Παναθηναϊκός

Αν γυρισει ο Ζοτς, θα το κανει με το νεο καθεστώς η κατα την διάρκεια της μεταβασης.

Πιο πιθανο ειναι να παρει ο αλφζ τσαμπιονς λιγκ παρα να φυγει ο τρακης απο τον Παναθηναικο.
Μην λετε τετοιες παπατζες,με το συμπαθειο κιολας…

Αυτη η φημη κυκλοφορει.

Και με Αμερικάνους από πίσω.

Και εναν Ελληνα μαζι με το fund.

Παραμυθια της χαλιμας

Μην κάνετε όνειρα. Χωρίς τον Παναθηναϊκό είναι ένα μηδενικό και το ξέρει.

4 Likes

Στο 3ο ματς με τη Βαλένθια πήγαν να μπουν τζάμπα κάτι αμούστακα παιδάκια για να φωνάξουν για τον Παναθηναϊκό και τα έπνιξαν στα δακρυγόνα οι τσάτσοι του Χρυσοχουντίδη.

Σήμερα που έμπαιναν ορδές χωρίς εισιτήριο οι οπαδοί της ομάδας του δημοσίου, τους έκαναν και πίπες, οι μπάτσοι και οι σεκιουριτάδες.

Μαύρη μέρα, τρακη στα είπα, μαγαρίστηκε το “παλάτι” σου, καλύτερα να το τίναζες στον αέρα αλλά που να βρεις ψυχη. Κάτσε με τους φραγκάτους και τα διχίλιαρα διαρκείας

2 Likes

το βλεπεις να ερχεται απο Φθινοπωρο κ δε κανεις τιποτα.κλειδωνουν κ την ασφαλεια του φαιναλ φορ χωρις ελληνικο εμφυλιο και ολα καλα

1 Like

Ρε guys, η Ευρωλιγκα θα ηθελε οσο τπτ αλλο εναν τελικο με δυο ελληνικες ομαδες. Μαρκετινγκ λεγεται, αλλα ο Μητσος απο τα Πατησια και ο Μπαμπης απο το Πασαλιμανι ξερουν. Φυσικα δεν μπορω να πεισω εναν τοιχο να αλλαξει χρωμα μονος του, οποτε συνεχιστε.

Ηρθα για να γραψω το ινφο που εμαθα σημερα, το οποιο ισως ειναι γνωστο, αλλα καθως δεν πολυασχολουμαι και δεν το ειδα γραμμενο, το γραφω. Ζοτς προεδρος, Γιασικεβιτσιους προπονητης, μπατζετ αναλογο του φετινου, Μανος Παπαδοπουλος τζι εμ αλλα εκει σκαλωνει ως τωρα το πραγμα, λογω τις κακης σχεσης με τον Τρακη.

Παω να ετοιμαστω για Αρομειντε.

2 Likes

Με τα γυρω γυρω που συζητιούνται εγώ θυμάμαι ένα λαϊκό ρητό που λέει “της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες” - αντίστοιχο mood για τις συζητήσεις όλων των γύρω, πέραν της καθαρά ασταθούς αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, με έναν προπονητή που διαρκώς έβγαζε στα μανταλάκια τους παίκτες δεν έδειξε προετοιμασμένος τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα, στα πιο κρίσιμα παιχνίδια.

1 Like

Το μονο που ισχυει ειναι οτι εχουν βαλει την δυστυχη κυρα Δεσποινα να παρακαλαει τον Μεγαλο αλλα δεν…
Ας προσεχες μλκ Τρακη με τις μαλακιες που εκανες οταν τον ΕΔΙΩΞΕΣ…

2 Likes

Ακόμα και αν μπορούσε με κάποιο τρόπο να πέσουν γέφυρες και να ξεχαστούν τα παλιά, ο Ζοτς ΔΕΝ θα έρθει έχοντας δει όλα αυτά τα χρόνια τα πεπραγμένα του Τράκη και ξέροντας ότι θα έρθει στην ομάδα ενός ψυχάκια.

Και δεν είναι μόνο αυτός που το σκέφτεται αυτό, είναι και άλλοι προπονητές.
Ο λόγος που ο Αταμάν έχει κρατήσει τόσο είναι ακριβώς γιατί ταιριάζει σε πολλά με το αφεντικό του…

2 Likes

Παρότι προφανώς ποτέ δε γίνεται να χαρούμε με νίκη Ολυμπιακού, η όποια σύντομη στεναχώρια πιστεύω θα περάσει γρήγορα και δεν είναι τίποτα μπροστά στο να ξεφύγει ακόμα πιο μακριά η Ρεάλ στα τρόπαια. Το καλό θα ήταν ο τελικός να μην περιελάμβανε καμμία από τις δύο ομάδες, από τη στιγμή που έγινε έτσι ήταν λουζ-λουζ

Τώρα για το πόσο κωλοφαρδος ο Ολυμπιακός να πάρει Ευρωλίγκα παίζοντας μόνο ένα παιχνιδι με αντίπαλο πλήρη, από τα πλεη οφφ και μετά, τι να πούμε. Ήταν μάλλον ο μόνος τρόπος να σπάσει η κατάρα της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Το παιχνίδι δεν το είδα, οπότε είναι δύσκολο να έχω άποψη για τη διαιτησία αν δεν ξέρω πως σφυρίζουν συνολικά τις επαφές. Τα δύο φάουλ στο ένα λεπτό πριν τη λήξη (που είδα) είναι σίγουρα φάουλ “καλής θέλησης”. Δεν είναι τόσο κραγμενα σφυρίγματα όσο φάουλ σε κάρφωμα να μη δωθεί ή να πατάει κάποιος τρεις φορές τη γραμμή μπροστά στον διαιτητή, αλλά και καθαρά φάουλ δεν τα λες. Δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά Ολυμπιακό για να έχω πλήρη άποψη αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είχε φιλική διαιτησία φέτος. Από την άλλη με εχθρική διαιτησία δεν παίρνει κανένας Ευρωλίγκα (ούτε εμείς είχαμε προφανώς όταν τη σηκώσαμε, κι ας υπάρχει αυτό το αφήγημα)

1 Like

Ειλικρινά δεν έχω ακούσει κάποιον Παναθηναϊκό να ασχολείται και να καίγεται για τις κούπες της Ρεάλ και αν θα τους φτασουμε :stuck_out_tongue:
Βασικά πιο πιθανό είναι την επόμενη πενταετία να μας φτάσει ο γαύρος παρά να πλησιάσουμε εμείς την Ρεάλ. Αυτοί ξεφεύγουν πλέον, εμείς έχουμε τα τερτίπια του βλάκα. Αυτοί έχουν παρόν και μέλλον, εμείς είμαστε ένα απόλυτο μπέρδεμα σε όλα.

Όσον αφορά την τύχη, ναι χθες ήταν τυχερός που δεν επαιξαν Ταβάρες, Γκαρούμπα.
Θα ήταν σαν να μην έπαιζαν Μιλουτινοφ και Τζόουνς/Χολ για αυτούς.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν επαιζαν θα έχαναν. Προφανώς και η Ρεάλ προσάρμοσε το παιχνίδι της με βάση αυτές τις απουσίες, το μπάσκετ δεν είναι απλά μαθηματικά. Σίγουρα πάντως, ειδικά του Ταβάρες ήταν μεγάλη η απουσία.

Για την Μονακό…τερμάτισε πρώτος για να παίξει μαζί της. Καμία τύχη εκεί. Ας τερματίζαμε και εμείς αλλά εμείς παίξαμε στα πλέι ιν.
Και εδώ που τα λέμε, με πλεονέκτημα έδρας ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε ο Ερυθρός ούτε η λίγη Ζαλγκίρις όπως εμφανίστηκε με αυτή την Φενέρ θα του έκαναν ζημιά. Όσον αφορά την ομαδάρα μου…απλά τώρα θα έλεγαν ότι πήραν την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ έχοντας επιπλέον αποκλείσει εμάς στα πλέι οφ…

Για την διαιτησία, τα βλέπουμε και τα λέμε. Κάποια πράγματα βγάζουν μάτι εδώ και πολύ καιρό.
Αλλά μην το προχωρήσω παραπάνω, δεν έχει νόημα και ούτε πρόκειται να υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση.

Γιατί τέτοια μιζέρια ρε συ; Μέχρι 3 χρόνια πριν ήμασταν υπό διάλυση. Επανηλθαμε εντυπωσιακά. Το σήκωσαμε προπερσι, πέρυσι πήγαμε φ4 και επειδή φέτος αποτύχαμε θα πιστέψουμε ότι δεν έχουμε μέλλον; Ε όχι.

Για εμένα προσωπικά ως μεγάλος στόχος αυτός είναι, να φτάσουμε τη Ρεάλ και να γίνουμε οι πρώτοι σε κατακτήσεις. Ένα πανω-ενα κάτω τι σημασία έχει αν δεν μπορείς να φτάσεις την πρώτη θέση; Καλώς ή κακώς οι μεγάλοι μας αντίπαλοι στην Ευρώπη είναι η ΤΣΣΚΑ (που χάσαμε την ευκαιρία να πιάσουμε όσο είναι αποκλεισμένη και διαβάζω θα επανέλθει) και η Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός για την ώρα είναι απλά για το μεταξύ μας πείραγμα και την καζουρα. Ε αυτά κρατάνε 2-3 εβδομάδες το πολύ.

Δεν ξέρω, ίσως βοηθάει το ότι δε μένω Ελλάδα και δεν έχω να πάω την επόμενη στη δουλειά σε ελληνικο περιβάλλον :blush:

1 Like

Δεν νομίζω ότι είναι μιζέρια, θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά;.
Αρχικά η ομάδα μου όπως εγρ;ψα και πιο πάνω είναι ένα απόλυτο μπέρδεμα. Και ο υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης.
Περιμένουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε δαύτον; πιο πιθανό είναι αύριο να πέσει μετεωρίτης στο λεκανοπέδιο.
Είπε χθες ότι έβλεπε τα λάθη αλλά τα μυαλά ήταν αλλού. Σωωωπα…και ότι δεν θα το ξανακάνει. Σωωωπα…
Ο Αμάν αμάν χαιρετάει στο τέλος. Τον πούλο. Ποιος προπονητής θα έρθει; σίγουρα πάντως όχι ο Ζοτς.
Το καλοκαίρι πάλι θα ακούμε για Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσελέ και σια, μπόμπες, μπαμ μπουμ…
Η ομάδα είναι εγκλωβισμένη στις διαθέσεις ενός ημιτρελου και όσο θα συμβαίνει αυτό δεν θα υπάρχει σταθερότητα, ηρεμία. Και ο κόσμος πλέον είναι πολύ ξενερωμένος…και θα φανεί αυτό στους τελικούς εδώ. Ειλικρινά νομίζω ότι ακόμα και αν με κάποιον μαγικό τρόπο τους πάρουμε, η ξενέρα θα παραμείνει.
Στην Ευρωλίγκα είμαστε το αποπαίδι εδώ και χρόνια με μεγάλη ευθύνη και του ψυχάκια.

Πάμε τώρα και στον γαυρο.
Ο προπονητής τους έκλεισε για άλλα τρία χρόνια, ένας προπονητής που πέραν της κλάσης του ξέρει τα αποδυτήρια καλύτερα από το σπίτι του. Είναι το Α και το Ω, κανένας παίκτης που είναι ήδη στο ρόστερ ή θα έρθει δεν τολμάει να του εναντιωθεί. Και ο κόσμος τον αποθεώνει.
Νέο γήπεδο με ότι συνεπάγεται.
Ένα εντυπωσιακό ήδη ρόστερ και έκλεισε και ο Μοντέρο.
Σταθερότητα και σοβαρότητα. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.
Το χθεσινό πλέον τους βγάζει από το άγχος των αποτυχιων των προηγουμενων ετών. Σε συνδυασμό βέβαια ότι αυτό έγινε μέσα στο ΟΑΚΑ.
Η Ευρωλίγκα τους συμπαθεί ιδιαιτερα…:stuck_out_tongue:
Μας έχουν πάρει ήδη αμπάριζα τα τελευταία χρόνια και θα έχει και συνέχεια.

Άρα τι;…

Μεγαλη πλανη αυτη φιλε μου! Σαφως και μετραμε τις κουπες αλλα οι συμμετοχες σε τελικους εχουν ως εξης:
Ρεαλ 22
Μακαμπι 15
ΤΣΣΚΑ 14
ΟΣΦΠ 10
Παναθ - Μπαρτσα 8
(Τις 10 της Βαρεζε δεν τις υπολογιζω).
Με αυτο ως δεδομενο δεν μπορεις να λες ταυτοχρονα οτι οι μεγαλοι σου αντιπαλοι ειναι η Ρεαλ και η ΤΣΣΚΑ και οχι ο Ολυμπιακος ο οποιος εχει πολυ μεγαλυτερη συνεπεια απο εσας στην Ευρωλιγκα. Δεν μιλαμε για μια ομαδα-πυροτεχνημα αλλα για μια απο τις 5 κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης τα τελευταια 33 χρονια και αμεσο ανταγωνιστη σου!
Στο κατω κατω της γραφης μεγαλυτερη αποσταση εχετε εσεις απο τη Ρεαλ απο την δικη μας μαζι σας.

Διατηρώ το δικαίωμα να θεωρώ αντίπαλο μου αυτόν που εγώ θεωρώ αντίπαλο μου, αν μου επιτρέπεις φυσικά. Σε αυτό το επίπεδο, με τόσες κατακτήσεις, δε με απασχολεί καθόλου η παρουσία σε φ4 η σε τελικό αλλά η κατάκτηση και μόνο.

Αν το ερώτημα είναι η συνέπεια, προφανώς ο Ολυμπιακός είναι πιο συνεπής. Αν το ερώτημα είναι η επιτυχία προφανώς οι πιο επιτυχημένες ομάδες είναι η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και εμείς. Με αυτή τη σειρά.

1 Like

Ναι οτι και να λεμε για παρηγορια στον αρρωστο δεν υπαρχει καμια ομαδα στον πλανητη (και εκτος πλανητη προφανως) την οποια δεν θυ υποστηριζα σε αγωνα μαζι τους, οποτε δεν με ακουμπανε στο παραμικρο ολα αυτα προσωπικα.

2 Likes