Εγώ καθόλου. Όλοι θέλουν τόνους ψωμιών για να φτάσουν τον Ολυμπιακό και δε νομίζω να τον φτάσουν ποτέ.
Αν λες για την κόκκινη είναι 1000% σωστή και απορώ πως δεν την έδωσε κατευθείαν και έπρεπε να του το πουν στο Var. Ο ΠΑΟΚ είναι ερείπιο ισάξιο ίσως και χειρότερο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να μπορούσε έτσι κ αλλιώς. Τεσπα κερδίζετε όλα τα ματς και δεν χρειάζεται να κοιτάτε στην Φιλαδέλφεια είναι απλό
Είναι διαφορετικό να είσαι σιμάνσκι
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ : 4-0 στημένο, φιλικό
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ : 2-0 ψυχάρες κλπ…
Μονά - ζυγά μονόζυγα…
Ε νομίζω σε απάντηση των όσων ειπώθηκαν για το παο-οσφπ είναι αυτό.
Και μην αποκλείεις να ισχύουν και τα δύο
Τίποτα δεν αποκλείω. Άλλωστε μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο…Εδώ διάβασα σήμερα πως έχουν παράπονα για τη συμπεριφορά του ΑΡΗ στον Ολυμπιακό…Αλλά όπως δεν πίστευα πως το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ήταν φιλικό (και λοιπές βλακείες) έτσι δεν πιστεύω πως ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (που όλοι ξέρουμε) έδωσε το ματς στην ΑΕΚ. Άλλωστε και στο Φάληρο, αν εξαιρέσεις 15 λεπτά η ΑΕΚ δεν πιέστηκε καθόλου.
Δυστυχώς, μιλώντας για ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να βγάλουμε έξω από την κουβέντα την δυσπιστία.
Χτες πχ δεν μπορούσα να καταλάβω την συμπεριφορά των παικτών του Βόλου στο 1ο ημίχρονο. Έπεφταν προκλητικά κάτω από την αρχή και δεν προσπάθησαν ούτε για δυο λεπτά να παίξουν ποδόσφαιρο. Μου θύμισαν Παναχαϊκάρα του Λουκόπουλου (που με τον ίδιο τρόπο κάποτε μας στέρησε ένα πρωτάθλημα). Αν αυτό άλλαξε στο 2ο ημίχρονο επειδή μπήκε το γκολ ή για άλλο λόγο, δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ο Παοκ χτες μου έκανε εντύπωση το πόσο άνετος πήγε εξαρχής στον αγώνα. Με ενδεκάδα που δεν έβγαζε ιδιαίτερο νόημα, με μια ανούσια από κάθε άποψη κόκκινη στο 9ο λεπτό η οποία αντιμετωπίστηκε σε φάση “δεν πειράζει μωρέ” και με τον τερματοφύλακα να μοιάζει σαν να προσπαθεί να δώσει έτοιμο γκολ. Μπορεί απλά να τα έχουν βάλει όλα σε δεύτερη μοίρα και να επικεντρώνονται στον τελικό κυπέλλου μόνο, μπορεί και να έτυχε μια κακή βραδιά. Όταν χρειάστηκε, πάντως, στα playoff η ΑΕΚ είχε την εύνοια της.
Πάμε στα της Κυριακής και στα αγωνιστικά θέματα θα έχει ενδιαφέρον ποιους δυο θα επιλέξει ο Ιβαν μεταξύ Παλάσιος, Μαντστίνι και Μπερνάρ, όπως επίσης αν θα ξεκινήσει με Σπόραρ ή Φώτη.
Λογικά Παλάσιος δεν αλλάζει. Μπερνάρ αντί Μαντσίνι όσο το παιχνίδι είναι κλειστό, Μαντσίνι αλλαγή είτε για game changer είτε για να βρει χώρους αν είμαστε μπροστά στο σκορ.
Το φορ είναι δύσκολο αίνιγμα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να παίξει με φορ με πλάτη που σπάει μπάλα άρα Ιωαννίδη ή φορ με μέτωπο που φεύγει στην πλάτη της άμυνας άρα με Σπόραρ. Θα έλεγα μάλλον το πρώτο γιατί προβλέπω κλειστό παιχνίδι αλλά από την άλλη τη ρέντα του Ιωαννίδη όταν έρχεται από τον πάγκο δεν πρέπει να την υποτιμάμε.
Ενδιαφέρον παιχνίδι πάντως, η μόνη αντίπαλος που σε καμμία από τις αναμετρήσεις μας δεν υπήρχε ξεκάθαρη υπεροχή από οποιαδήποτε πλευρά
Όταν βλέπω από όχι φανατισμένους φίλαθλους, τέτοια καχυποψία για το οτιδήποτε και κυρίως να ασχολούνται με το τι κάνει άλλη ομάδα και όχι η δικιά τους, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάτι έχει πολύ λάθος. Όχι ότι δεν ήταν γνωστό αυτό βέβαια.
Τοξικότητα λέγεται πάντως και όταν ξεφεύγει από τους οπάδους και πάει παραέξω, είναι μεγάλο πρόβλημα.
εγω παντως χθες καποια στιγμη πιστεψα οτι το τερμα του παοκ θα το πεταξει μονος του μεσα
Δεν καταλαβαίνω αν υπάρχει και κάποια μομφή προς το πρόσωπό μου ή είναι απλά μια γενικότερη παρατήρηση επί της κατάστασης.
Βoth of them, αλλά σίγουρα δεν σε χαρακτηρίζω τοξικό.
Σκέψου όμως ότι χθες παίξατε και το μεγαλύτερο κομμάτι από όλα όσα έγραψες ήταν αφιερωμένο στην ΑΕΚ.
Δεν ξέρω, αυτή η καχυποψία (όχι μόνο από μέρους σου φυσικά) στα πάντα, έχει αρχίσει και γίνεται λίγο δηλητήριο. Δεν ξέρω, για ένα αθλημα μιλάμε, κάποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, κάποιος θα το χαρεί 2 μέρες και μετά απλά θα συνεχίσουμε τις ζωές μας. Μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα τελικά από τα φαλτσοσφυρίγματα στο πρώτο μάτς μεταξύ μας στα πλέι οφφ? Μπορεί. Βέβαια είναι το πιο κοντινό φαλτσοσφύριγμα μεταξύ μας και σε όλο το πρωταθλημα και οι 2 ομάδες πήραν αμφισβητούμενο σφυρίγματα. Εχουν παίξει τον ρόλο τους στην βαθμολογία? Και ναι και όχι. Ναι γιατί επηρεάζουν αποτελέσματα, όχι γιατί ΠΑΟ και ΑΕΚ παίζουν το πιο συνεπές ποδόσφαιρο φέτος. Αν το πάρει ο ΠΑΟ φέτος θα είναι το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα εναντίων όλων? Όχι. Απλά θα το πάρει γιατί ηταν συνεπής στο πλάνο του. Αν το πάρει η ΑΕΚ, θα είναι επειδή πήρε το πρώτο ματς των πλει οφφ με τον ΠΑΟ, όπως ήρθε? Όχι, θα το πάρει γιατί και αυτή ήταν συνεπής στο πλάνο.
Αμά είναι να ψειρίζουμε τόσο πολύ τα αθλητικά γιατί δεν το κάνουμε και στην πολιτική που έχει άμεσο και σημαντικότερο αντίκτυπο στις ζωές μας ?
Καλά, εκεί να δεις πόσο το κάνουμε
Δες τι εγραψε ο Καζαντζογλου μετα το 0-2 στον Βολο (ο οποιος σκιστηκε να κοψει βαθμο ετσι? Καθυστερησεις απο το πρωτο λεπτο και 10 πισω απο την σεντρα). Δες πως περασαμε απο τον ΠΑΟΚ την Κυριακη, χασαμε 10 χρονια απο την ζωη μας με τους αλλους που λυσσαξανε (και καλα κανανε) να μας κοψουν βαθμο χωρις να εχουν τιποτα να κερδισουν. Και δες τι εγινε χτες, με γελοια κοκκινη (οχι η αποφαση, η ενεργεια του Καργα) σε ανυποπτη φαση στο 9’ και γκολ δωρο.
Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εκατσε και εχασε, αλλα οταν σου βγαινει και απο πανω ο αλλος ε καπου αγανακτιες και λες οκ, θα πουλησω και εγω τρελα. Απολυτως φυσιολογικο ειναι. Εδω υπονοουν οτι εκατσε και εχασε ο γαυρος απο εμας (ποτε πουθενα και για τιποτα) ενω ηταν στο -3, αρα με νικη θα μας εφτανε και θα ηταν 100% μεσα στο Πρωταθλημα. Εχασε δηλαδη το Πρωταθλημα μπας και το παρουμε εμεις και το χασει ο Μελισσανιδης. Λογικο? Ε ναι οκ, ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ, αυτο ειναι το επιπεδο της κουβεντας πλεον.
Νομίζω πάντα αυτό ήταν.
Καλα ναι αμα ζορισει το πραμα εκει παει η δουλεια παντα, απλα ειχα την ψευδαισθηση οτι επειδη μεσα στην σαιζον τα πραγματα ηταν κααααπως πιο πολιτισμενα οτι θα συνεχιζαν ετσι.
Τα προηγούμενα 3 χρόνια όμως δεν έχεις παράπονο, όλα μέλι κύλησαν.
Δεν ξερω, ημουν εκτος διεκδικισης και το διασκεδαζα, δεν εκνευριζομουν, τωρα εχω stakes, καταλαβαινεις…
Δεν θα ασχοληθώ με τον κάθε κεφτετζογλου, το τι λέει, να σου πω την αληθεια. Όταν βλέπω τέτοιες γελοιότητες τύπου Κεφτέ, Νικολακόπουλου, Νικολογιάννη και Τσορμπατζόγλου, απλά πάω αλλού.
'Ομως όταν μπαίνεις εσύ ως Morgoth στο παιχνίδι και παίζεις με τους ίδιους όρους, τότε κάτι στραβό γίνεται. Δηλαδή πάλι βρίσκουμε κάτι που είναι εναντίων μας. Ο ΠΑΟΚ λέει έπαιξε λυσσασμένα με σας και μας το πουλάκι του. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να δείξει ότι υπάρχει ακόμα με σας, δεν του βγήκε, έχασε την μισή του ενδεκάδα, κουράστηκε, ε τι νομίζεις ότι θα γινόταν με μια σοβαρή ομάδα? Το ίδιο ακριβώς θα γινόταν αν παίζαμε εμείς την κυριακή με τον ΠΑΟΚ και χθες εσείς και είχε τις ίδιες απώλειες σε παίκτες. Γιατί δηλαδή να υπάρχει κάτι από πίσω?
Δεν τα λεει μονο ο κεφτετζογλου, τα λενε και πολλοι αλλοι (και εδω μεσα ακομα)
Δεν διαφωνω στην ερμηνεια που δινεις για την διαφορα παθους των 2 παιχνιδιων (η οποια ειναι υπαρκτη ομως ετσι?), οπως σου ειπα δεν πιστευω οτι στηθηκε τιποτα απο κανεναν, απλα ο ΠΑΟΚ ειναι πλεον εκτος στοχων στο Πρωταθλημα και εχει μονο το Κυπελλο και φυλαγεται. Οταν διαβαζεις τοσες βλακειες ομως (οχι απο τους πληρωμενους ΑΡΔ, ξαναλεω) ε καπου σου την βαραει. Επισης καπου μου την βαραει μια επαρση που εχετε για το τι διαστημικη μπαλα παιζετε. Λιγο ωπα. Μια χαρα μπαλα παιζετε αλλα οχι και τιποτα τοσο τρομερο, ισοβαθμοι ειμαστε. Λιγο χαλαρα, αλλο ενα στοιχειο που εμενα προσωπικα μου βγαζει αντιδραση.
Τεσπα, δεν εμεινε πολυ, την Κυριακη θα ξερουμε τον Πρωταθλητη κατα 90%.