Παναθηναϊκός

Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά η φωνή είναι η ίδια

Αυτός ο χαζός είναι ναι

1 Like

Ο γιος του Γιωργου Κατσαρου ειναι. Καλος ειναι, υπαρχουν παρα πολλοι χειροτεροι.

Κάτσε, αυτός που περιγράφει τώρα είναι γιος αυτού που περιέγραφε με το Αμβούργο???

1 Like

Όχι βρε μπόμπιρα, για τον Γιώργο Κατσαρό τον συνθέτη λέει, αυτουνού γιος είναι ο Αντώνης Κατσαρός, που περιέγραφε από παλιά ποδόσφαιρο

5 Likes

Στο Ελ Πάσο παίζουν;

1 Like

Ρε Παλάσιος κάνε μια σωστή τελική προσπάθεια!..

Τους έχουμε, λίγη παραπάνω προσοχή στην τελική προσπάθεια θέλει.
Πολυ καλό πρώτο ημίχρονο γενικά, μέχρι το 40 η Μπραγκα δεν ειχε κάνει τίποτα απολύτως και εμείς είχαμε ευκαιρίες.

1 Like

Στο νταμαρι του Βυρωνα ρε.

4 Likes

Μια χαρά στημένη η ομάδα, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συνεχίσει ό,τι έκανε στο πρώτο τέταρτο. Πιο επίφοβο είναι να δώσει την κατοχή σε αυτούς και να περιμένει για να πάρει το Χ, παρά να πάρει την πρωτοβουλία. Γήπεδο “εκκλησία” (θυμίζει και λίγο νταμάρια Αθηναϊκού το περιβάλλον ή είναι η ιδέα μου;), ομάδα που μόνο φόβο δεν προκαλεί, δεν χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, ορισμένες μονάδες δεν έχουν βγει. Σπόραρ και πάλι σκιάχτρο στο χωράφι, Μαντσίνι και Τζούρισιτς σε πολύ ρηχά επίπεδα και Βιλένα σχεδόν ανύπαρκτος.

Τέλος, να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στους ακατανόμαστους που συνεχίζουν να βγάζουν αποφοίτους από τη μεγάλη του Στελάκη σχολή, της βούτας. Μάλλον θα αρίστευσε κατά τη φοίτησή του ο Μπρούμα και θα του έδωσαν και τιμητικά το 7 στην Μπράγκα.

Anyway, πάμε λίγο με τις αλλαγές να το χτυπήσουμε το παιχνίδι.

1 Like

Μπερνάρ και Ιωαννίδης και το έχουμε το διπλό.

Το κλάμα θα συνεχίζεται αιώνια βλέπω.

Βγάλε τον Σπόραρ την τρέλα μου μέσα.

Μλκ ΤΙ ΕΧΑΣΕΕΕΕ :grimacing:

Μαλλιασε η γλώσσα μας τόσον καιρό. Κρίμα που θα το κατανοήσει έτσι, ο Μίστερ.

Μοιάζει με το γκολ του Νασιοπούλου ε…?

Ωραιο γκολ. Δεν τα παρατανε μεχρι το τελος, μπραβο ρε Παναθα.

1 Like

Πανηλίθια κι εντελώς ανώριμη ήττα.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μπούμε σαν κότες στο Β’ και να δώσουμε κυριαρχία για 5 λεπτά στην Μπράγκα και να το φάμε.

Σπόραρ, περιττό να βρω όλες τις προηγούμενες αναφορές μου σε αυτόν. Τέλος καριέρας στην ομάδα απόψε (συνεχώς θα υπάρχει μουρμούρα από εδώ και στο εξής και δικαίως). Αυτό το πράγμα δεν χάνεται, ειδικά όταν παίρνεις αυτά τα λεφτά και το (θεωρητικά) #2 σου ρίχνει 100 καντάρια μπάλα στη σύγκριση.

Στο δεύτερο γκολ, αντίδραση παιδικής ομάδας, άξια για πολύ κράξιμο.

Ευτυχώς, μπήκε ο άγιος Φωτάρας, άνοιξαν τα μάτια μας και μείναμε μέσα στο κόλπο.

Με Στάδιο καυτό, σοβαρότητα, προσοχή και κυριαρχικό παιχνίδι, έχουμε πολλές πιθανότητες.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή τη στιγμή για φανέλα βασικού σε Τζούρισιτς, Βιλένα και Σπόραρ. Και Χουάνκαρ αρκετά πεσμένος και με πολλά νεύρα.

2 Likes

Τζάμπα ήττα.
Έστω και έτσι το γκολ στο τέλος μας δίνει ελπίδες γιατί με 2-0 σήμερα θα είχε τελειώσει το πράγμα.
Αδιανοητο το γκολ που χάνει ο Σπόραρ και εντελώς ηλίθιο το γκολ που τρώμε από πλάγιο άουτ.

Ελπίζω Ιβαν ότι στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσεις με Ιωαννίδη, Τσεριν και Μπερνάρ. Και οτι βγει, μπορούμε σίγουρα.

2 Likes

Τωρα θα κανω εγω τον “εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω” αλλα αυτο το γκολ χανεται πανευκολα, κι απο μισο μετρο απο τη γραμμη κι απο παικτες εκατομμυριων.

1 Like

Δεν ξέρω τι λες, αλλά εγώ δικαιούμαι να τον κράζω όσο δεν πάει, γιατί με καθιστά αφερέγγυο στο αναγνωστικό κοινό μου. :face_with_raised_eyebrow:

Για την έκθεση του παίκτη φέρει μεγάλη ευθύνη και ο Γιοβάνοβιτς, καθότι είναι πασιφανής η διαφορά επιπέδου όταν μπαίνει ο Ιωαννίδης.

Δεν είναι, δηλαδή, μόνο η σημερινή φάση. Είναι μία ιστορία που έχει αρχίσει εδώ και καιρό και συνεχίζεται.