Μικρές αγγελίες ΧΧΧ... (απαγορεύεται η είσοδος σε παρεξηγησιάρηδες)

Ζητείται κάποιος που να μπορεί να παίξει Παγκανίνι στην κιθάρα και να τον παίρνει και που και που. Επικοινωνία sadomax@thegreatkat.com

Όντως… το κατάλαβα αφού είχα πατήσει το submit :roll:
Οπότε…
Ζητείται η χαμένη μπάλα μου! :?

Ζητάω την βοήθεια του Μάνος87 για να ξεπεράσω επιτέλους τα 1000 ποστ καθώς είμαι η ντροπή των moderator !

pm me - montecristo

ζητουνται γυαλια μυωπιας επειδη δε βλεπω ότι θελω άλλα 9 ποστ μόνο. montecristo@rocking.gr:stuck_out_tongue:

Ζητείται μηχανή που παράγει λεφτα!

ulrich@Gay_kwloemporikos.leftallica.gr

[B]ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΕΤΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!

dark_of_the_sun_eimai_gia_gelia@rocking.gr[/B]

Ζητούνται μέλη για μπάντα που όταν πλουτίσουμε να μην διαλύσουν την μπάντα αλλά να συνεχίσουμε να τα παίρνουμε από τον κόσμο…

exsoad@themekiallafraga.$$$

epathe mlkia to site kai egrapsa 2 sbiste to plz…

πώς γίνεται τα πιο καμμένα topics να έχουν ανοιχτεί από τους υπεύθυνους του forum…#-o

Ζητείται αυτοεκτίμηση
freedomofrock@rocking.gr

Καλύτερα θα έλεγα:

Ζητείται αυτοπεποίθηση
freedomofrock@rocking.gr :-s

H αυτοεκτίμηση φέρνει την αυτοπεποίθηση. :wink:

και η μεγάλη δύναμη τη μεγάλη υπευθυνότητα#-o

Περίπου!
Εγώ πχ. δεν είπα ότι δε με εκτιμάω, αλλά δεν είμαι και ο μάστερ της αυτοπεποίθησης!:stuck_out_tongue: :-s

Είσαι πολύ πιο καμμένος απ’ ότι πίστευα!!! :lol:

Γαμάτη απάντηση!!! :lol:

Βασικά, πολλές φορές συμβαδίζουν. Καλό ειναι να έχεις κι απ΄τα 2.
Όπως πρέπει να ξέρουμε να σεβόμαστε και τον εαυτό μας.

Aloe και Dark_of_the_sun φλωρεύετε το τόπικ μου

@rudolf

Ζητούνται ωτασπίδες για να πάω στη συναυλία των Scorpions που θα παίξουν το Humanity. Ανταλλάζω με μεγαλειώδες σόλο που θα πατήσει και φέτος τους Scorpions!!! Joe Cocker

:har:

:lol:

ενα καλυτερο:

ζητουνται 2,981 ζευγαρια ωτοασπιδες (όσα τα μελη του φορουμ πλην ενός) για οταν παιζουν το humanity οι scorpions. τα ιδια επίσης μέλη ζητουν αντι-rudolf-ικη ομάδα καταστολής για το ξέσπασμα παραληρήματος την επόμενη μερα της συναυλίας από ένα συγκεκριμένο φορουμίτη. επικοινωνία: rocking_forumers_against_rudolf@anti-scorpions.gr

[-X [-X [-X [-X [-X

Μουχαχαχααα.

Ζητειται επαγγελματιας ταβλαδορος να μου μαθει ταβλι για να μην ξαναγινω ρομπα και κλεισω το ταβλι επειδη χανω.Ακομα ζητουνται μαγεμενα ζαρια γιατι τα δικα μου ειναι για τον πεο.
Angmar@exasa.6-0.apo.ton.Therion.com