Παναθηναϊκός

Κατά τη γνώμη μου σε σοβαρή ομάδα θα είχε ήδη τελειώσει, αλλά τέλος πάντων

Σε σοβαρη ομαδα δε θα ειχε κανει αυτη τη μαλακια.

Υπενθυμιζω οτι σε σοβαρη ομαδα ο αλλος εφαγε κοκκινη για θεατρο, η Μιλαν αποκλειστηκε εξαιτιας του και ακομη ανηκει στον συλλογο. Τεινω κι εγω περισσοτερο προς τον Μοντε, μπορεις να τελειωσεις τον παικτη το καλοκαιρι αν θελεις, αλλα τωρα οχι. Αλλωστε κι εγω χθες αυτη την ηλιθιοτητα προσπαθησα να αναδειξω με το ποστ μου. Το παιδι ειναι περιορισμενης, δεν ηξερε τον κανονισμο, θεωρησε οτι “δε γαμιεται, στην Ελλαδα ειμαστε, θα πιασει το κολπο” και εκανε το μαγικο του. Ετσι το καταλαβαινω βεβαια, μπορει αυριο να μιλησει για αυτο και να με διαψευσει.

Δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμες οι δύο περιπτώσεις Γιάννη

Τέλος πάντων, μην αναλωθούμε σε αυτό, δεν είναι το βασικό πρόβλημα που έχουμε ως Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση

Εεε οκ, φυσικα. Αλλα εννοω οτι δεν τελειωνεις ετσι εναν παικτη. Υπαρχουν συμβολαια, ρητρες και πραγματα περα απο το “θα σου κρεμασω το δελτιο στο ταβανι”. Και ναι, εχετε σοβαροτερα προβληματα απο τον αργεντινο.

Κάποιος θα έλεγε ότι αν οι παίκτες σου επανειλημμένως κάνουν εξυπνάδες, και αντι να τους κατσαδιάσεις/ριξεις πρόστιμο, σπεύδεις επικοινωνιακά να δεις το fine print του κανονισμου για να πεις οτι δεν εγινε και κατι, θα καταληξουν να πετανε μπαλες σε λαηβ ματς.

Αλλα παιρνω αποσταση απο αυτο το σχολιο

Κακως εδωσε μονο για σημερα ρεπο ο πορτογαλος μπαμπης τεννες,κανονικα επρεπε μεχρι Ιουλιο ρεπο να ξεκουραστουν τα παιδια απο την υπερπροσπαθεια.

1 Like

Καλή προσθήκη ο Πλάις για ένα τρίμηνο, θα βοηθήσει. Δε συμμερίζομαι βέβαια κάτι “αναλύσεις” που διαβάζω σε πράσινες σελίδες που προσπαθούν να πλασάρουν τον 35χρονο σέντερ σαν τον Άντονι Ντέιβις στα 25 του.
Αν έχει ακόμα το μακρινό σουτ θα ανοίγει τις άμυνες και ο Ναν θα κάνει πάρτι

Πάντως ο φετινός Ολυμπιακός είναι μακράν της δέυτερης (αν υπάρχει καν δεύτερη) η πιο συμπαθητική ομάδα Ολυμπιακού που θυμάμαι. Πιθανόν, ξαναλέω, και η μόνη. Με ποδοσφαιριστές και προπονητή που δεν προκαλούν, με νέα παιδιά που χαίρεσαι να τα βλέπεις, με συμπαθητικό στο μάτι αλλά και στρατηγικό ποδόσφαιρο, με μικρή τηρουμένων των αναλογιών εύνοια από τη διαιτησία (πάνω κάτω όση είχε και η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια). Ακόμα και ο Μαρινάκης και τα σκυλιά του έχουν σωπάσει κατά κύριο λόγο.

Για την ώρα όλα αυτά, έχουμε και πλεη-οφφ μπροστά μας, θα δούμε τι θα γίνει εκεί.

1 Like

Αν χρειαστεί στα πλέι οφ, ο Μαρινάκης σίγουρα θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Απλά μέχρι στιγμής το πάει τόσο όσο, γιατί δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω με αυτόν τον “ανταγωνισμό” που του έχει κάτσει.

(με άλλα λόγια, σιγά μη χρειαστεί. Περπατώντας θα το σηκώσει)

2 Likes

Να ξέρετε το χουμε μεγάλο άγχος αυτό, μεταξύ μας όποτε βρισκόμαστε είναι το κύριο θέμα συζήτησης “παιδιά μη γίνει τίποτα και στο τέλος πάλι μείνουμε ασυμπάθιστοι”.

2 Likes

Και πολύ καλά κάνετε που δεν σας νοιάζει, αυτογνωσία πάνω απ’ όλα

Μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, νοιάζει κανέναν σας αν σας συμπαθεί ο οποιοσδήποτε;

Ο Ολυμπιακός του Μάρτινς τι ασυμπάθιστο είχε (η διοίκηση ίδια με τώρα οκ) σε προπονητή και παίχτες;

α ναι, πήραν 3 συνεχόμενα :smiling_face_with_tear:

1 Like

Φάτσα ήταν τώρα αυτή που είχε ο Πέδρο;

Σε ό,τι με αφορά, αν μια ομάδα θεωρείται συμπαθής από όλους ή από τους περισσότερους, πιθανότατα δεν είναι καλό νέο για την ίδια. 9 στις 10 σημαίνει ότι δεν απειλεί, είναι απλά εκεί και ωωωω τι καλοί που είναι αυτοί ξέρω γω.

Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι στον Ολυμπιακό (ο mandrake το εξέφρασε αυτό) αλλά γενικά.

Οπότε ναι, προσωπικά γουστάρω όταν κράζουν την ομάδα μου. Για τους σωστούς λόγους.

3 Likes

Περαν της οπαδίκλας και της καζούρας, είναι ωραίο και υγιές να σε βλέπουν θετικά και οι αντίπαλοι. Νομίζω ότι όταν μια ομάδα αποπνέει ένα οικογενειακό κλίμα και ξεπερνάει τον εαυτό της σαν αποδοση (Ολυμπιακός του Μεντιλιμπάρ, ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς) γίνεται συμπαθητική σε όλους (σχεδόν). Να, ας πούμε, σας ρωτάω: δεν συμπαθούμε όλοι πολύ τον ΠΑΟΚ του Λουτσ…, χαχα, οκ, αυτό απλώς δεν γίνεται!

Παρεπιμπτόντως κι ο Αλμέυδα είναι εξαιρετικά συμπαθής.

Πω, μια κουβέντα είπα ρε παιδιά, δεν περίμενα να μη σας νοιάζει τόσο πολύ πια.

4 Likes

Α ρε Παναθα.
Μόνο εσύ τρως μέσα σε τρια λεπτά 2.γκολ και μια κλασική ευκαιρία μετά το 2-0.

Πόσο θα ήθελα να γίνουμε πάλι ομάδα του μισο-μηδεν

Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα, πιο οργανωμένα με ψυχραιμία.

Κρίμα για το δοκάρι, πουτάνα μπάλα…