Παναθηναϊκός

Βριστε τον παιδια και θα τα βαλει τα επομενα.

Ψηλέα μου, δεν είναι δα ότι (θα) του φταίει και ο κόσμος.

Δύσκολα θα γυρίσει από μόνος του τον διακόπτη. Στα κοντινά που του έκαναν στον πάγκο κόντευε να μπήξει τα κλάμματα (αν δεν τα έβαλε δηλαδή).

Κι εγώ δεν είμαι από αυτούς που συμφωνούν με το in your face κράξιμο (ειδικά στο γήπεδο/εδώ στο φόρουμ μπορούμε να τα χώσουμε ελεύθερα, δεν νομίζω ότι μας διαβάζει η ομάδα), αλλά κάθε επαγγελματικό μετερίζι έχει και τα ιδιαίτερα στοιχεία του. Και στο τόπι, πώς να το κάνουμε, υπάρχει και η γκρίνια και το κράξιμο, μέσα στα στρεσογόνα του επαγγέλματος.

Ο μέγας αλάθητος κοουτς έχει πει ότι δεν χρειαζόμαστε φορ,οπότε μια χαρά ο σλοβενος Τόργκελε.
In Ivan we trust.

Γιατί τόση γκρίνια ρε παιδιά; (πάλι)

Το χθεσινό ήταν ένα πολύ περίεργο ματς.

Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και στο 20λεπτο βάσει εικόνας θα δικαιούμασταν να έχουμε ένα γκολ. Αυτό δείχνει ότι έγινε καλή προετοιμασία και διάβασμα.

Όταν έδωσε το πέναλντι - παρόλο που το πήρε πίσω το var - η ομάδα έχασε τελείως το ρυθμό της, αλλά και πάλι το 1ο ημίχρονο βγήκε σβηστά, χωρίς να απειληθούμε καθόλου.

Στο 2ο μπήκαν αδικαιολόγητα ψαρωμένοι και οι άλλοι πολύ ψυχωμένοι. Τρως το γκολ, όπως το τρως, χάνεις και αυτή την ευκαιρία που δεν χάνεται, τρως και το 2ο από πλάγιο που είναι επιπέδου 7Χ7, ε λες στράβωσαν όλα.

Αλλά, το πάλεψαν κάποια σκυλιά και ήρθε το γκολ και τώρα όλα παίζονται, αν και έχουμε το μειονέκτημα να κυνηγάμε γκολ. Που ίσως βγει και σε καλό, δεδομένου το πως θα στήσει την ομάδα ο Ιβάν.

Όλοι όσοι το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν τον Σπόραρ, δεν βοηθάνε σε απολύτως τίποτα πάντως.

5 Likes

Ειπαμε, θα τα βαζει απο εδω και περα.

Από το πρώτο ημίχρονο και τα highlights του δεύτερου που είδα, νομίζω πως ο επαναληπτικός θα είναι πολύ περίεργο ματς. Ο ΠΑΟ έδειξε πως μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Μπράγκα (που δεν έδειξε να έχει και τίποτα ογκόλιθους πίσω) και θεωρώ πως τουλάχιστον ένα γκολ μπορεί και θα το βρει. Από την άλλη, όπως τους είδα τους Πορτογάλους, αφενός έχουν ταλέντο και ικανότητα μεσοεπιθετικά, αφετέρου δεν μου κάνει για ομάδα που δεν θα ψάξει τους χώρους και το γκολ. Π.χ. η Αμβέρσα που παίζουμε εμείς μου δίνει την εντύπωση ομάδας που θα παίξει άμυνα-λεωφορείο για 90 λεπτά, ενώ η Μπράγκα όχι και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.

Νομίζω πως θα βγείτε για την νίκη και έχετε καλές πιθανότητες πρόκρισης (ένα 55-45, οριακό αβάντζο, δίνω στους Πορτογάλους), απλά δεν χρειάζεται ούτε βιασύνη ούτε παρορμητικότητα, αν η γραμμή της άμυνας ανέβει στο κέντρο από την αρχή και μπείτε μέσα all guns blazing, πολύ πιθανό να το πληρώσετε από νωρίς.

Για έναν ουδέτερο, και όσο είδα, ήταν ένα πολύ ευχάριστο και ισορροπημένο ματς το χθεσινό.

1. ΥΓ. Πολύ ωραία ασσίστ του Ιωαννίδη.
  1. ΥΓ. Συνεχίζω να πιστεύω πως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ θα ταίριαζαν γάντι στο Europa και θα είχαν καλές πιθανότητες πρόκρισης από τους ομίλους. Φυσικά οι ομάδες κοιτάνε ψηλά και αναμενόμενα οφείλουν να έχουν υψηλούς στόχους, αλλά ρεαλιστικά, το CL είναι πολύ ζόρικο πλέον.
3 Likes

Έλα μωρέ, τα ίδια λέμε λίγο-πολύ όλοι, πλην του φίλου παραπάνω, ο οποίος τα χώνει λίγο παραπάνω στον coach, λόγω του Σπόραρ (για να είμαστε δίκαιοι, έχει μία Α βάση η κριτική του, αν και το πάει way too far με τα “In Ivan we trust”), ενθυμούμενος μάλιστα τον αλήστου μνήμης Τόργκελε, αυτό το τρισμέγιστο “παλτό”, το οποίο -αν δεν λανθάνω- δεν σκόραρε και ποτέ με την ομάδα.

Σημείωση: Καμία σχέση ο Τόργκελε με τον Σπόραρ, αλλά πάμε παρακάτω.

:handshake:

Εδώ έχουν ονοματεπώνυμο τα πράγματα, πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά; Όταν μπαίνει ο Ιωαννίδης, είναι σαν να “γεμίζει” ξαφνικά το γήπεδο και να νιώθεις ότι το παιδί θα σου βγάλει φάση, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν είναι το χθεσινό παιχνίδι. Είναι κάθε παιχνίδι.

Επίσης, δεν σημειώσαμε το διαολεμένο ματς που έκανε ο Μαντσίνι στο Β’.

Ξαναλέω: Ό,τι και να πούμε εμείς εδώ μέσα, όσο και να το εκλογικεύσουμε, ε, ρε παίδες, θα υπάρχει η μουρμούρα πια, ειδικά αν δεν περάσουμε. Προφανώς, δεν είναι ωραίο να είσαι ο αποδιοπομπαίος τράγος, ούτε να σε “σταυρώσουν” για μία φάση και οφείλουμε αν συνεχίσει να τον στηρίζει ο Γιοβάνοβιτς να στηρίξουμε κι εμείς, αλλά δεν είναι ότι πρέπει να το βουλώσουμε κιόλας, βλέποντας ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και καλύτερες λύσεις από τον συγκεκριμένο παίκτη. Κάποιοι δεν ξεκινήσαμε χθες να έχουμε ενδοιασμούς για τον Σπόραρ. Ο ίδιος μας δίνει τη λαβή για κριτική και μακάρι ο ίδιος να γυρίσει τον διακόπτη, να μας ξεφτιλίσει με την απόδοσή του και να μας κάνει να το βουλώσουμε. Το καλό της ομάδας θέλουμε όλοι. Δεν νομίζω να έχει κανείς προηγούμενα μαζί του.

2 Likes

Ο Αλαθητος Κοουτς σας κατουραει παντως και εχει ΗΔΗ φτασει την ομαδα εκει που ειχε να φτασει εδω και καμια δεκαπενταετια οποτε ναι, εχει κερδισει το αλαθητο του Παπα, του Βουδα και του Μωαμεθ μαζι. Ξυδακι τοπ, μυλοξυδο κατα προτιμηση που ειναι και πιο ωφελιμο.

(Δεν παει σε εσενα Black League)

Αν εξαιρεσει κανεις οτι εχασε πρωταθλημα απο δεκα(10!!) βαθμους διαφορα,σε ΕΝΑ μολις γυρο πρωταθληματος,με μια μολις νικη στα πεντε τελευταια ματς ΜΕΣΑ στην Λεωφορο και εγραψε ιστορια με το μεγαλυτερο αγωνιστικο φιασκο της ιστοριας του Παναθηναικου(100 φορες χειροτερο απο αυτο του 2005 με τσικερ),τοτε ναι,ειναι Παπας και Βουδας και Μωαμεθ μαζι.Ουτε ο Αλεφαντος δεν θα το εχανε αυτο αλλα οκ,οτι θελει ο λαος.
ΥΓ.Κανα πρωταθλημα θα παρουμε ρε παιδια?Εχουν περασει 14 χρονια…

Οχι. Ο μονος στοχος της ομαδας ειναι να μεινει ο Ιβαν για παντα στον παγκο ακομα και να πεσουμε Γ’ Εθνικη.

Αρκετα καλη εμφανιση σημερα και σχετικα ευκολη νικη. Επτα αλλαγες σε σχεση με την Τεταρτη, αλλα η ομαδα ρολλαρε καλα.

Το περσινο πρωταθλημα δεν το εχασε κανενας Γιοβανοβιτς, το εχασε ο καραμαλακας ο Αλαφουζος.

5 Likes

Στο χαλαρό 3-0. Η ομαδα εχει βάθος φέτος στο ρόστερ, είναι φανερό αυτό.

Εγω θα σταθώ πάντως στην συμπεριφορά του κόσμου όταν μπήκε ο Σπόραρ.
Δείγμα ΥΓΕΙΑΣ και αυτό ακριβώς που έπρεπε να γίνει. Η κριτική για τον οποιονδήποτε παίκτη ειναι λογικό να υπάρχει, αλλά ο βόθρος και η σκατοψυχία των σόσιαλ μίντια ειναι αλλο πράγμα.

4 Likes

Συμφωνω απολυτως, προφανως.

1 Like

Αυτός ο Αράο πώς σας φάνηκε; Έστω αυτή η πρώτη γεύση;

Νομίζω ότι χρειάζεται να μπει λίγο περισσότερο στη φετινή φιλοσοφία του Γιοβάνοβιτς, δηλαδή η μπάλα κάτω, όχι καμινάδες/γιόμες και παιχνίδι με λογική και υπομονή.

Δείχνει σαν κάποιες φορές να παρασύρεται από τον ενθουσιασμό, αλλά σε γενικές γραμμές μία χαρά φαίνεται και είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εκεί που του στρώθηκε η μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, περίμενα ότι θα το τραβήξει απευθείας, για να πω την αλήθεια μου. Αλανιάρικα, βραζιλιάνικα. Όχι κοντρολάκι και ζυγισμένα.

Πάντως, το πολύ σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει βάθος κι εναλλακτικές παντού φέτος, ακριβώς αντίθετα από πέρσι δηλαδή, που οι παίκτες “έσκασαν” και ήταν ένας από τους λόγους που μας στέρησαν το πρωτάθλημα.

2 Likes

Τον αναφέρω επειδή από τη μία μου φάνηκε αρκετά στιβαρή παρουσία στο κέντρο και το εκτίμησα αυτό (η απουσία σοβαρής εναλλακτικής στον Ρούμπεν ήταν κατ’ εμέ από τα στοιχεία που μας πλήγωσαν πέρυσι, επεκτείνοντας τη συζήτηση περί βάθους), από την άλλη όμως με προβλημάτισαν τα αρκετά αβίαστα λάθη που έκανε.

Βέβαια πρώτο ματς ήταν, μπορεί να είχε άγχος να δείξει ότι είναι ο επόμενος Τσάβι ξέρω γω.

Θα περιμένω.

Μπήκε και με την Μπράγκα κι εκεί ήταν λες και πήγαινε για κόκκινη στο δεκάλεπτο ο άρχοντας. Χωνόταν σε όλες τις φάσεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Εγώ πιστεύω ότι θα εξελιχθεί αρκετά καλά.

Αυτός που φαίνεται να χτυπάει εντεκάδα είναι ο Τσέριν πάντως. Ωραιότατος χθες.

Α, μπαρδόν, δεν το πήρα πρέφα τις προάλλες, δεν το είδα κιόλας

1 Like

Αυτη ειναι και η δικη μου αρχικη γνωμη. Με Μπραγκα εννοειται οταν τον ειδα να παιζει σαν κατσικι, το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι θα καταφερει να βγει με κοκκινη. Χτες δεν ηταν ετσι, απλως εκανε καποια ευκολα λαθη. Και στη φαση που κατεβασε και μετα σουταρε, νομιζω εκανε το πιο ψυχραιμο που μπορουσε.

2 Likes

Ωραίος ο Βερμπιτς χτες.Μακάρι να βγει,μου είναι συμπαθέστατος.