Πάντως με την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του μικρού τελικού, μονο για 3-0 δεν είναι.
ποιο αδιάφορο παιχνίδι και από υπότιτλους σε τσόντες…
δεν είναι για συμπεράσματα
αν και οκ η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή
Πήραμε Σορτς ε;…καλωσήρθες παικταρά!
Σωστή και καλή μεταγραφή δείχνει αλλά έτσι έδειχνε και του τρισάθλιου τουρίστα Μπραουν…
Ο Σορτς προέρχεται από τρεις τρομερες χρονιές και είναι 27 ετών, στην καλύτερη ηλικία. Τον ήθελε η μισή Ευρώπη όπως λένε.
Ε τώρα αν και αυτός δεν πιάσει δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα, σαν μεταγραφή είναι σούπερ πάντως. Και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξει άλλος τόσο τουρίστας όπως ο Μπράουν…
Για το Μπράουν να πω ότι άργησε πάρα πολύ να τον βάλει στην εξίσωση ο Αταμάν και μετά δε μπήκε ποτέ στο πνεύμα. Όχι ότι δεν ήταν τουρίστας αλλά με την πίεση για αποτελέσματα από νωρίς δε έπαιρνε χρόνο και έμεινε στην απ’έξω.
Δε μπορώ να ξέρω τι διάθεση είχε στις προπονήσεις και αν δούλευε αλλά ήταν μια χαμένη ευκαιρία για όλους
Τα προβλήματα με τον Σορτς είναι 2:
-
Δεν έχει μέγεθος και πρέπει να βρεθούν αμυντικά σκυλιά είτε στα φτερά είτε στη ρακέτα για να τον προστατεύσουν. Μην ξεχνάμε ότι θα παίζει συνήθως παράλληλα με Ναν, που ούτε αυτός είναι καλός στις περιστροφές. Ο Χουάντσο κι ο Λεσόρ πχ είναι καλό ταίριασμα με τον Σορτς στην πεντάδα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και Ντινο (πολύ αργός στα πόδια) και Γιουρτσεβεν (οκ θα φύγει αυτός) κι αυτές οι πεντάδες δε βγαίνουν. Ειδικά αν θυμηθούμε ότι έχουμε και Σλούκα και Τολιό από πίσω. Για κάτι Παπαγιαννηδες που ακούω… γελάω. Θα μας γλεντήσουν οι πάντες του χρόνου αν πάμε με τέτοιο αμυντικό σχεδιασμό. Έχουμε αρκετό ταλέντο στην επίθεση, πρέπει ο Αταμαν να πάρει κι αμυντικογενεις παίκτες πια. Ντόζιερ, Μπαλντουιν, Χολ, Οκόμπο κά ψηλά γκαρντς θα κάνουν πάρτυ.
-
Στην Παρί όλο το σύστημα ήταν δομημένο πάνω στις αποφάσεις του κοντού με συνεχή πικ εν ρολ και με καλούς σουτέρ στα φτερά. Δεν ξέρω πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Αταμαν αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε τα ίδια νούμερα. Ειδικά στα σκριν, είναι βασικότατο να παίρνει καλά σκριν και στις σωστές γωνίες κι εκεί έχουμε ελάχιστους παίκτες να του τα δώσουν. Με την τωρινή γραμμή ψηλών γίνεται επιτακτική η απόκτηση ενός 2ου Σέντερ με καλά σκριν και πρωτίστως rim protector για να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά των guards μας.
Δεν καταλαβαίνω το παραπάνω σχόλιο και την φωτό αλλά ειδα τις δηλώσεις του στους παίκτες.
Πόσο μαλάκας πραγματικά…όχι μόνο αγχωσε τίγκα την ομάδα με αυτό το 3-0 και τίποτα άλλο δεν είναι αποδεκτό (εντάξει πρόεδρε και το 3-2 καλό ειναι…)αλλά με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για τον ΟΣΦΠ θα τους πορωσει και θα τους θυμώσει τώρα που πραγματικά όπως ακούγεται και λέγεται έχουν θέματα
Τέτοιες δηλώσεις συνήθως έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα
Μπράβο μαλάκα, για ακόμα μια φορά το έκανες το θαύμα σου …
Ο σορτς και ο Παπαγιάννης έχουν τον ίδιο ατζέντη. Και για να πάρουμε το σορτς μας φορτώνει και το κρέας.
Δηλαδή τι δηλώσεις περίμενες να κάνει? Εδώ παρήγγειλε στο Νίνο τραγούδι που θα λέει για πάρκινγκ και λουκέτα. Μιλάμε για παρατράγουδα άλλου επιπέδου
Ούτε εγώ τον θέλω και νομίζω και η πλειονότητα των Παναθηναικων αλλά ξεμενουμε και από Έλληνες…Παπαπέτρου ανύπαρκτος και απ’ ότι καταλαβαίνω με κακές σχέσεις με Αταμαν, Σλούκας στα τελειώματα, τον Αντετοκούνμπο τον διώξαμε στην διάρκεια της χρονιάς.
Με Μήτογλου και Καλαϊτζάκη μένουμε την επόμενη χρονιά. Και αφού υπάρχει ο κανονισμός με τους 6 στο πρωτάθλημα, κάτι πρέπει να γίνει εδώ.
Για αυτό και έγραψα σε προηγούμενο ποστ μου για τον Ρογκαβόπουλο. Ή να πάρουμε τον Τολιόπουλο που ακούγεται.
Υ.γ Λεσορ εκτός τελικών τελικά.
Τον Τολιόπουλο δεν τον έχουμε πάρει ήδη; Έτσι ξέρω εγώ
Έχει κλείσει ο Τολιοπουλος.
Ο Ρογκαβοπουλος έχει 1,5 εκατομμύριο ρήτρα, χωριά ότι δεν αξίζει ούτε τα μισά, οπότε δύσκολο. Δυστυχώς τον Παπαγιάννη θα τον φάμε για άλλη μια φορά στη μάπα, ενώ έχει αποδειχθεί ότι για μεγάλη ομάδα απλά δεν κάνει.
Πάντως για τον Σορτς κι εγω είμαι πολύ επιφυλακτικός, κατά πόσο θα λειτουργήσει.
Όσο για τη δημόσια ουσιαστικά ομιλία του προέδρου με τις γνωστές μαλακίες, μου θυμίζει κάτι δηλώσεις του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ, κάτω από 4-0 είναι ήττα για εμάς και ρίχναμε 3 εκτός έδρας.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Ότι:
- Δεν υπάρχει έτοιμος ευρωλιγκάτoς Έλληνας παίκτης στις ηλικίες 20–28, πλην του Ρόγκα,
- Και με τον τραγικό κανόνα της ΕΟΚ, οι ομάδες μας αναγκάζονται να πληρώνουν υπεραξίες χωρίς λόγο.
Δεν βγαίνουν Έλληνες παίκτες, και έχουν “ασυλία” κάτι Λονγκ σε εμάς και κάτι Μποχωρίδηδες σε εσάς παλιότερα. Πλάκα πλάκα, ο Ρόγκα του χρόνου, αν όλα πάνε καλά για το παιδί, θα είναι ο καλύτερος Έλληνας (πλην Γιάννη), αν σκεφτείς πως οι 90άρηδες σιγά σιγά τελειώνουν. Προσωπικά, θεωρώ ότι έχει δυνατότητες και ταβάνι υψηλότερο του Μήτογλου και του Παπαγιάννη πχ. Λογικό το βρίσκω να “σκοτωθούμε” μεταξύ μας για τον παίκτη και να πληρώσουμε και υπεραξία λοιπόν.
Το καλό ας πουμε είναι πως κάπoιoι πιτσιρικάδες θα πάνε σε κολλέγια και θα πάρουν σωστή καθοδήγηση και χρόνο συμμετοχής. Μακάρι να πάνε και NBA τα παιδιά (αν και το βλέπω χλωμό, πλην ίσως του Αβδάλα) οπότε τουλάχιστον θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ το να μαραζώνουν στον πάγκο ή να είναι δανεικοί στο Μαρούσι και το Περιστέρι.
Κατά τ’ άλλα, ο Σορτς είναι μεταγραφάρα στα χαρτιά (θα έχετε 2/4 υποψήφιους MVP και την αποκάλυψη της φετινής χρονιάς) αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο παρκέ. Όσο για τις δηλώσεις του ΔΠΓ, πολύ αστείες για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Ο Ολυμπιακός προφανώς θα κατέβει μαχητικός, δεν περίμενε τη δήλωση αυτή. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει “αδειάσει” ψυχολογικά αλλά και από την πολλή πίεση επίσης. Σαν ελαφρύ αουτσάιντερ λόγω μειονεκτήματος έδρας πάμε και λειτουργούμε καλύτερα όταν δεν υπάρχουν προσδοκίες apparently (κάτι που πιστεύω πληρώνει ο Μπαρτζώκας στα Final Four, αλλά δεν είναι της παρούσης).Τέσπα, άντε να δούμε καλούς τελικούς και με λίγα παρατράγουδα, αν γίνεται.
καταλάβατε φίλοι μου Παναθηναϊκοί γιατί δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε;
Χωρίς άγχος πήγε ο πρώτος τελικός. Ακόμα κι όταν ο ολυμπιακος έφτανε στους 5-6 πόντους.
Συμπέρασμα από το πρώτο ματς. Και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα επόμενα ματς.
Άντε να τελειώνουμε να πάμε διακοπές οι παίκτες και εμείς.Και ο λιγότερο χειρότερος ας το πάρει.
Θλιβερή εικόνα και από τους δύο.
Ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να δικαιολογήσει το μεροκάματο…
Απλό φάουλ λέει
- Σε κάθε μπούκα σφυραμε φάουλ, τους αγγιζει ο άνεμος
Μιλάμε για απίθανο τσίρκο, όχι αστεία…
Ούτε να εκνευριστείς δεν μπορεις, μόνο να γελάς. Αναβίωση του 4ου τελικού περισυ.
Βάλτε κόκκινες φανελες στους τρεις να τελειώνουμε και να πάμε για το 3ο ματς στο ΟΑΚΑ. Και εκεί ας έχετε τα κότσια να κάνετε αυτά που κάνετε σήμερα στο εξοχικό.
Φαρσοκωμωδία