Τους απειλησα οτι θα τους χακάρω.
Αγια Αννα ΦΟΡ ΔΕ ΓΟΥΙΝ αν και δεν καταφερα να παω φετος για τεταρτη χρονια… πφφ του χρονου παλι…
Τελος οι απιστευτες διακοπουλες τα κεφαλια μεσα…:( Φετος ειχε Ρειχια Λακωνιας ,Μονεμβασια, Παρο και Αντιπαρο… :D:D
7 καλοκαιρια δουλευα στο καμπιγκ
Λολ σε ποιο ποστο ησουν ?? εγω παω τεσσερα χρονια εκει :p:p πραγματικα το καλυτερο καμπινγ της Ελλαδας και πολυ μουνι…
Barman στο Πιτσι
Υπάρχει κανείς άλλος εδω μέσα, που πιστεύει οτι οι καλοκαιρινές διακόπές, δεν είναι τίποτα άλλο απο μια τεράστια ταλαιπωρία ( ή απλά είμαι ξενέρωτος και ανώμαλος ;
Υ.Γ. Στα 2000 πόστς φέυγω απο το φόρουμ.
Mαζι σου.
Διακοπες μετα την πρωτη βδομαδα Σεπτεμβριου ή τον χειμωνα για ηρεμια.
Καλοκαιρι με την καμια
γκωλογεροι…υπαρχουν και μερη που και το καλοκαιρι ειναι υσηχα
Ναι στη Θαλασσα της Γαληνης στο φεγγαρι
Θεωρώ το να πηγαινεις στη θάλασσα είναι τεράστια ταλαιπωρία [δροσίζεσαι και σπιτι με τον ανεμιστήρα στη μάπα], όχι τόσο οι διακοπές.
Παιδια η θαλασσα οντως ειναι σκετη ταλαιπωρια. Και ειναι ακομα μεγαλυτερη κουραση αν δεν εχεις αυτοκινητο και πρπει να χρησιμοποιησεις λεωφορειο για να παςστην παραλια.100% θανατος. Προτιμω διακοπες φθινοπωρο η χειμωνα καπου που πραγματικα θα ξεκουραστω, πχ σε βουνο κατι τετοιο, παρα καλοκαιρι σε νησι κτλ με 45 βαθμους.
ΥΓ. Μαικ οχι δεν εισαι ξενερωτος.Γουελκαμ του δε κλαμπ
α κοιταναδεις. κι αλλοι παραξενοι
Εγω ως κλασσικος γκρινιαρης σπασαρχιδος, θεωρω γενικα τα ταξιδια για διακοπουλες ταλαιπωρια. Πλοια, μπαγκαζια, μετακινησεις, στησιμο ξεστησιμο… ασταδιαλα!
Αλλα φετος στην Παρο το καταφχαριστηθηκα.
Τι κι αν μου’φυγε η μεση κουβαλωντας πανω μου τον ταξιδιωτικο σακο και μια βαλιτσα ενω καθομουν στο πισω καθισμα της μηχανης και στην ανηφορα πασχιζα κυριολεκτικα να μη με παρει το βαρος πισω και με πατησει καμια νταλικα (μιλαμε εκανα κοιλιακους πετρα)… τι κι αν το Ροδανθη (Veteran class crossover τριηρης με γαλερα που εχει ξεμεινει στο στολο μας απο την εποχη του Αλκηβιαδη για λογους prestige) με το οποιο γυρισαμε εκανε κανα 2ωρο να αναχωρησει και καμια ωρα να μας αποβιβασει χωρις να μετραμε τις 6μιση ωρες που εκανε το Παρος - Πειραιας… τι κι αν μας βγηκε λιγο ο κωλος να στησουμε τη γαμοσκηνη σε συνθηκες σχεδον τυφωνα και χωρις το fucking manual… εγω τις διακοπουλες τις χαρηκα φετος.
Παντως ο τολκης ειχε ωραια ιδεα για διακοπουλες το χειμωνα. Πολυ τη γουσταρω αυτη την ηρεμια. Εδικα για Παρο ξανα χειμωνιατικους μηνες που δε θα εχει κοσμο, εχω ψηθει πολυ αγρια.
Να δουμε τι θα πει και η Λιτσα βεβαια… Ευνοει ο αναδρομος Ερμης τα οικονομικα μου η θα βαλω τα 12ποντα? :-s
Προφανως κι η θαλασσα ειναι σκετη απολαυση, αρκει να μην εισαι ενας απο αυτους τους ανωμαλους που παιζουν ρακιετες, μπιτς βολεη ή τρεχουν σαν μαλακες πανω κατω στην παραλια, (εξαιρουνται τα σπορ εντος θαλασσης που γαμανε) και να καθεσαι στην σκια σου, να βουτας ανα διαστηματα, να πινεις την κοακολα σου και να παιζεις κανα ταβλακι.
Η θάλασσα τα σπάει αρκεί να μην πας μεταξύ 11-3 που και ο ήλιος τσουρουφλάει και γίνεται ο κακός χαμός. Επίσης κάπα, οι ρακέτες είναι μια χαρά, αρκεί να μην ενοχλάς τους γύρω.
Η καλυτερη ωρα ειναι στο ηλιοβασιλεμα γιατι ειμεθα και ρομαντικοι.
Αυτη η ωρα πραγματικα ειναι φρικη. Δε τον μπορω τον ηλιο. Γυρισα με εγκαυμα (οχι απλο καψιμο) στο ποδι μου και εχω μαμηθει να βαζω bepanthol και να βγαζω καμμενη σαρκα. Αηδια σκετη.
Απο δω και περα αντιηλιακο.
Ρε παιδια τι να λεμε τωρα!!!
Οι θαλασσα ειναι το καλυτερο πραμα που υπαρχει!!!Εγω συνηθως παω για κανα μηνα Κυπρο και εκει απο τις 11 μεχρι τις 5-6 ειμαι παραλια!!
Μα θα παιζω ρακετες,μα θα κολυμπαω,μα θα παιζω beach Soccer,ταβλι και λοιπα!!!
Και αυτο ειναι η ουσια!!!οχι να παω και να κατσω,να βουτηξω και μετα απο κανα 2ωρο να φυγω…
παραλοια το μεσημερακι, κατω απο κανα δεντρο με μια κιθαρα και καλη παρεα
Και σε 3 λεπτά την έχουν βαρεθεί όλοι την κιθάρα και συνειδητοποιείτε ότι την κουβαλάγατε τσάμπα :b