Παναθηναϊκός

Tωρα είναι η ώρα της επιστροφής του Γιούρκα, θα γυαλίζει το μάτι του και θα τους πιεί το αίμα…

Έτσι όπως έχει μαυρίσει, μάλλον θα τους ζητήσει λίγο αντιηλιακό.:stuck_out_tongue:

Δίκαιη κλήρωση, σαν Παναθηναϊκός αναγνωρίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν οι εύκολες κληρώσεις.

Εδώ θέλω να δω μανάδες πατεράδες τηλεσχολιαστές τεντάδες τι θα κάνουν.

Edit: βλέπω από τώρα ζευγάρια Sariegi-Aguero και Forlan-Vyntra και ψοφάω. Πόσα θα αρπάξουμε άραγες?

Ακριβως αυτο!! Αλλα χλωμους μας κοβω να κανουμε καποια κινηση και ετσι θα εχουν αλλοθι αν δεν περασουμε…
Ισως ειναι ωρα καποια ελληνικη ομαδα να προχωρησει στο Europa League.

VAZELIA ETOIMASTEITE GIA PARTAKI KAI FETOS…MIA ZWH ANUPARKTOI LAGOI…ME CISSE DEN PATE POUTHENA…AMUNA XONI KAI KOSMOS THS PLAKAS…THA TA LEME SUXNA VAZELOLAGOI:lol::lol::lol::lol:

Εκανες ρετζιστερ για να πεταξεις αυτη τη μαλακια?

Βαζελακι και εσυ ετσι???

Γαυρος
Απλα το θεωεω εντελως χαζο να μπαινω σε ενα μουσικο φορουμ και απο το πρωτο ποστ να προκαλω.
Φιλικα παντα

Μεγάλος λαγός ο τόλκι.

Προτιμω παντα να ξεκιναω απο τα αθλητικα αλλα με τον καιρο θα δεις και τα σχολια μου σε θεματα μουσικης…

Kαλώς τα @@ μας τα 2! Καλωσήρθες στο φόρουμ και καλά ποστς :slight_smile:

Καλησπερα πελατη…για ποια @@ λες?για Σισσε και Βιντρα??ε?

Όχι για σένα λέω.:slight_smile:

Μαλιστα.Η πικρα για τιην ομαδα σου συνεχιζεται…ετσι οπως μιλας καταλαβαινει κανεις τι ΛΑΟ εκπροσωπεις…13 χρονια 12 τιτλοι(δεν βαζω του Δουρου)…και συνεχιζεις…το Μαι θα κλαιτε παλι και παλι θα μας λετε οτι φταει η διαιτησια,ο Γκαγκατσης κλπ…

Με την ιδια λογικη προσβαλλεις κι εμας εδω…

Τι έγινε, ηρεμήσαμε και το μαζεύουμε τώρα? Το ποιο λαό εκπροσωπεί ο καθένας άσε να το κρίνουν άλλοι. Φιλαράκι ξεκόλλα και μην προκαλείς. Τουλάχιστον πήγαινε στο τόπικ της ομάδας σου και πες ότι θες.

Δεν ειπα κατι που να προσβαλλα κανεναν…λεω πραγματα οπως ειναι και χωρις υπερβολες…ολοι λεγατε οτι ο Γκαγκατσης θα δουλεψει για τον Ολυμπιακο…με τετοιες μιζερες λογικες τιτλο δεν θα δειτε ουτε σε 10 χρονια και λιγα λεω…

Επ δε θελω μαλακιτσες.
Στειλτον στους Παοκτζηδες καλυτερα :lol:

Λολζ. Στον τόπικ των Μάνογουορ ίσως?:lol:

Εσυ ξεκολλα φιλαρακο…εχω το καθε δικαιωμα να πω την αποψη μου…αν δν σου αρεσει να μην σχολιαζεις…

δύσκολη κλήρωση της Ατλετικο.

Ρεντ Ραμ πληζ μη γκρινιάζεις άλλο. Δεν αντέχεται. Δεν στο λέω με κακία, αλλά πλιζ, όχι άλλο. Στήριξε την ομάδα ως έχει.

διαβάστε αν θέλετε αυτό το άρθρο του Καρπετόπουλου (αλλά και κάποια προηγούμενα που αφορούν τον Τεν Κατε και τη γενικότερη νοοτροπία).
http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/home/93-2009-08-07-20-04-24.html