Παναθηναϊκός

Ψυχωμενη η ομάδα σήμερα ,μεγάλος Μπερνάρ,το χρωσταγε ένα καλό ματς. Συνεχίζουμε.

Όσο για τους “μεθυσμένους” και φωνακλάδες διαιτητες που ακούμε απ’ το πρωί για να σφυρίξουν ντε και καλά Έλληνες είναι για να γελάει ο κόσμος. Σκέψου τι έχουμε να δούμε μέχρι το τέλος.

1 Like

Το πρωτο μας ματς φετος με τον ΟΣΦΠ που αξιζαμε απολυτα να το παρουμε (στα αλλα δυο ημασταν χειροτεροι) και το πηραμε σχετικα ευκολα. Ειδικα μεχρι να μπουνε τα γκολ η ομαδα ηταν εξαιρετικη, ειχε τον απολυτο ελεγχο και ενω δεν ειχαμε τρομερες ευκαιριες, ο γαυρος δεν εκανε σχεδον τιποτα (μονο η μεγαλη ευκαιρια με την κεφαλια του Φορτουνη στο 40΄), τρομερα σημαντικη νικη οχι μονο βαθμολογικα αλλα και το πως ηρθε και με την εικονα.

Και εγω δεν μας θεωρω φαβορι. Αν περασουμε απο την Τουμπα τοτε ισως να παρουμε ενα μικρο προβαδισμα. Αυτο το πεταμενο Χ με τον Βολο φοβαμαι οτι θα το θυμομαστε για πολλα χρονια μετα…

2 Likes

Την πρώτη αγωνιστική, όχι;

Καλα εννοειται, αλλα οκ, μεσα στο γηπεδο της ΑΕΚ επαιζες, σαν αποτελεσμα το Χ δεν μπορεις να το πεις αποτυχια, αλλο αν μπορουσες (επρεπε?) να κερδισεις. Αυτο με τον Βολο ηταν πραγματικα αψυχολογητο γαμωτο, ο ορισμος των πεταμενων βαθμων.

1 Like

Νομίζω 50-50 είναι ο τίτλος. Κανένα ματς σίγουρο (όπως αποδείχθηκε), αλλά έχω την αίσθηση πως η επόμενη αγωνιστική θα δείξει, πιθανώς, ποιος έχει το αβαντάζ.

1 Like

Με την ΕΠΟ να είναι πιόνια του τίγρη οι πιθανότητες είναι 70-30. 50-50 θα γίνουν αν η πρόθεση μερίδας των υπόλοιπων ομάδων είναι να μην το πάρει ο τιγρης, ειδικά αν μείνουν εκτός στόχων.
Το αγωνιστικό κομμάτι είναι δευτερεύον ,ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπετε,δε χρειάζεται πολλή ανάλυση

Πάντως ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι πρώτος με αυτό το ρόστερ είναι άθλος. Και αν δε χάσει από την ΑΕΚ στη λεωφόρο έχει και την ισοβαθμία

Πραγματικά έτσι και φέρει Αταμάν στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος θα πρόκειται για κίνηση πολύ μεγάλου παίχτου.

1 Like

Την επόμενη φορά αφήστε 25 λεπτά καθυστέρηση ρε…ίσως να σας βγει.

Υ.γ Βολος, Ιωνικός, ΟΦΗ. Ελπιζω να μην τραβάμε τα μαλλιά μας στο τέλος.

Είδα μόνο δεύτερο ημίχρονο. Σε κάθε φάση σχεδόν πέφταμε κάτω/καθυστερούσαμε. Ο κουρμπέλης έδενε τα κορδόνια του και χτυπούσε. Έγιναν όλες οι αλλαγές. Δόθηκαν 10 κάρτες στο β ημίχρονο. Δόθηκαν δυο πέναλτι που ελέγχθηκαν στο βαρ καιι με διαμαρτυρίες κτλ. Σε κάθε φάση γινόταν μανούρα. Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά πραγματικά σκέψου το λίγο πιο ήρεμα. Τεράστιο διπλό κοιμήθηκε ο θεός δυο φορές μεγάλη απογοήτευση ο τρόπος που το διαχειρίστηκε η ομάδα στο β ημίχρονο, είμαστε εκεί πρώτοι.

Όπως φαίνεται όλα θα παιχτούν στη Λεωφόρο με ΑΕΚ και όπως είδα την ΑΕΚ σήμερα θα θέλουμε μόνο νίκη. Τουλάχιστον έχουμε λίγο καλύτερο προγραμμα

1 Like

60/40 η ΑΕΚ για εμένα.
Το θετικό βέβαια είναι οτι τους έχουμε στην Λεωφόρο αλλά υπάρχουν και αλλα ματς που μπορεί να γίνει η ζημιά.

Στην εκτέλεση του Φωτάρα :rofl::rofl::rofl:

Έχουν γίνει must μετά από κάθε αγώνα

1 Like

Ποιος να σφυραει άραγε στο Βόλο μεθαύριο;:thinking:
Θα πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί.

Παίζουν το σίγουρο χαρτί τους πριν έρθουν Λεωφόρο

1 Like

Elite είναι, σταμάτα :stuck_out_tongue:

1 Like

Είναι και ο φωτιάς στο βαρ λέει :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Κρίμα που καίγομαι από δουλειά τις καθημερινές να ξαναπήγαινα Βόλο

Εφυγε το ημιχρονο χωρις να κανουμε κατι.
Για να δουμε, θα χασουμε το πρωταθλημα απο τον Μπεο;…

Το πήρατε το μήνυμα από την παρωδία στα φιλαδέλφεια;

Κυριακή κοντή γιορτή

Τι σου έφταιξε πάλι; Ούτε οι Παοκτζηδες δεν διαμαρτύρονται.

Κυριακή φαντάζομαι είτε κερδίζετε είτε σας σφάζουν, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

2 Likes

Ειρήνη υμίν boys

Το βασικό είναι ότι πετάξαμε εκτός διεκδίκησης τίτλου και προκριματικών CL το γαύρο

Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ( ; )

1 Like

Λυπάμαι τον προ 5ετιας εαυτό μου που χαιρόταν που έπαιρνε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα που μέσα μου χάρηκα λιγο όταν μας ισοφάρισε ο λιβάγια στο 95 για να κόψει επιτέλους τα πρωταθλήματα του γαύρου και τώρα λυσάω για να βρω ένα εισιτήριο για την Κυριακή ,και λογικά θα βρω. Περίεργους κύκλους κάνει η ζωή

1 Like