Τι κανετε τωρα?

αι μωρε γιατι να πλακωθουμε…σιγα μην πλακωθουμε…απλα ειχε πλακα το συνθηματακι οπως μου το παν και γελασα…αι τωρα…

α και γω βαριεμαι…

Ναι καλέ,και εγώ πλάκα έκανα:) …δυστηχώς ποτέ δεν το καταλαβένουν όταν αστειέυομαι:(

Βασικά ακούω Stevie Wonder και ονειρεύομαι οπότε βρήκα τι να κάνω:D

αχ και γω θα κανω κατι τετοιο…θα βαλω μια τραγουδουμπα ωραια θα κλεισω το φως και θα μεταφερθω καπου αλλου…κοντα στη θαλασσα…θελω και καλη παρεα ομως…θα τη σκεφτομαι παντως…γαμω…τεσπα…κλεινω…για αρχη θα βαλω το nothing else matters…καλο ακουγεται!!!

Πινω καφεδακι να ανοιξει το ματακι και μετα εχω οικειακα…:thumbdown:

μετα απο κάποιες ασκήσεις φυσικής είπα να κάνω ένα διαλλειματάκι στο pc

Eτοιμαζομαι για βραδυνη διεξοδο… :smiley:

Διεξοδο… lol!
Πριν καμια ωρα γυρισα απο θαλασσιτσα (που ειχα να κανω 2 χρονια παρακαλω!) και τωρα σαπιζω… μετα ισως ερθει η κολλητη να κουσκουσιασουμε!:roll:
(Γυναικες…:stuck_out_tongue: )

Nα θάψετε εννοείς… :roll:

Κοινωνικη κριτικη…:stuck_out_tongue:

Τους παντες!:smiley:
Πιστεψε με… ειναι απ’τα καλυτερα hobbies των γυναικων!Φιλεναδες,καφεδακι και ατελειωτη συζητηση μεχρι να σε πονεσει το κεφαλι απ’το πολυ μουρμουρ!:stuck_out_tongue: :roll:
(Μετα η καθεμια σπιτι της lol!):wink:

Γυναίκες! #-o

Μας αγαπατε,σκασμος!
:smiley:

Eίστε κομπλεξικές, βλαμμένες, στον κόσμο σας, … , κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο αλλά μας είστε απαραίτητες. :expressionless:

Σαφώς και είναι απαραίτητες. Μην τις κακολογείς!!!

Ποιές θα μας δίνουν τις παντόφλες και την εφημερίδα; Ποιές θα μας κάνουν μασαζ όταν δεν έχουμε τί να κάνουμε; Ποιές θα μας κάνουν ποδόλουτρα;!

αν αποδεχθουμε οτι ολα τα εχει φτιαξει ο θεος τοτε η μουσικη και οι γυναικες ειναι τα ωραιοτερα δημιουργηματα του…

εισαι γαμάτος.-

Πίνω ΜΠύρες και παίζω pro… :bounce:

το ξερω.-
:stuck_out_tongue:

Τραγουδάω γιαπονέζικα τραγουδια ενώ ποστάρω:D :smiley: :smiley:

Κονοίιιι,κονεκακετέεεε,κανε νο σόιιιι,κονε-κουσονίιιι(ή κάτι τέτοιιο:lol: )

Ποιος ειναι ο φαλλοκρατης ειπαμε??