Διαφωνώ με το 5 (εννοώ το δεύτερο 5άρι γιατί έχεις βάλει δύο )
Κι εγώ κατά βάση στο νερό είμαι αλλά θα κάτσεις και λίγο έξω όσο νά 'ναι και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε τρώει ο ήλιος. Οπότε λέμε ναι στη σκιά!
Διαφωνώ με το 5 (εννοώ το δεύτερο 5άρι γιατί έχεις βάλει δύο )
Κι εγώ κατά βάση στο νερό είμαι αλλά θα κάτσεις και λίγο έξω όσο νά 'ναι και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε τρώει ο ήλιος. Οπότε λέμε ναι στη σκιά!
Ιιιιι πώς το έπαθα αυτό !!!
Έτσι είναι ναι. Κι έτσι πρέπει κιόλας γιατί δεν κάνει καλό ο ήλιος, απλώς εγώ τελικά εκεί κάθομαι. Είναι και το μαύρισμα που θέλει δουλειά. ;p
Μα ίσα ίσα, αυτός είναι ένας καλός λόγος για να το κάνω. ;p
Κι επίσης αυτό
είναι μια κάποια μαλακία , αλλά δεν θέλω να δώσω άλλη έκταση. Έστω ότι παρεξηγηθήκαμε και ξεπαρεξηγηθήκαμε.
Καλά, ούτε εμένα. Συνήθως μια ντουζιέρα κάπου θα πετύχεις, αλλιώς μπουκάλια με νερό. Ή αν είσαι φουλ εξτρα, κουβαλάς ηλιακή ντουζιέρα.
Τι να το κάνεις εσύ το μαύρισμα, κουκλάκι είσαι ούτως ή άλλως!
Νετι.
Γυρισα.
Τι ωραιο ποδηλατο!!!
Όσοι έχουμε επισκεφτεί παλιότερα το Ελαφονήσι στην Κρήτη, να ζήσουμε να το θυμόμαστε. Τώρα γεμάτο ξαπλώστρες παντού και με ελάχιστο ελεύθερο χώρο. Δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνεται τον Αύγουστο.
"Ένα ποτό.
Ένα μπολάκι με φιστίκι αράπικο.
Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
Ένα πλαστικό (; ) φυτό, εσωτερικού χώρου.
Ένα αρωματικό κερί.
Μία απόδειξη.
Ένας άνδρας ατενίζει τη θάλασσα".
Σαν διαφήμιση του ανδρικού Marie Claire ακούγεται.
Ένας άνδρας με πάθος… Εσύ!
Καλά να περνάς!
Θενκς μαν!
Κακτάκια κανονικά είναι τα φυτά.
Πελοπόννησο; Επίδαυρο;
Ρε θηρίο, πολύ κοντά έπεσες
Κόρφος Κορινθίας
Θυμάμαι που είχες πάει διακοπές κάπου εκεί γύρω το καλοκαίρι και φαντάστηκα ότι έχεις σπίτι…
Α, στα μέρη μου ήρθες, δλδ όχι και τόσο κοντά , καλά να περάσεις!
Από τις καλύτερες καταδρομικές εφόδους των τελευταίων ετών. Όσες φορές κι αν το δεις δεν το πιστεύεις. Ε, ο συνδυασμός με το καλύτερο κρέας που έχω φάει ποτέ μου στην Κρανέα Ελασσόνας, λάηβ στη Λάρισα και ποτάρες στα Τρίκαλα σε ένα από τα ομόρφοτερα καφέ μπαρ που χω πάει ήταν εξαιρετικός.
Loading…
Αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
Συγγνώμη ηταν αυθορμητο
Ζάκυνθος 2023 (!)
Δεν έχω ξαναέρθει ποτέ, αλλά από τις πρώτες μου εντυπώσεις η Κεφαλονιά είναι αρκετά ανώτερη σε παραλίες και ίσως όχι μόνο.
Έχει κανείς κάποιος προτάσεις? Συγκεκριμένα για παραλία με αμμουδιά κι όχι με βράχια και γαμημενα βότσαλα? Αλλιώς θα την βγάλουμε στην πριβέ πισίνα στο δωμάτιο μου φαίνεται. Όλα τα άλλα είναι πανέμορφα στο νησί, αλλά δε βρίσκω παραλίες με αμμουδιά ρε γμτ.
Εναν καφε το πρωι σε καποια παραλια ενα διωρο κ μετα δεν θα εφευγα απο το δωμάτιο.
Να ζησετε επισης κ καλους απογονους
Για Ζάκυνθο, αν θέλεις εγγυημένη αμμουδιά, πας νοτιοανατολικά παραλία Γέρακα. Απλά θέλει λίγο προσοχή εκεί (έχει συνήθως εθελοντές που προσέχουν), γιατί γεννάνε αυγά οι χελώνες εκεί, να προσέχεις που πατάς κλπ. Η συγκεκριμένη παραλία νομίζω κλείνει μετά τη δύση (λόγω των χελωνών).
edit: και ανατολικά επίσης πόρτο Ρόμα αν θυμάμαι καλά είχε αμμουδιά