal-hammer@metal-hammer.gr

ντροπή…[-X [-X [-X

:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστος ο Hokam…

Ελα ρε!!! τον κερδισει και εσυ τον Angmar !!!

Αναζητείται ευκαιρία για να κλειδώσω το Another Matter Of Life And Death! karvou

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

8O 8O 8O 8O

Μην κανεις κανα αστειο…:stuck_out_tongue:

Αναζητουνται αλλα ενδιαφεροντα γιατι εχω μανια να κλειδωνω τοπικς και να σβηνω ποστς!!

karvou@rocking.gr

Ζητειται μοντ να μπαναρει αυτον τον απο πανω* μου.Ευχαριστω :smiley: :smiley:

*αυτον τον τελευταιο στη προηγουμενη σελιδα

Να αρχισω το spamming στο Thread ??? Θελω και εγω να το κλειδωσεις, δεν μπορω αλλο…

ω ναι,κλειδώστε το ρημάδι:p :stuck_out_tongue:

Του humanity το thread κελιδωστε… Ετσι κι αλλιως, σκατα δισκος ειναι… Ετσι δεν ειναι Cozy??:stuck_out_tongue:

ζητείται bodyguard επειγόντως
freedomofrock@flwrmail.com

Ζητουνται σοφερ κλπ γιατι τωρα που ειμαι σταρ καποιος πρεπει να με μετακινει!!

rudolf@poly_tin_kyrikah.mega.tv

:slight_smile: καλά τα πας,συγχωρεμένος:p

Zitountai 1.000.000 8aumastika gia tis kritikes/ ta keimena/ ta nea nea polla kai poikila kai ta live reports mou giati… ksemeina!!! dirtyharry@rocking.gr

Ζητείται αποθεωτική κριτική για Rotting Christ-“Theogonia” γιατί μου την λένε συνέχεια στα meeting…email me angmar@rocking.gr

έπος!:lol:

Ζητειται ηρωας/κασκαντερ/αποδιοπομπαιος τραγος που να ανοιγει το τοπικ του AMOLAD, οι mods να το ξανακλεινουν, αυτο να το ξανανοιγει και παει λεγοντας. Οι mods θα τον κανουν ban και εμεις θα ανοιξουμε τοπικ “λευτερια στον …”. Αντε να γινει λιγο τζερτζελο στο φορουμ!!!