Διακοπές!

@jonkyr

Ημιφάουλ το γεγονός ότι είσαι δίπλα(?) στην θάλασσα και είσαι σε πισίνα

1 Like

Κ ομως το καλυτερο πραγμα ειναι να κλεισεις δωματιο σε μερος που εχει κ πισινα (οκ αν παιζουν τα φραγκα)

Ξυπνας τρως το πρωινο σου πας 2 3 ωριτσες σε ομορφη παραλια κ μετα γυρνας κ αραζεις στην πισινα για το υπόλοιπο της μερας χαλαρος διπλα στο δωματιακι σου.

Ωραιος ο Παντελής. Νιωθει.

7 Likes

Πάνε πολύ πολύ καλά οι δουλειές μάλλον…

4 Likes

Όταν, προσφατα, καταφερα να φύγω ένα 2ήμερο χωρίς παιδιά, όταν πήγαμε θάλασσα, κάτσαμε γύρω στο 5ωρο στην θάλασσα. Μετά μπανάκι και καπάκια βόλτα. Δεν βρίσκω καν τον λόγο να μείνω στο δωμάτιο μέρα. Όσο καλό κήπο και να έχει. Εκτός αν μιλάμε για κάμπινγκ - εκεί αλλάζει το πράγμα.

5 ωρες στην θάλασσα; βαρεθηκα ηδη. Ο καφες να εχει ζεσταθεί να μην μπορεις ν αναψεις τσιγαρο απο τον αερα λασποαμμος στην πετσετα αμμος απο τον αερα στο στομα μπες βγες στην θάλασσα ζεστη το κινητο χαλια απο το αντιηλιακό πφφφφφ. Ενα μεγαλο οχι.

Πας βλεπεις την παραλιαρα του νησιού (καθε ημερα κ αλλη) κ κουκλος μετα απο 2 ωριτσες πας πισινουλα χαλαρός με το μοχιτο σου αν κουραστεί η γυναικα την στελνεις στο δωματιο που ειναι διπλα (κ τουμπαλιν). Μετα ντουζακι βολτουλες στα σοκακια κ αλλη μια σκυλισια μερα σαν κ αυτη.

Δεν είχε αέρα, πάντα ψάθα και ποτε πετσέτα κάτω (στην συγκεκριμένη περίπτωση είμασταν σε ξαπλώστρες μετά από χρόνια - και πάλι ψαθα βέβαια από πάνω), το κινητό βγήκε για να δω την ώρα, αντηλιακό δεν έβαλα, βιβλίο ftw!
Ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

1 Like

Καλα δεν το συζητάω οτι μονο ξαπλωστρες. Δεν ειμαστε παιδια των λουλουδιων 2022 έχουμε. Για ξεκούραση παμε οχι να ταλαιπωρηθουμε.

1 Like

Ενταξει τωρα :stuck_out_tongue:;

11 Likes

E καλύτερα! :heart:

2 Likes

Η αγαπημένη μπασταρδεμένη μπύρα, για ένα σκληρό καργιόλη.

4 Likes

Ταυτίζομαι.

Γενικά πλέον έχω τεράστιο πρόβλημα με τα λιοπύρια Ιουλίου/Αυγούστου, δεν αντέχω καθόλου και θέλω οπωσδήποτε σκιά, οπότε αβιάστα επιλέγω ξαπλώστρες. Τουλάχιστον στα μέρη που περνάω το μεγαλύτερο κομμάτι των διακοπών υπάρχουν αρκετές οικονομικές (10 ευρώ το σετ ή και λιγότερο) επιλογές γιατί οι τιμές στα περισσότερα μέρη πλέον είναι αστείες.

Όταν θα έχουμε πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο (ελπίζω σύντομα) το σκέφτομαι σοβαρά να επαναφέρω την εναλλακτική της παλιάς καλής ομπρέλας σε συνδυασμό με ψάθες ή ακόμα και δικές μας ξαπλώστρες.

Μακάρι να μπορούσα να πάω διακοπές Σεπτέμβρη αλλά με τα τωρινά δεδομένα είναι αδύνατο.

4 Likes

Οπουδήποτε χωρίς ξαπλώστρες και με σκιά=το ιδανικό. Ξαπλώστρες στην ανάγκη μόνο (τουλάχιστον στο χωριό όπου υπάρχουν είναι free, απλά πληρώνεις ότι πιεις/φας).

4 Likes

+1
Και αν δεν παίξει ξαπλώστρα - εντάξει δε θα δώσω 20ε και 30ε για σετ και επιπλέον για καφέ - θα πάρω την ομπρέλα μου αν δε φυσάει πολύ και τα 2 καρεκλάκια.
Μπάρμπας; Μπάρμπας ναι.

5 Likes

Μην είστε κωλόγεροι, υπάρχει καβάτζα. Πάμε στο μπιτσοκαφέ που σερβίρει από μπρέκφαστ μέχρι κοκτέηλ, αρπάζουμε ένα τραπέζι με 4 καρέκλες σκηνοθέτη, απλώνουμε μπαγκάζια και πετσέτες να καταλάβουν πως μας ανήκει από δω και πέρα, παραγγέλνουμε αρχικά καφεδάρα με 3 ευρώ για καμιά ώρα, βουτιά και στα καπάκια στη σκιά που έχει φτιάξει το μαγαζί με στρατιωτικό δίχτυ στην οροφή, και για το ξεκάρφωμα ένα Μάι Τάι να δείξουμε πως έχουμε και όβολα.

12 ευρώ για κανα 2-3 ώρες και γεια σας.

10 Likes

Από Παρασκευή και για 1st time ever, θα ξεκλεψω μία εβδομάδα για διακοπές Σεπτέμβριο. Όλοι μου λένε πόσο γαμάτη εποχή είναι γενικά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το περιμένω πως και πως, μιας και η υποτιθέμενη άδεια του Ιουλίου εξελίχθηκε σκατα! Επιλέξαμε να πάμε Σύρο, αν και έχω input ότι πρόκειται για νησί που ακόμη και τον Σεπτέμβριο γίνεται χαμός από κόσμο. Ειδωμεν…

4 Likes

Απο τις πιο μετριες (εως κακες) παραλιες που εχω παει ποτε σε ελληνικο νησι, αλλα γενικα καλα ειχα περασει. Ειναι για μια φορα μονο κατα την αποψη μου, δε θα ξαναπηγαινα. Αντιθετα σε νησια οπως Ροδο, Κεφαλονια, Κω, ακομα και Μυκονο (off season μονο) εχω παει πανω απο μια φορα και θα ξαναπηγαινα.

Το να αραζεις στην πισιναρα δεν μετραει ως “μενω στο δωματιο” , σορρυ ε. Το ιδανικο για μενα (που το εκανα και τον Ιουνιο στην Καραιβικη και περυσι στην Ροδο) ειναι θαλασσα το πρωι/μεσημερακι για 3-4 ωρες, μετα φαγητο, και μετα αραγμα στην πισινα αν διατιθεται εκει που μενει κανεις για κανα 2ωρακι μεχρι να αρχισει να πεφτει ο ηλιος σιγα σιγα. Δεν υπαρχει λογος για διλημμα “θαλασσα VS πισινα” οταν μπορεις απλα να κανεις και τα δυο.

Ισχυει, και η αλλαγη στον διαλογο ειναι “απλα ποτέ”.

1 Like

Πλέον μου είναι αδύνατο να ταξιδέψω Σεπτέμβρη λόγω δουλειάς, αλλά πιο μικρός έτυχε να πάω Φολέγανδρο τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και ήταν ότι καλύτερο.

2 Likes

Τα έχεις ξαναπεί, Πάσχα στη Μύκονο, Χριστούγεννα στο Μπανσκο με ΔΑΠαρα

2 Likes

Ευτυχως αυτο δεν το εχω κανει, αλλα ναι, κλαμα.
Μυκονο εχω παει σε εκδρομη της ΔΑΠαρας οντως, δεν φταιω, με τραβηξαν

1 Like