Ζητείται κάποιος που να μπορεί να παίξει Παγκανίνι στην κιθάρα και να τον παίρνει και που και που. Επικοινωνία sadomax@thegreatkat.com
Όντως… το κατάλαβα αφού είχα πατήσει το submit :roll:
Οπότε…
Ζητείται η χαμένη μπάλα μου! :?
Ζητάω την βοήθεια του Μάνος87 για να ξεπεράσω επιτέλους τα 1000 ποστ καθώς είμαι η ντροπή των moderator !
pm me - montecristo
[B]ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΕΤΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
Ζητούνται μέλη για μπάντα που όταν πλουτίσουμε να μην διαλύσουν την μπάντα αλλά να συνεχίσουμε να τα παίρνουμε από τον κόσμο…
exsoad@themekiallafraga.$$$
epathe mlkia to site kai egrapsa 2 sbiste to plz…
πώς γίνεται τα πιο καμμένα topics να έχουν ανοιχτεί από τους υπεύθυνους του forum…#-o
H αυτοεκτίμηση φέρνει την αυτοπεποίθηση.
και η μεγάλη δύναμη τη μεγάλη υπευθυνότητα#-o
Περίπου!
Εγώ πχ. δεν είπα ότι δε με εκτιμάω, αλλά δεν είμαι και ο μάστερ της αυτοπεποίθησης! :-s
Είσαι πολύ πιο καμμένος απ’ ότι πίστευα!!! :lol:
Γαμάτη απάντηση!!! :lol:
Βασικά, πολλές φορές συμβαδίζουν. Καλό ειναι να έχεις κι απ΄τα 2.
Όπως πρέπει να ξέρουμε να σεβόμαστε και τον εαυτό μας.
Aloe και Dark_of_the_sun φλωρεύετε το τόπικ μου
Ζητούνται ωτασπίδες για να πάω στη συναυλία των Scorpions που θα παίξουν το Humanity. Ανταλλάζω με μεγαλειώδες σόλο που θα πατήσει και φέτος τους Scorpions!!! Joe Cocker
:har:
:lol:
ενα καλυτερο:
ζητουνται 2,981 ζευγαρια ωτοασπιδες (όσα τα μελη του φορουμ πλην ενός) για οταν παιζουν το humanity οι scorpions. τα ιδια επίσης μέλη ζητουν αντι-rudolf-ικη ομάδα καταστολής για το ξέσπασμα παραληρήματος την επόμενη μερα της συναυλίας από ένα συγκεκριμένο φορουμίτη. επικοινωνία: rocking_forumers_against_rudolf@anti-scorpions.gr
[-X [-X [-X [-X [-X
Μουχαχαχααα.
Ζητειται επαγγελματιας ταβλαδορος να μου μαθει ταβλι για να μην ξαναγινω ρομπα και κλεισω το ταβλι επειδη χανω.Ακομα ζητουνται μαγεμενα ζαρια γιατι τα δικα μου ειναι για τον πεο.
Angmar@exasa.6-0.apo.ton.Therion.com