Ήμουν προχθές Εξάρχεια και η άδεια Μεσολογγίου ήταν ένα από τα πιο αλλόκοτα θεάματα που θυμάμαι. Δεν έχω την φώτο εύκαιρη, αλλά έκατσα για 2-3 λεπτά και κοιτούσα τον άδειο πεζόδρομο σκαλωμένος
Έτσι ειναι ψηλέ
Χαιρετισματα απο Όλυμπο.
Εδω δεν εχει ανεση, μονο βαθρες και καταδυση
Οποιος περασει απο Καριτσα να φαει κοντοσουβλι στην πλατεια, τρομερο!
Ρε φίλε, κάτω στην υπόγα δε σε πιάνει ένα δέος?
Είναι creepy είναι η αλήθεια. Αλλά και έξυπνα marketed θα έλεγα
θελω μονο να παω να πατησω λιγο τις γραμμες στο t και στο L
Νταξει οι φωτο απο το κινητο δεν δειχνουν ουτε το 1/1000 απο το μεγαλειο του τοπιου εκει πανω
Στα της διαδρομης, τρομερη ζεστη και νταλα ηλιος (ε το τραινο εφτασε Καλαμπακα 12.30, η χειροτερη ωρα και μερα πραγματικα), η αναβαση στην Καταρα πηγε καλα αν και αργα, αλλα η αναβαση της Μπαλντουμας στο τελος με σκοτωσε, η θεα βεβαια ολης της πολης των Ιωαννινων και της Λιμνης μολις στριψεις στον Δρισκο σε αποζημιωνει.
αντε να κατσω καμια μερα να ξεκουραστω να παρω τα βουνα, εχει μπολικα εδω γυρω…
Δυνατός!
Έκανα κι εγώ προχθές μια τελευταία δυνατή βόλτα πριν ανέβω Αθήνα. Ντάξει όχι σαν εσένα, 60km βγήκαν.
Ειχα την τυχη να τρεξω στον γυρο Τριπολης και η απο εκει πλευρα του βουνου, Βυτινα κτλ πραγματικα τρομερο τοπιο, μεσα στα κωνοφορα, θα το ξανακανω οπωσδηποτε.
Ρε σεις, πείτε κάτι όταν έρχεστε εδώ να δούμε κάναν άνθρωπο…
Νορβηγία δε ζεις εσύ; Και παραπονιέσαι;
Δεν το ήξερα αγαπητέ!
Γιατί όχι?
Από μένα δεν έχεις παράπονο πάντως, έστω μεταφυσικά βρεθήκαμε.
Την κάναμε την ανάβαση από το πέρασμα Μπάρος στα Τζουμέρκα, ο ψηλότερος ασφαλτοστρωμένος δρόμος της χώρας (στα 1900 μέτρα), πραγματικά απίστευτο τοπίο ειδικά από το φαράγγι της κουιασας και πάνω αλλά και από το Τσιμποβο πιο πριν και την κατάβαση μέσα στα έλατα. Πολύ σκληρή και απαιτητική ανάβαση (από την κουιασα είναι μια ανηφόρα 20χλμ με μέση κλίση 6.5%, yummy) αλλά η θέα πραγματικά σε κάνει να τα ξεχνάς όλα.
Φωτό και διαδρομή (μέχρι ένα σημείο στην επιστροφή που τελείωσε η μπαταρία του γκαρμιν) εδώ:
https://strava.app.link/7z1Cbu0GRsb
Αύριο αν δεν ρίχνει χαλαζι πάλι (ναι το ζήσαμε και αυτό αυγουστιατικα στα Γιάννενα) το μενού έχει ανατολικό Ζαγόρι.
Zboutsas’ αγόρι μου,
Zboutsas’
Όχι θα κάτσει σαν εμάς την πλεμπα σε παραλίες και πλαστικές ξαπλώστρες