Παναθηναϊκός

Εχει προσόντα. Στρίβει. Κοιτάει. Σουτάρει. Εχει δυνατό πόδι. Χάνει λίγο στην τελική απόφαση, αλλά μπορεί να παίξει αν ειναι καλά. Περσι λένε ειχε κατι γκομενικα/ψυχολογικά (δεν κρίνω) και δεν επαιζε… Αν ειναι καλά σίγουρα θα βοηθήσει.
Αναμένουμε και το πόσο γρήγορα θα (αν) ξαναπαίξει σε τοπ επίπεδο ο Αιτόρ (από εκει που το άφησε)

Νομιζω εχουν υποσταση. Ηταν σοβαροτατα θεματα, αν φετος οντως δεν τα εχει, θα ειναι σιγουρα καλυτερος.

1 Like

2 Likes

Ναι,σας χάλαγε… :laughing:

1 Like

Πάμε να θυμηθούμε οι παλιότεροι και να ζήσουν οι νέοι πως ήταν το ΟΑΚΑ κάποτε έδρα… Και πως κουνιέται το σεντόνι !!!
Καλή επιτυχία απόψε στην ομάδα μας

7 Likes

Πάμε γερά μωρή Πανάθα!! :shamrock:

4 Likes

Πόσο βλάκες είστε γαμώ την τρέλα μου, 3 φορές έχει διακόψει το ματς ο Ιταλος για τα λέιζερ και εσείς συνεχίζετε.

Πέναλτι ρε!

Κάποιες παρατηρήσεις μετά το πρώτο ημίχρονο.

Μας λείπει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια πάλι, αλλά και άτυχοι με τη μπάλα μερικά εκατοστά πιο μπροστά, ένα τσαφ.

Πολλες γιόμες, έχω καιρό να δω την ομάδα να παίζει με τόσες πολλές ψηλές μπαλιές.

Είναι πέναλτι για εμένα, του πατάει το ποδι.

Εξαιρετικά επικίνδυνη η Μπράγκα μπροστά, γρήγοροι και τεχνικοί, πολλά θέματα όμως πίσω που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Κακή επιλογή το ΟΑΚΑ πολύ κακή…

Θέλω να πιστεύω ότι κυνηγάμε την πρόκριση και όχι το Χ…

Κρίμα…

Γιατι τόση ατολμία ρε Ιβαν…

1 Like

Τι εννοείς; Δεν ήταν “επιλογή”.

Τραγικό κοουτσάρισμα

2 Likes

Και στα δυο ματς δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αλλά δυστυχώς αυτό έγινε.

5 κλασικές σήμερα και 2-3 ακόμα πολύ καλές φάσεις και χάσαμε…

1 Like

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έβγαλε τον Ιωαννίδη ενώ ήταν πολύ καλός και δεν είχε κουραστεί και γενικά κυνηγούσε και το σκορ και έπρεπε να πιέσει…

Εγώ αυτό που είδα ως πιο ψύχραιμος παρατηρητής, καθώς είχα να δω (μετά από αυτά τα 2 ματς με Μπράγκα) την ομάδα για 4-5 χρόνια λόγω Αλαφούζου, έχω να πω ότι δίκαια πέρασε η Μπράγκα ως πιο έτοιμη ομάδα για ΤσΛ.

Όπως πέρσι κάναμε το πρώτο βήμα αλλά δίκαια αποκλειστήκαμε (λόγω έλλειψης ποιότητας και ποσότητας) από Σπάρτα, έτσι και φέτος δίκαια περάσαμε στους ομίλους του EL αλλά μέχρι εκεί. Φάνηκε από το κοουτσάρισμα και πχ τις χαμένες ευκαιρίες μετά το γκολ τους (αλλά κι αντίστοιχα τις φάσεις της Μπράγκα) ότι μας λείπει (ίσως) 1 χρόνος εμπειρίας και τριβής σε αυτό το επίπεδο, πριν κάνουμε κι αυτήν την υπέρβαση.

Υπομονή, η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν πριν λίγα χρόνια κι έφτασε να παίζει σε έναν αγώνα την είσοδο στους ομίλους του ΤσΛ. Οι διαδικασίες αυτές παίρνουν χρόνια και φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αν και προφανώς καταλαβαίνω την απογοήτευση για τη μεγάλη ευκαιρία. Αλλά δεν πρέπει να μας ξεγελάνε τα σκορ, πιστεύω. Η Μπράγκα ήταν πιο έτοιμη γι αυτό το επίπεδο…

2 Likes

Ο βλάκας ο καράφλας προτίμησε την αρπαχτη της μια φορας γεμάτου ΟΑΚΑ αντί να παλέψει για τα 25 μύρια στη Λεωφόρο.Τα υπόλοιπα γνωστά,μέχρι εκεί φτάνουν οι παίκτες ειδικά αν δεν βάζεις γκολ ούτε με προεδρικό διάταγμα.
Όπως και να έχει,εμένα δεν με νοιάζει η Ευρώπη φέτος.Μοναδικος στόχος το πρωτάθλημα το οποίο πήραμε τελευταία φορά με Σισέ.
ΥΓ.Γαμω το ΟΑΚΑ και τον βοτανικό σας.
ΥΓ2.Υπνο βαθύ ο …Μωάμεθ για μια ακόμη φορά στον πάγκο με τραγικές επιλογές.Μπραβο Φαίδων…

Όποιος δεν επιθυμεί ετούτη την ώρα μουρμούρα, γκρίνια ή/και κριτική, ας σταματήσει να διαβάζει τώρα.

Κατ’ αρχάς, ευχαριστούμε την ομάδα και τον προπονητή για όσα ονειρικά μας προσέφεραν τον τελευταίο μήνα. Μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, σε αυτό που είχαμε καμάρι και περηφάνεια μας και αυτό δεν μπορεί να τους/μας το πάρει κανείς.

Κι ερχόμαστε στο ματς της δεκαπενταετίας για το σύλλογο.

Και δεν είναι μεγαθήριο η Μπράγκα.

Και είμαστε ξεκάθαρα μέσα στο κόλπο.

Και τους υποδεχόμαστε στο Στάδιο, με 60+ χιλιάδες κόσμο.

Για να δούμε τι (δεν) είδαμε…

Μία χαρά την κατέβασε την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς και το τρικ με Μπερνάρ και Παλάσιος του βγήκε 100%, το οποίο σε συνδυασμό με τη διαστημική εμφάνιση του Βαγιαννίδη στο Α’ το έγειρε το γήπεδο από τη δεξιά μας πλευρά. Βέβαια, άφησε τρελό κενό πίσω, αλλά αν κυνηγάς εσύ το γκολ και την πρόκριση ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΙΣΚΑ.

Επίσης, κακή εξέλιξη με τον Γεντβάι, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός μέχρι το σημείο του τραυματισμού.

Υπήρχε ένα αλλά, όμως… Αριστερά δεν υπήρχαμε. Ο Μαντσίνι ανύπαρκτος και μοιραίος και ο Χουάνκαρ σταθερά μέτριος τον τελευταίο καιρό.

Με αυτά που είδαμε στο Β’, όμως, ξεχάσαμε κι αυτά που ξέραμε (σόρρυ mister, αλλά έτσι είναι).

Ρε παίδες, ειλικρινά… Κυνηγάμε γκολ και πρόκριση: Ποιος θα κατηγορήσει τον coach αν ρισκάρει στο 0-0, βάζοντας δίδυμο επιθετικών; Εκεί έχουμε φτάσει δηλαδή; Ένα παιδί 23 ετών να μη βγάζει 90λεπτο;

Παλάσιος έξω, γιατί, ρε γαμώτο; Μπήκε με φούρια και στο Β’ και μια χαρά πήγαινε. Και συγγνώμη κιόλας, αλλά η επιλογή του Αϊτόρ, δεν ξέρω από ποιον πλανήτη προέκυψε, ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψιν την πιο πρόσφατη εμφάνιση του Βέρμπιτς. Αν αυτό είναι το ματς που έπρεπε να μπει για να επανέλθει, εγώ τα σκίζω τα “πτυχία” μου.

Μάγκες, πριν φάμε το γκολ, αν κάποιος δεν ήξερε τα τι και πώς του πρώτου παιχνιδιού, θα πίστευε 100% ότι έχουμε κάτσει στο αποτέλεσμα και περιμένουμε να περάσει ο χρόνος για να πανηγυρίσουμε. Τις 3 ευκαιρίες μετά το γκολ της Μπράγκα, να τις βράσω.

Ή καλύτερα ακόμη, δεν τις βράζω καθόλου. Και αυτό διότι δείχνουν ότι οι αντίπαλοι μπορεί να ήταν πιο έτοιμοι, πιο…, πιο…, πιο…, αλλά βάσει των 2 παιχνιδιών, μένουμε έξω θεόχαζα. Για ένα γαμημένο πεντάλεπτο εκεί κι ένα πλάγιο παιδικό, όπως και λόγω αυτού (ό,τι ήταν αυτό) που πάθαμε σήμερα στο Β’. Προσωπικά, το ότι μένουμε έξω σε αυτή τη δυάδα παιχνιδιών, όπως εξελίχθηκε, το θεωρώ και ημι-αποτυχία.

Αυτά είχα να πω.

Τα αφήνουμε όλα πίσω, κρίμα, ΟΚ, αλλά προχωράμε.

Γερά στο Europa, γερά στα εντός συνόρων και πάμε δυνατά!

4 Likes

Περσι αποκλειστηκαμε αδικα, λογω διαιτησιας. Δεν υπηρχε var στα παιχνιδια και μας ειχαν σκισει. Απο τη Μπραγκα αποκλειστηκαμε δικαια, πιστευω κι εγω. Συνολικα και στα δυο ματς ηταν ελαφρως καλυτερη.

Με οσους γκρινιαζετε, διαφωνω.

Σόρρυ, άλλο ματς έβλεπες μάλλον. Καταρχάς η Μπράγκα ήταν αυτή που έκανε ακριβώς αυτό το πράγμα που λες, και πολύ καλά έκανε, αφού της αρκούσε και η ισοπαλία. Ήθελε απλώς να μη φάει γκολ. Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν ήθελε μόνο να βάλει ένα τουλάχιστον γκολ. Έπρεπε να βάλει ένα, αλλά ταυχόχρονα και να μη φάει κανένα, για να πάει στην παράταση. Σε έξι ματς στην Ευρώπη, το μόνο στο οποίο δεν έφαγες γκολ ήταν το τέλειο ματς με τη Μαρσέϊγ εντός, σε όλα τα άλλα έφαγες. Δεν είναι λοιπόν ακριβώς το δυνατό σημείο της ομάδας μας η άμυνα, έτσι δεν είναι; Πότε λοιπόν θα βγεις μπροστά για να βάλεις το γκολ που θέλεις σίγουρα; Στην αρχή; Στο τέλος; Δεν ξέρω αν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό ΠΡΙΝ το ματς - μετά το ματς ξέρω κι εγώ να δίνω τις σωστές απαντήσεις. Ο Γιοβάνοβιτς έπρεπε να ετοιμάσει την ομάδα να παίξει επιθετικά ώστε να βάλει γκολ, να παίξει πολύ καλά αμυντικά για να μη φάει γκολ, να καλύψει το ενδεχόμενο να μην παίξουν 90 λεπτά αλλά 120 κλπ κλπ κλπ. Με μια ομάδα που έχει μηδενικές παραστάσεις από τέτοιες καταστάσεις. Αν μπαίναμε στους ομίλους του ΤσΛ θα ήταν τρομερή υπέρβαση - άσε που θα γινόμασταν και σάκος του μποξ. Για μένα μπορώ να πω ότι είναι και καλύτερα που θα παίξουμε στο Γιουρόπα, υπάρχει και μια πιθανότητα να κάνουμε κάτι εκεί πέρα. Και δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν από την ομάδα, προπονητή και παίχτες δηλαδή, που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υπέρβαση. Κι αυτό που έκαναν, πολύ ήταν και μπράβο τους.

Τις ευκαιρίες μετά το γκολ της Μπράγκα καθόλου να μην τις βράσεις, η ΑΕΚ έτσι πέρασε τον προηγούμενο γύρο. Ο Τζούρισιτς έχασε τρομερή ευκαιρία να φέρει αμέσως το ματς στα ίσια και να κόψει τα δικά τους πόδια αντί να είναι τα δικά μας κομμένα. Αλλά, έτσι είναι αυτά.

Τελικά θέλετε να ξεκινάει Σπόραρ ή Ιωαννίδη ρε :stuck_out_tongue:;

3 Likes