υπαρχει σε τορρεντ?
δεν έχω βρει κάτι ρε γμτ… μόνο γιουτούμπι ότι υπάρχει…
δε βρήκα κανένα λινκ δυστυχώς.
πείτε λίγο τι σας θυμίζει το ριφφ εδώ γιατί θα σκάσω
…καλόν τον δισκίον, και συσκευασία και κυρίως μουσικό περιεχόμενο, απ’την Ρήαλ Κατινιούς…θα βγει και στα δισκάδικα λογικά:):!:
[B]Για όσους δεν πρόλαβαν το δίσκο ΑΦΕΤΗΡΙΑ χτες με τη Real News, από σήμερα θα αρχίσει να διανέμεται σταδιακά στα εναπομείναντα δισκοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο από την EMI[/B]
http://www.youtube.com/watch?v=YEWuu1Wu4jg&feature=endscreen
παίζει να χει παίξει καμιά 10άρα φορές σερί…
κι εγω το εχω λιωσει το cd
πολυ καλο ειναι,εχει και κομματαρες
είναι εκεί έξω…8)
Πως φαίνεται ότι το “Σε Κάθε Βήμα” το έχουν γράψει τα ποδήλατα.
Ανάμεικτα συναισθήματα μέχρι στιγμής.
Αρκετά αντιπαθής και μουνόπανο!
σιγα εσυ
Πες τα.
ξηγηθειτε
έλα μωρέ κι εσύ τώρα, περιμένεις κανά ποστ με επιχειρήματα;
anyway, ο δίσκος μου φαίνεται έτσι κι έτσι. όπως και οι προηγούμενοι. δυστυχώς. δε βαριέσαι, συνηθήσαμε. τα λέμε στις συναυλίες όπου εκεί είναι ο βασίλης που αγαπάμε.
Κακός μουσικός φίλε. Πολύ κακή αντίληψη για τη μουσική και για τη μουσική παραγωγή, αλλά ιδιαίτερα για τη μουσική. Φαίνεται πως δεν έχει ιδέα.
Επίσης, μεγάλος καιροσκόπος. Επιτρέπει στον εαυτό του να λέει τραγούδια όπως αυτή την παπαριά που ακούω τελευταία συνέχεια με τον Καραϊσκάκη και τον Πανουργιά;
Την άλλη την πίπα που έβγαλε με κείνη τη θεια που κάνει την πανελίστρια στην Τατιάνα την ακούσατε;
Μα καλά δε ντρέπεται λίγο; Πόσο ξεφτιλισμένος είναι; Είναι αυτό μουσική;
Και, εν πάση περιπτώσει, το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει αυτός ο καραγκιόζης στη μουσική είναι ότι έπεισε πολύ κόσμο πως, αν έχει καπνούς η σκηνή, αν έχεις κρεμασμένη στο λαιμό σου μια κιθάρα (ακουστική βέβαια, μη σχίσουμε κανα καλτσον) και κάνεις πως παίζεις, ανοίγεις τα χέρια και φαίνεται η ιδρωμένη μασχάλη του μακό, τότε αυτό σώνει και καλά είναι ΡΟΚ.
Αυτό δεν είναι ροκ, αυτό είναι ΠΑΣΟΚ. Απλώς ο αντρέας δεν κρατούσε κιθάρα.
Και για του λόγου το αληθές…
freedom γιατί έτσι;
Τα πιο ροκ κομμάτια μου αρέσουν αρκετά, τώρα κάτι Μονόλογοι σε μπαρ, Καινούρια Μέρα μπα… Όμορφα κομμάτια βασικά, αλλά νομίζω θα ξεφουσκώσουν με το καιρό. Δε διακρίνω δηλαδή αυτό το “κάτι” που θα σε κάνει να κολλήσεις. Ακόμα και το κομμάτι με την Αλεξίου, έτσι κι έτσι.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος γιατί ποτέ δε περίμενα απ’ το Βασίλη να ξαναβγάλει ένα δίσκο σα το Χαμένες Αγάπες, ή το Θάλασσα Στη Σκάλα. Ακόμα και το Φρέσκο Χιόνι μου άρεσε γμτ. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχουν 2-3 κομμάτια που να μπορούν να σταθούν σε λαιβ, ε ο δίσκος τα έχει αυτά (ας είναι καλά τα ποδήλατα).
Επίσης τα φετινά σετ θα έχουν εκπλήξεις, ήδη έχει παίξει κομμάτια που δε τα έχει αγγίξει εδώ και χρόνια!
Edit: Και για να πω και το μεγάλο παράπονο, τα τελευταία χρόνια έχεις μια ομάδα πολύ καλών μουσικών, έφερες και το παιχταρά τον Δημητρίου στα τύμπανα, άσε τους να παίξουν πιο ελεύθερα στο δίσκο. Δηλαδή ούτε ένα γύρισμα, τίποτα;
πόση ανατριχίλα σε κάθε λάιβ με αυτό το τραγουδιστό “στα τύμπανα, Στέφανος Δημητρίου” :’)
Ρε το παληκάρι είναι παιχτούρα! Του έχει απογειώσει τις συναυλίες, σωστές ενορχηστρώσεις και επιτέλους ο Βασίλης ακούγεται πολύ πιο ροκ μετά από πολλά χρόνια!
Και ευτυχώς η φάση με τα ποδήλατα δούλεψε αρκετά καλά, του πάνε τα πιο νεανικά σχήματα - όπως και με 1550. Άλλος αέρας ονστέιτζ.
πώς δεν έβαλε καμιά Κικίδη στα ντραμς να μας κουφάνει
επίσης, άσχετο με τον δίσκο, πόσο κομματάρα το παρακάτω. και πόσο κάβλα πρέπει να ήταν το συγκεκριμένο λάιβ. http://www.youtube.com/watch?v=pmC6o2M5yAg