Παναθηναϊκός

Εντάξει ρε συ, εννοείται ότι είναι ποιοτικότατος παίκτης. Αλλά αν το μόνο που χρειάζεται ένας αμυντικός χαφ είναι να είναι ντελικάτος και απλά να πηγαίνει κοντά στο δίδυμο της άμυνας σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει την μπάλα και να τη δώσει κατευθείαν στα 4-5 μέτρα δίπλα του ε τότε πάσο. Γιατί αυτό κάνει ο Ζιλμπέρτο στον παναθηναϊκό. Τέλος πάντων, έτσι το βλέπεις εσύ, αλλιώς το είδα εγώ.

Όσο για Λέτο, ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα η χθεσινή εμφάνισή του αλλά δεν περιμένω να έχει τίποτα περισσότερο παρά λίγες εκλάμψεις φέτος. Μου θυμίζει ζούλιο σέζαρ αλλά στο κάπως λιγότερο φαφλατάδικο και γενικά δεν τους πάω τέτοιους παίκτες. Αν θες να είσαι ντριμπλερ αλλά δεν έχεις χαμηλό κέντρο βάρους ή δεν καλύπτεις με μεγάλη άνεση την μπάλα με το σώμα δε θα πας μπροστά, όσο γλυκό πόδι και να έχεις.

Μandrake λες και είσαι στο μυαλό μου, σκέφτομουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ειδικά για Σιμάο αλλα και για το Μαλεζάνι, λες και έβλεπα τη σκηνή με το «Γκάτσο, Γκάτσο…»

Και για τον ενθουσιασμό για τον Λέτο επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου…

+10000!

Αυτό ακριβώς κάνει στη Βραζιλία. Μόνο που εκεί δίνει τη μπάλα σε πλέι μέικερ. Στον Κακά ξερωγώ που παίρνει τη μπάλα και φτάνει στο μικρό κουτί. Στον Παναθηναϊκό που δεν υπάρχει οργανωτής το μόνο που κάνει είναι να σπάει τη μπάλα στο δεξί μπακ ή στο Σπυρόπουλο. Ο ορισμός του οριζοντίου ποδοσφαίρου.

Το ότι δίνει την μπάλα στον Σπυρόπουλο και το δεξί μπακ (κατά τη γνώμη μου πολύ περισσότερο στον Καραγκούνη) δεν είναι λάθος δικό του. Μήπως τελικά εκεί εντοπίζεται η διαφωνία μας; Εγώ θεωρώ ότι ο Σίλβα έχει ευθύνη να ξεμαρκάρεται για να παίρνει την μπάλα από την άμυνα και να την μεταφέρει σωστά και γρήγορα στο κέντρο/επίθεση. Το κάνει. Αν ο μόνος που ζητάει την μπάλα για να κάνει παιχνίδι ήταν μέχρι πέρυσι ο Καραγκούνης και αν δίπλα του είναι ο Σιμάο που στην καλύτερη απλά θα του την επιστρέψει έχοντας κάνει μία σβούρα γύρω από τον εαυτό του, είναι δικιά του ευθύνη; Νομίζω πως όχι.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Μάτος μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από αυτά (αν και αυτά τα δυο-τρία που κάνει ο Σίλβα δεν τα κάνει το ιδιο καλά) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Ζιλμπέρτο είναι κακός ή περπατάει στο γήπεδο. Και νομίζω ότι φέτος, με καλύτερο παίκτη δίπλα του (όχι το Σιμάο δηλαδή), θα φανεί και η δουλειά του περίσσότερο.

Τουλάχιστον εδώ διαβάζω ώριμα πράγματα, γιατί χτες φεύγοντας από το γήπεδο είχα περίπου την αίσθηση (ειδικά με τα αστεία ΟΛΕ-ΟΛΕ) ότι ο βάζελος προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Σκατά, ο Χελάκης έχει γράψει κείμενο με ένα πόιντ που ήθελα να γράψω και ξέχασα.

Χθες στο ματς σας έλειπε εμφανώς ένα στόπερ με τα χαρακτηριστικά του Γκούμα και ναι, ο Γκούμας δε θα είχε χάσει τις κεφαλιές στην Πράγα. Τον διώξατε για τους χ,ψ λόγους, βρείτε αντικαταστάτη σύντομα. Έτσι κι αλλιώς και πέρσι ήταν από τους καλύτερους σας στην άμυνα. Για εξωαγωνιστικούς λόγους έπαψε να τον βάζει ο Τεν Κάτε

+άπειρο

Ο Γκούμας είναι από τους παίκτες που τόσα χρόνια στην ομάδα είχε φάει τόση λάσπη όση λίγοι, αλλά χωρίς να ήταν ποτέ κανένας Μπεκενμπάουερ, ήταν σταθερή αξία. Αυτός και ο Χέντρικσεν ε.

Και ο τρόπος που τον σουτάρανε ήταν το λιγότερο αισχρός, αλλά ούτως ή άλλως οι διοικήσεις του ΠΑΟ μας έχουν συνηθίσει δυστυχώς σε τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στους παίκτες.

Όλοι πάνω-κάτω τα ίδια κάνουν:wink::!:

Η Πράσινη είναι το DERBY επί πολυμετοχικότητας. Μαγεμένος με τον κόσμο λέει ο Ολλανδός. Ας του πει κάποιος ότι δε βρέχει αλλά τον φτύνουν.

Κατά τ’ άλλα προβλέπω Σέλτικ ή Τιμισοάρα. Με την πρώτη θα αποκλειστούμε, τουλάχιστον ας είναι κι ένας οπαδός μας ικανοποιημένος. Έτσι Θόργκαλ? Με τη δεύτερη, απορώ γιατί νομίζετε ότι είναι εύκολη. Η Σαχτάρ που αποκλείστηκε από αυτήν είναι καμιά ομαδίτσα δηλαδή?

δεν είναι εύκολη, αλλά είναι πολύ πιο εύκολη από τις υπόλοιπες.

σίγουρα όχι Ατλέτικο και μακάρι όχι Φιορεντίνα.

επίσης, ρε Red Rum υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που πιστεύει στον Τεν Κάτε, δεν είναι ψέμμα αυτό.
Αλλά πως να μην είμαστε άνω κάτω σε όλα τα επίπεδα; Μέχρι και 2 εφημερίδες που σφάζονται έχουμε. Οι μισοί δημοσιογράφοι είναι “εντός” και οι μισοί “εκτός”.

Εδώ νομίζω πως έχει λίγο ζουμί η υπόθεση. Στο derby είναι όσοι δεν έχουν καλή σχέση με την διοίκηση. Και είναι όλοι οι γνωστοί. Στην πράσινη οι περισσότεροι είναι άγνωστοι σαν ονόματα.

Για σέντερ μπακ εγώ θέλω να δω τον Μπιερσμιρ. Δεξί μπακ θέλουμε οπωσδήποτε. Ο Σεϊταρίδης φαίνεται να θέλει και πολύ μάλιστα. Αριστερό μπακ απ φαίνεται να μένει ο Δάρλας που θα παίζει στις κάρτες και τους τραυματισμούς του Σπυρόπουλου.

Το Ντέρμπυ με το που κόπηκαν τα μπικικίνια άρχισε τη μαχητική δημοσιογραφία. Ε, ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι.

Όντως ακόμα τον πιστεύουν πολλοί. Όπως πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν όλε προχτές, κάτι που βρήκα κωμικοτραγικό.

Τι πολλοί, όλο το γήπεδο ήταν.

Αφού πήγανε πρώτα στους οργανωμένους και μετά τους φωνάζανε από το απέναντι πέταλο (που ήμουν εγώ) να ερθούν κι από κει μια βόλτα.

Tι να πεις τώρα. Έχει κουρκουτιάσει το μυαλό τους από την έλλειψη εγχώριας κούπας που (ευρω)χ*νουν.

Τέσπα, με βάση το club coefficient, τη βαθμολογία των συλλόγων τα τελευταία 5 χρόνια στην ευρώπη, είμαστε πιο ψηλά από όλους. Αριστερά η θέση, δεξιά το σύνολο πόντων

27 Panathinaikos Gre 56.633
44 Fiorentina Ita 42.582
45 Atlético Madrid Esp 41.853
48 Celtic Sco 40.575
65 Anderlecht Bel 32.065
Τιμισοάρα - “δεν υπάρχω στο χάρτη”

Συνήθως οι κληρώσεις της Ουέφα είναι όχι στημένες αλλά λίγο προκαθορισμένες ώστε να βολεύουν κάποια συγκεκριμένα κλαμπ. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που παίξαμε 2η συνεχόμενη χρονιά με τη Σπάρτα? Οπότε, έχοντας παρατηρήσει πολλές κληρώσεις, και βλέποντας αρκετές φορές να επαληθεύεται ένα χιαστί σε πόντους, πιστεύω ότι πιθανότατα θα αποφύγουμε Φιορεντίνα και Ατλέτικο, και μάλλον είναι πιθανότερο να πέσουμε με κάποια από τις 3 τελευταίες, με πιο πιθανή την Τιμισοάρα.

Να μας λέτε λοιπόν φάρδους, αλλά να βλέπετε και λίγο πιο πέρα ε.

Εχμ, προφανώς είστε πιο ψηλά απ’ όλους όσους πόσταρες αφού εσείς είστε στους ισχυρούς και αυτοί στους αδύνατους.

Γενικότερα πάντως στην Ελλάδα το θέμα με τις αθλητικές εφημερίδες είναι τραγικό…Πόσες υπάρχουν πλέον??? απαράδεκτο…

Σχετικά με τον Σειταρίδη πιστεύω ότι τον χρειαζόμαστε πραγματικά

Κι επείδη αυτό το καλοκαίρι έχω ασχολήθει λίγο με τα του πόδοσφαίρου μπορεί κάποιος να μου πεί με λίγα λόγια τι συνέβη με την αποχώρηση του Γκούμα…Νταξει για το αρνητικό κλίμα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπήρχε απέναντι του ξέρω αλλα για τα υπόλοιπα όχι τόσο…

[SIZE=2][B]3 ΜΑΛΑΚ*Σ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΑ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ.[/B][/SIZE]

όταν εχεις δωσει 2,5 εκ για τον κλειτον για να πηγαινει ατρομητο και αλλα τοσα για τον μελισση για να καθεται στην εξεδρα και να παιζει στα διπλα στις προπονησεις ε λογικο να μην κανεις αλλες μεταγραφες. ασε που πηρες αμυντικο οποτε δεν μπορεις να την καψεις με την μια την μεταγραφη σου.

Σωστό, αλλά το Μπίαρσμιρ τον πήρες για να παίξει δίπλα στον παιχταρά που θα έπαιρνες υποθετικά, και Σαριέγκι αλλά κυρίως βύντρα να τους γυαλίζουν τον πάγκο.

Ωραία κλήρωση, Ατλετικο θα ζήσουμε μεγάλες ςστιγμές ελπίζω…

δηλαδη πηγαινατε για δυο αμυντικους και απλα πηρατε το σουηδο για ταλεντο? γιατι εγω καταλαβα τοσο καιρο (ειδικα οταν ηρθε το τι γραφοταν δεν περιγραφεται) οτι αυτος ηρθε για βασικος. τεσπα χρειαζεστε στανταρ καποιον ακομα, αλλα και δεξι μπακ. σαν ταλεντο παντως περσι πηρατε και καποιον ντειβιντ που ιδεα δεν εχω που βρισκεται.