Aναζητείται άτομο το οποίο να έχει ακούσει παραπάνω από 1.000.000 φορές το Somewhere In Time σε μιά βδομάδα ώστε να μη χρειαστεί να καταγραφώ στο ρεκόρ Γκίνες επικοινωνία: gigatron@somewhereintime.gr
Ωχ, με πήρανε χαμπάρι!!! #-o :lol3:
ζητειται φιμωτρο για αποτροπη εκφρασης επικων κρυαδων. :cold: επικοινωνία: freedomofrock@teleutaia_petao_toses_mlkies_pou_arxisa_kai_na_tis_xarizo.com
:lol: :lol: :lol:
Ζητείται πλυντήριο ποδιών και σετ στεγνοτήρι.
Μην επικοινωνίσεται πουθενα. αντε.
Χρειαζομαι επειγοντως μαθηματα ηχοληψιας γιατι ο ηχος στο παρτυ του rocking.gr ητανε σκατα… Mail me at:
angmar@rocking.gr
Zhtountai atoma pou na epididontai se sex me kounelia, gaidarous kai skilous, gia tin simmetoxh tous se videoclip gnwstou sigrotimatos. Plhrofories: fucking_an_animal@gwar.com
Φιλε Παναγιωτη το mail του angmar να βαλεις και εισαι κομπλε.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε μανια να παει το νου σας στο πονηρο! μπα σε καλό σας! μετρητα δεν δίνουν πια για πληροφορίες?|???
Ζητειται επιγόντως αγοραστής πληροφορίων! δέχομαι μετρητά και αεροπορικά εισητηρια!info witch@rocking.gr
Χμου ενδιαφέρουσα αγγελια! πιο ενδιαφέρουσα κι απο τα σουηδικα σωβρακα! :lol: :lol:
Ζητείται έμπειρος προγραμματιστής για τη δημιουργία ειδικού προγράμματος που να ποστάρει το μήνυμα “Καληνύχτα” στο αντίστοιχο thread κάθε βράδυ γιατί έχω βαρεθεί πια! e mail:gigatron@f-lower_ur_pants.gr
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιγα το δυσκολο προγραμμα, το φτιαχνω κι εγω…
pm bluezlick to gigatron:
Αν σου απαντύσει κανείς, ρώτα πτον αν μπορεί να φτειάξει αντίστοιχο πρόγραμμα που να πααντάει ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ σε όλα τ polls εκτώς απόμ εκείνα που έχουν την επιλογή Neil Young και Jethro Tull. Ξέρεις πόσο κουραστηκό είναι να πρέπει να απαντάω συνέχψεια το ίδιο εκνεβριστικό πράγμα??
Να 'σαι καλά αγορίνα. Και στο χίππικο έρωτα, θα σε φτειάξω στο πιο ωραίο λιβάδι!μ :hippy:
…καθώς και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για να διορθώνει τα συνεχή ορθογραφικά μου λάθη
manos87@kanwsynexeialathi.org
:lol: :twisted: :lol3: =D>
[B]Ζητειται εμπειρος προγραμματιστης για να φτιαξει προγραμμα οπου θα βαζεi αυτοματα τις λεξεις χιπικος/χιπις/χιπισμος/ερωτας/λιβαδι καθως και το συμβολο :hippy:
Noμίζω ότι έχασες λιγάκι την μπάλα!..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: