Μετά το τρίτο ντέμο ξεπουλιούνται όλοι. Καταραμένη εμπορικότητα!
Ζητείται κουκουλοφόρος με ειδικότητα στο πέτγαμα μολότοφ σε ψηλά κτίρια (εκκλησίες).Προυπηρεσία στο χώρο του black metal θα εκτιμηθεί nihilist@rocking.gr
Ζητείται χρηστης Υ/Π με πολλες γνωσεις για Forum για να γραφει για μενα ακομα κ οταν λειπω για να περασω τα 3000 ποστ!
manos87@rocking.gr"
ζητουνται χιππισες, χιππηδες και λιβαδι για χιππικο ερωτα. ηλικιες δεκτες εως 28. επικοινωνια: bluezlick@rocking.gr
:lol:
Ζητούνται μέλη για τη δημιουργία black γκρούπ και για κάψιμο σταυρών. Απαραίτητη προϋπόθεση να με δολοφονήσουν μετά το πρώτο EP. Γνώση μουικών οργάνων προαιρετική. nihilist@satan.he
:lol3:
Περιμένω πληρωμένη απάντηση!!!
Ζητείται άνθρωπος που να του άρεσε το Humanity Hour 1 για να του πω τον πόνο μου.
Mail to: rudolf@scorpfunclub.gr
Μάνο θα σε φτιάξω καλά αργότερα. Τώρα δεν έχω έμπνευση…
Γράφω για άλλους χρήστες του rocking όσο λείπουν από το σπίτι. Τιμές συζητήσιμες. Στείλτε τα username, password και τη λίστα κολλημάτων σας στο manos87@spambot.gr
:lol: :lol: :lol: Αυτη η γερμανικη λεπτη προφορα στο s τρυπαει τα αυτια…
Σε ένα μήνα και πολύ λέω θα με έχεις ξεπεράσει στο πολύ χαλαρό όμως! :lol:
Εγω ειμαι αφταστος!!!
Ψάχνω το ποστ μου. Διεγράφη λόγω spamming σε τόπικ που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! freedomofrock@AMOLAD.co.uk
ΥΓ1.Gigatron, το ότι απάνταγες σε αγγελία έσωσε το δικό σου!!! Θα λείψω λίγες μέρες. Αν δω spamming εδώ μέσα όταν γυρίσω, θα βγάλω το σπαθί του Highlander και θα μείνουν μόνο οι μικρές αγγελίες
ΥΓ2. Βάλτε τα δυνατά σας παίδες… Να τις πάμε για δημοσίευση τις καλύτερες σε κανονικές εφημερίδες να γελάσουμε!!!
Kαλα ρε, εισαι απιστευτος… Τι πηγε και εγραψε ρε το ατομο…:lol: :lol:
Ζητειται ατομο για παρεα γιατι λογω βαρεμαρας εχω παρει φορα και σβησω συνεχεια ποστ γλυκουληδων,αγαθων και εξυπνων ανθρωπων,οπως του freedomofrock!! Please, mail me at: karvou@rocking.gr
Ζητείται άτομο που να αντέχει την γκρίνια μου!!! freedomofrock@AMOLAD.co.uk
:lol: :lol: :lol: :lol:
(Nephelie ανέλαβε όσο λείπω!!! )
Drummer zhta bassistria, kitharistria kai tragoudistria gia th dhmiourgia metal group.
(alithinh aggelia prin arketa xronia sto metal hammer :lol: )
Ζητείται DJ και βοηθός DJ για μαγαζί στην Ζιμπάμπουε.Μόνο σοβαρές προτάσεις δεκτές
Ζητειται ατομο-παρτενερ για να παιζουμε μαζι γκρινιαρη!!! Info at: nepheli_griniazo_klaio_kai_ola_mou_ftaine@rocking.gr