Η Σουηδια. Αφου χαρισε εμενα:D
Περα απο την πλακα, παλι θα πω σουηδια, γιατι η φιλανδια εχει προσφορα μονο τωρα τελευτεα αν δεν κανω λαθος, η νορβιγια εχει χαθει στο black metal, ενω η σουηδια αρχισε απο πολυ παλια για να φτασει σημερα να ειναι το βασιλειο τις Death και εχει κανει πολλες εξαγωγες
Σ-Ο-Υ-Η-Δ-Ι-Α
Σουηδια λογω EUROPE
Θρεντάρα!!!
Σουηδία δαγκωτό!
Η αγαπημένη μου μουσικά περιοχή μαζί με την Βοστόνη!
Γενικα Σουηδια αλλα οι Darkthrone και οι artillery δεν παιζονται απο κανενα σουηδικο γκρουπ στα δικα μου γουστα, παντα
Επέλεξα Νορβηγία πριν καν δω την ερώτηση
Εντάξει, Σουηδία είχε ENTOMBED, AT THE GATES, GRAVE, CANDLEMASS. Τώρα δεν θα πω τι έχει (από το '95 και μετά…) γιατί θα με πείτε κακεντρεχή και γιατί εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εξαιρώ BEGGARS, αλλά βασικά μιλάω για μουσικές σχολές/ κατευθύνσεις.
Φινλανδία είχε BEHERIT (εντάξει, μετράνε για 5) και IMPALED NAZARENE, ωστόσο γενικά οι Φινλανδοί έχουν (μέχρι και στο black τους) ένα κλαψομούνικο στυλ που με εκνευρίζει (εξαιρούνται οι HORNA), πιο πολύ κι από το NWOSDM οκ, πιο πολύ όχι…
Ένας είναι ο δρόμος του θεού, τέκνα μου.
[SIZE=“4”]NORSK ARISK BLACK METAL ΛΕΜΕ!!![/SIZE]
Και μόνο το avant garde/ progressive που έχει βγει από εκεί πατάει κάτω όλους τους άλλους (εκτός από τους BEHERIT:roll:)
Δεν το είχα δει αυτό. Σουηδία χαλαρά λόγω Therion, Candlemass, Katatonia, In flames, Opeth, Europe, The Cardigans, Roxette, Abba
Νορβηγιά ρε!
Για το black metal που βγαλε, κι ας έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να έχει γίνει κάπως κλισέ ο όρος true norwegian black metal.
Για αυτά και γω Σουηδία θα ψήφιζα, αλλά για metal Δανία. Τίποτα ο Κιng και οι Fate?
Σουηδία μεν αλλα με μιση καρδία, όπως και να το κανουμε το black που έχει βγαλει η Νορβηγία μας έχει “καταστρεψει” σε μεγάλο βαθμό και πρέπει να το εκτιμάς αυτο :lol:
Όλες μέσα είναι…ολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις…άντε με βαριά και μαύρη καρδιά, Νορβηγία:):!:
Ψηφίζω Σουηδία, αλλά δεν αγνοώ την black metal και avant-garde σκηνής της Νορβηγίας με τεράστιες μπάντες. Αλλά είμαι λάτρης του Σουηδικού death metal…
[B]Σουηδία[/B]
Candlemass
Bathory
Heavy Load
Entombed
Spiritual Beggars
Meshuggah
Witchcraft
Burning Saviours
The Quill
Sorcerer
Griftegard
Norsken
November
Pain of Salvation
[B]Νορβηγία[/B]
Arcturus
DHG
Ved Buens Ende
Virus
Darkthrone
Conception
Ulver
In the Woods
Satyricon
Emperor
Aura Noir
Burzum
[B]Φινλανδία[/B]
Reverend Bizarre
Tarot
Amorphis
Spiritus Mortis
[B]Δανία[/B]
Mercyful Fate
King Diamond
Randy
Artillery
Ε τους έχει όλους η Σουηδία, ντάξει.
Φινλανδία ρε! έχει Ensiferum,Korpiklaani, COB και πολλά αλλά
Και πολλά, αλλά, τί;
Μπάζα
Η Νορβηγια εχει και Dimmu Borgir που ειναι συγκροτηματαρα…
είχα πετύχει σε ένα τσοντοσαιτ μια μιλφαρα από Φιλανδία
ε έχει και άλλες μπαντάρες όπως Stratovarius, Sonata Arctica, Hanoi rocks και άλλα που βαριέμαι να σκεφτώ
Θα ψήφιζα Δανία για την punk rock σκηνή της, αλλά η Σουηδία με κάτι perkele, satanic surfers, disfear πατάει κάτω οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα στεγνά αλύπητα και ασάλιωτα (στο punk hardcore παντα). Ντάξει υπερβάλλω, αλλά είναι τεράστια δύναμη:wink:
χαλαρα νορβηγια