Στο ΟΑΚΑ αν γίνουν τα αποψινα θα πέσει ξύλο…αλλά αυτό ακριβώς θέλουν, ο μόνος τρόπος για να πάρει το πρωτάθλημα ο πεθαμένος.
Για να δούμε, θα τα καταφέρουν; αρκετά πιθανό.
Τι αμαρτίες πληρώνουμε κι εμείς με αυτόν τον “άνθρωπο”. Και να μην ήταν οι διαιτητές πιασμένοι από το Λιόλιο, που είναι, θα σφύριζαν έτσι ακόμα κι από χόμπι. Και δίκιο θα είχαν με αυτόν τον τύπο, πραγματικά.
Ο μεγάλος καημός τους είναι ότι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ΚΑΙ το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, όλες αυτές τις δεκαετίες σαν τα μούτρα τους…οπως και στο ποδόσφαιρο.
Να το κάνουν και αυτό κτήμα τους και να κάνουν ότι γουστάρουν, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και εκεί.
Σήμερα είδαμε ένα τσίρκο, ένα έκτρωμα που ξεπέρασε και τον μνημειώδη περσινό 4ο τελικό.
Και φυσικά τα αρδακια σαν προβατακια και καλοί υπάλληλοι δεν θα εναντιωθούν στο καθεστώς. Μεταμορφωμένος λοιπόν ο γαύρος πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟ.
Γαμώ την χώρα στην οποία ζω γαμώ.
Να μην ξεχνιόμαστε! Όσοι μπορούν να σπρώξουν θα σπρώξουν. Καλοθελητές υπάρχουν παντού
Βρίζουν κόρες και μάνες, βρίζουν χώρες, παίζουν 100-0 τα κοράκια του Λιόλιου, έτσι ξέρουν αυτοί.
Η κληρονομιά της Ριζούπολης.
Βρίζουν αγέννητα παιδιά και γυναίκες (ο πρόεδρος όχι ο κόσμος), βρίζουν ετοιμοθάνατη μάνα του Μπαρτζώκα, του πετάνε ούρα στον πάγκο, πετάνε μπύρες και νερά στις οικογένειες των παικτών της Εφές… γαύροι είστε γαύροι
Όταν έπεσε ο Βασιλακόπουλος, τον Λιόλιο ο Τρακης τον στήριξε, οι Αφοί στήριζαν Φασούλα
Στο θρεντ της ομάδας σου εσύ, εδώ είναι του ΠΑΟ.
Ο Τράκης στήριζε έναν άλλον που ήταν στην ομάδα του Βασιλακόπουλου, δεν τα θυμάσαι σωστά. Οι Αφοί στήριζαν πάντα Λιόλιο
την επόμενη φορά θα χτυπήσω κουδούνι
Να το κάνεις τακόπαιδο.
μιλάς βρώμικα,
την επόμενη φορά δεν θα βγάλω πράγματα από το κεφάλι μου
Είναι κρίμα να έχουμε φορτωθεί έναν αλήτη παράγοντα ενώ οι απέναντι έχουν όλους τους αθώους! Ντρέπομαι
Ακόμα εδώ είσαι;
ούτε νερό δεν πρόσφεραν ρε συ… κάθομαι σε μια γωνιά μόνος μου, πάλι καλά που ήρθες
Για όποιον γνωρίζει, αν δεν μπορεί ο Γκάμπριελ να παίξει λόγω τραυματισμου μπορούμε να δηλώσουμε Λεσορ για την συνέχεια;
Όπως ο γαύρος έβαλε Μακισικ χθες στη θέση Βιλντοζα.
Είναι φοβερό ότι από όλο αυτό που συμβαίνει κάποιοι βρίσκουν τρόπο να νιώθουν ότι η πλευρά τους είναι καλύτερη από τους άλλους. Μιλάμε ότι το επίπεδο επιχειρηματολογίας είναι “βρίσαμε μάνες αλλά όχι κόρες”, “οι πρόεδροι μας έβαλαν μπλουζάκι με βολές αλλά όχι με σύνθημα”, “ο παίκτης μας έδειξε τα κύπελλα του στον κόσμο αλλά δεν έκανε στον αντίπαλο προπονητή ‘βγες έξω’”, “βρίζουμε τον Πειραιά αλλά όχι την Τουρκία”.
Και μέσα από αυτά το συμπέρασμα είναι “οι άλλοι είναι σκουπίδια, δεν τους αξίζει καν να ζουν, οι δικοί μας δεν έχουν άλλη επιλογή μωρέ, απαντούν στις προκλήσεις”.
Φοβερό, πραγματικά.
Όχι. Δηλώνεις 7αδα που δεν αλλάζει. Σε κάθε ματς διαλέγεις 6 από τους 7 να παίξουν. Μπορεί να παίξει ο Λορέντζο.
Και, φυσικά, κανείς αντικειμενικός δεν μιλάει για την διαιτησία… Όλοι θιγμένοι και σοκαρισμένοι από άλλα πράγματα.
Είναι τέτοιος μαλάκας ο Τράκης, που σε κάνει γραφικό αν μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα. Έκλεψε την παράσταση το σκουπίδι, όπως και να το κάνεις.
Γραφικό δεν σε κάνει εκτός και αν μιλάς με Ολυμπιακούς που έτσι και αλλιώς έχουν μάθει όσο κανένας άλλος στον πλανήτη Γη να κάνουν τη νύχτα μέρα και το άσπρο μαύρο, αλλά πραγματικά τους έδωσε πάτημα να κρύψουν το έκτρωμα που είδαμε από Λιώλιο και το παρεάκι του και ξεπέρασε και τον 4ο τελικό πέρισυ.
Ο τύπος είναι παντελώς εκτός ελέγχου αυτό το διάστημα και μετά το φ4. Παντελώς! Πρέπει να παίρνει πολύ πράγμα.
Ειλικρινά ρε παιδιά ντρέπομαι που αυτό το σίχαμα είναι πρόεδρος μου και το ακόμα χειρότερο είνα ότι ΓΝΩΡΙΖΩ ότι είναι αναγκαίο κακο για την ομάδα μου…
Απέχθεια όσο δεν πάει, όχι μόνο για αυτά που κάνει και λέει στο μπάσκετ αλλά γενικά σαν άτομο, ένας ψευτόμαγκας φασιστάκος ρατσιστής είναι, ρεαλιστικά όμως ξέρω ότι αν φύγει από το μπάσκετ τελειώνουμε και εκεί και μετά εμείς οι Παναθηναϊκοί θα παίζουμε με τα φρύδια μας…
Τι αμαρτίες πληρώνουμε πραγματικά…