Διακοπές!

Πρόκειται για όσους δεν γνωρίζουν για ένα νησί που ενώνεται με την ξηρά μέσω ενός οδικού διαδρόμου που οριοθετεί τις δύο λιμνοθάλασσες όπου έχει ιχθυοκαλλιέργειες.
Δεν ξέρω από πότε έχεις να πας, εγώ πάντως πήγα πρόσφατα και ήταν κλειστά και τα τρία φαγάδικα. Ήταν βέβαια καθημερινή και όχι σε τουριστική περίοδο, όμως η περιοχή ανέκαθεν βασιζόταν στους ντόπιους και όχι στους τουρίστες, ενώ η γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας.
Αντίθετα, στο Μενίδι, όπως μπαίνεις στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, μπορείς να βρεις πολύ ποιοτικές ταβέρνες με θαλασσινά και σαν χρόνος οδήγησης είναι κοντύτερα στην Άρτα απ΄ότι η Κορωνησία.
Οι Αρτινοί πλέον εκεί πηγαίνουν!

Εντάξει, λίγο υπερβολή αυτό. Η όντως εντυπωσιακά μεγάλη συνεχόμενη παραλία με αμμουδιά εκτείνεται από τον Μύτικα έως την Καστροσυκιά στον Νομό Πρεβέζης. Διασταλτικά μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τις παραλίες έως και τον Βράχο - Λούτσα.
Από την Πάργα (διοικητικά ανήκει στον Νομό Πρεβέζης αλλά χωρικά και σαν μορφολογία είναι Θεσπρωτία!) το τοπίο αλλάζει με μικρούς όρμους, πιο “δαντελωτές” ακτές με τα περιστασιακά… βράχια μέσα, κάτι που συνεχίζεται και στα βορειότερα ηπειρώτικα παράλια, την Πέρδικα, τα Σύβοτα μέχρι και τους Αγίους Σαράντα!

3 Likes

13 Likes

18 Likes

Βλεπω βουνα παταω καρδουλες :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

16 Likes

Άμα θετε βουνά να σας στείλω κι εγώ και μάλιστα σε θέα από αστικό περιβάλλον, χωρίς να απαιτείται μετακίνηση στην ύπαιθρο!

8 Likes

Βλέπω κοκορέτσι πατάω καρδούλες…

5 Likes

9 Likes

Δελφοί πριν αρχίσει η κατάβαση προς Ιτέα. Καλά να περάσετε όλοι σας.

19 Likes

16 Likes

Μαίναλο χθες.

22 Likes

Αυτα ειναι. Κανουμε αναγνωριση? :smiley:

Κυριακη και Δευτερα, τριγυρνοντας στα παραθαλασσια χωρια της Φωκιδας

19 Likes

Άσε, δύσκολα τα πράγματα :sweat_smile:

Η θάλασσα δεν ήταν για μπάνιο σήμερα, αλλά πήρα μια γεύση από καλοκαίρι σήμερα και χτες.

13 Likes

Πανέμορφο μέρος! Ποιο είναι; (pm)

1 Like

Το παίζετε μπούληδες και μ’ αρέσει… Θα σας φτιάξω εγώ, όμως, θα δείτε τι θα πάθετε… Και είπα να μην ανεβάσω κάτι ακόμη.

3 Likes

Όπως ακριβώς πρέπει.

18 Likes

Γιατί είναι αδειανό;

@martian συνεχίζει να μπήγει το μαχαίρι στη πληγή - 63κσ γτχμ

3 Likes

Γιατί οι άνθρωποι δουλεύουνε :joy:

2 Likes