Παναθηναϊκός

Πολύ δύσκολο ματς όπως αναμενόταν απέναντι στην καλύτερη ισπανικη ομάδα φέτος. Η Βαλένθια μπορεί να μην έχει το όνομα συγκριτικά με Ρεάλ και Μπάρτσα αλλά έχει την χάρη.
Χαμένα ριμπάουντ και λάθη είναι η πληγή μέχρι στιγμής, το καλό είναι ότι η περιφέρεια κάνει δουλειά και σε γενικές γραμμές έχουμε παίξει καλή άμυνα.
Να δούμε και στο δεύτερο.

Υ.γ Σημαντική η απουσία Οσμάν απόψε. Με το στυλ παιχνιδιού της Βαλένθια ο Τούρκος θα ήταν πολύ χρήσιμος.

Λος πούλος…

Υ.γ Τραγική εμφάνιση, μόνο λάθη και χαμένα ριμπάουντ όλο το ματς.

1 Like
3 Likes

Μεσα σ’ενα μηνα… :laughing:
image

5 Likes

έχει λιγότερα μαλιά στη δεύτερη φωτό ή ιδέα μου είναι? :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:

Προσπαθώ να βρω ποιος είναι χειρότερος απόψε, ο μπασκετικός ή ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ.

Είναι ωραίο να είσαι ΠΑΟ…

7 Likes

Το “αθηναϊκό ντέρμπι”… :smile: :smile:

Σχεδόν τους λυπάμαι.

28-65 ημίχρονο με ΑΕΚ. Από 3/3 τρίποντα Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος. Η διαφορά μεταξύ ομάδων B.ChL και Euroleague φαίνεται τεράστια… ο Τολιό δεν μπορεί καν να σταθεί στην ΕΛ κι εδώ φαίνεται λες κι είναι ο Ναν. Εδώ φαίνεται οκ ο Γιουρτσεβεν βέβαια :joy:

Πρώτη φορά παρακολουθώ τον Σίλβα της ΑΕΚ (που ακούγεται για εμάς) λάιβ. Παρατηρώ τις κινήσεις του και είναι πάρα πολύ δυνατός σωματικά αλλά κακός τακτικά στην άμυνα (αν κι ακούω ότι ήταν άρρωστος).
Δε νομίζω ότι μας λείπει άλλος ένας επιθετικός πόλος αλλά ένας αμυντικός στόπερ με καλά χεντζ αουτ και να καταλαβαίνει που να πάει στις περιστροφές κτλ. Θα τον δω και στο Β’, αλλά δε νομίζω ότι έχουμε τέτοιον παίκτη ανάγκη (αφού είναι δεδομένο ότι φεύγει ο Γιουρτσεβεν).

2 Likes

Γιατί τον έχει βάλει καθόλου να τον δούμε;…

Με τα χωρια καλοι ειμαστε…

Ρε, χωρίς πλάκα τώρα, δεν γίνεται να περάσει μία αγωνιστική χωρίς να κάνει κάποιος αμυντικός μας κάποια εντελώς ηλίθια ενέργεια που οδηγεί ή θα μπορούσε να οδηγήσει σε γκολ αντιπάλου ή αποβολή δικού μας παίκτη ή κάτι τέτοιο;;;;

Δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει εν τω μεταξύ, σε κάθε ματς είναι διαφορετικός!

Ευτυχώς ο Λαφόντ τον έσωσε τον μλκ τον Κώτσιρα σήμερα…