Διακοπές!

Α, έχω κι εγώ! Μπορεί να μην πήγα οφφσπρινγκ :"))), αλλάααα

16 Likes

Κύθνος;

1 Like

Nαι καλά, θα θελα. Κως.

1 Like

Δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο. Θα το ψάξω.

1 Like

Εχω παει Κω δυο φορες και θεωρω πως εχει μερικες απο τις πιο ομορφες παραλιες που εχω δει ποτε, αν και ειναι ολες στο νοτιο κομματι του νησιου. Πανεμορφη κι η Κυθνος αλλα δε θα ελεγα ποτε μεταξυ αυτων των δυο νησιων οτι το Χ ειναι πολυ ανωτερο απο το Υ. Βεβαια αυτη η προταση ισχυει για παρα πολλα ελληνικα νησια νομιζω… Εχουμε ως χωρα πραγματικα παραδεισο σε πολλα σημεια της χωρας.

4 Likes

Κω έχω ξαναπάει, Κύθνο όχι, χενς δε φηλινγκ. Ισχύει για το νότιο κομμάτι (σχεδόν παντού νομίζω ;p). Σε κάθε περίπτωση πήγα για δουλειά, kinda, οπότε δεν παραπονιέμαι.

2 Likes

Αααα ε ετσι μαζι σου 100% εννοειται. Κι εγω προτιμω να πηγαινω σε νησια που να μην εχω ξαναπαει, οταν ερχομαι Ελλαδα… κι αν μπορω δηλαδη. Περυσι πηγα Ζακυνθο και ηταν φανταστικα (αν και προτιμω Κεφαλονια απο Ιονιο). Φετος δυστυχως δεν εχει Ελλαδα, οποτε θα την ζησω απο τις εικονες σας, στειλτε οσες μπορειτε, εγω θα χαιρομαι για την χαρα σας :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Με έκανες να θέλω να πάω, δεν ξέρω γιατί. Και θα πάω.

3 Likes

Δεν ειναι τοσο γραφικη, αλλα εχει ωραιες μεγαλες αμμουδιες να λιωσεις.

1 Like

Visca el Barca!

16 Likes

Μοντουι απεναντι, σωστα; Εισαι στο Γκουελ; Αν ναι, φανταστικη η θεα, ε;

1 Like

Μάλλον, ναι, και ναι.

Μια μέρα είμαι μόνο εδώ, αλλά η αντίστοιχη πρώτη μέρα στη Μαδρίτη μου είχε κάνει πολύ περισσότερη εντύπωση, σόρι Λίο, μου φαίνεται πολύ πιο όμορφη από τη Βαρκελώνη.

Ισπανοί ο καλύτερος λαός του κόσμου, μην τα λέμε συνέχεια

7 Likes

Στα ειπα για Μαδριτη ε; Ουτε φωτο εβαλες.

Αλλα ενταξει, ειναι ομορφη “αλλιως” η Βαρκελωνη. Αν κανετε κεφι για μπυρα, δειτε εδω.

Και θυμησου τον Βραχο :sunglasses:

3 Likes

Το μεγάλο προσόν της Ζακύνθου είναι πως προσφέρει και τις έξαλλου partying διακοπές και τις ήρεμες, οικογενειακού τύπου, και ο καθένας επιλέγει αναλόγως τα γούστα και τις ανάγκες του. Υπάρχουν από τη μια τα γνωστά, “καυτά” παραθαλάσσια μέρη που προτιμούν οι (ξένοι) τουρίστες με όλα όσα αυτό συνεπάγεται, μπορείς όμως να κλείσεις κάπου στην ενδοχώρα πολύ πιο άνετα και ήσυχα - άλλωστε το νησί είναι σχετικά μικρό και δεν σου τρώνε πολύ χρόνο οι μετακινήσεις, το οδικό δίκτυο βέβαια είναι κάπως δαιδαλώδες, αλλά το συνηθίζεις!

4 Likes

Πείτε τίποτα παραπάνω για Βαρκελώνη, τέλη Αυγούστου θα είμαι εκεί για αρκετές ημέρες. Ειδικά προτάσεις για φαγητό και ποτό σαν αυτή του jonkyr καλοδεχούμενες!

3 Likes

Μια φορα εχω παει, τον Φεβρουαριο του 23. Αν μιλουσαμε για Μαδριτη θα ειχα πολλα να πω, οι δυο πολεις δεν συγκρινονται στα δικα μου ματια. Δεν μπορω να πω οτι ξερω καλα τη Βαρκελωνη, αλλα επειδη εχω ισπανιδα (καταλανη) φιλη εκει, ημουν πολυ up to date.

Θα συγκεντρωσω τα λιγα τιπς μου εν καιρω και θα δωσω ο,τι ξερω, αλλα κανε εναν κοπο και σκουντα ξανα μεχρι π.χ. σε 2-3 εβδομαδες αν δεν εχω απαντησει. Σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι συμφορουμιτες για τιπς, ειναι πολυ δημοφιλης. Ποσες μερες θα μεινεις;

2 Likes

Οκ ευχαριστώ! Θα μείνω εκεί ένα δεκαήμερο οπότε ελπίζω να πάρω μια γερή δόση της πόλης.

2 Likes

Ουτε πρωτη 30αδα

1 Like

Εχω περιεργεια αμα εχεις ετoιμη 30αδα :joy:

3 Likes

Μπορω να την βγαλω πολυ αμεσα (that’s what he said), αλλα οι μισοι Ευρωπαιοι ειναι πιο κουλ και λιγοτερο ψωνια απο τους Ισπανους, ενω στην λιστα μου θα εμπαιναν κι ενα σκασμο λατινοαμερικανοι σιγουρα… σκεψου οτι θεωρω ακομα και τους Ελληνες καλυτερους

1 Like