Τι κανετε τωρα?

Και για τις γυναίκες οι άντρες

Αίσχος:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Να μας εχετε δουλες και κυρες!:smiley:
(Βασικα πρωτα κυρες και μετα δουλες,μην ξεχνιομαστε!:stuck_out_tongue: )

[QUOTE=red pyramid;175562]Και για τις γυναίκες οι άντρες

[QUOTE]

πραγματικα δεν νομιζω…οι γυναικες ειναι το ποιο ωραιο δημιουργημα…και το πιο μυστηριο…ποτε δεν μπορεισ να ξερεις πραγματικα τι εχει στο μυαλο της μια γυναικα…ουτε καν οι ιδιες δηλαδη…και η κατασκευη τους δηλαδη ειναι τελεια…ειναι τυχαιο που οι αντρες εχουν πολυ περισσοτερα σημεια να προσεχουν πανω σε μια κοπελα απ οτι οι γυναικες σε εναν αντρα;;

Προσπαθω να ΧΟΝΕΨΩ…:?

[QUOTE=rocking_monster_0666;175639][QUOTE=red pyramid;175562]Και για τις γυναίκες οι άντρες

πραγματικα δεν νομιζω…οι γυναικες ειναι το ποιο ωραιο δημιουργημα…και το πιο μυστηριο…ποτε δεν μπορεισ να ξερεις πραγματικα τι εχει στο μυαλο της μια γυναικα…ουτε καν οι ιδιες δηλαδη…και η κατασκευη τους δηλαδη ειναι τελεια…ειναι τυχαιο που οι αντρες εχουν πολυ περισσοτερα σημεια να προσεχουν πανω σε μια κοπελα απ οτι οι γυναικες σε εναν αντρα;;

Δεν συμφωνώ,μάλλον έχεις πολύ επιφανιακές σχέσεις με τις κοπέλες που ξέρεις,ή τουλάχιστον έτσι υποθέτω,δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω.Ποιος σου 'πε ότι οι κοπέλες δεν θαυμάζουν πολλά πράγματα πάνω στους άντρες?ή ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν?πολύ Παπακαλιάτη βλέπεις νομίζω…:lol: :stuck_out_tongue: Όσο για την κατασκευή του σώματος…ε,με ποια κριτήρια είναι τέλεια?:-k

Κουράγιο!!!:drunk: [-o< :bounce:

Μια απο τα ιδια και εγω.

Σκεφτομαι πως θα περασω φυσικη κ χημεια στην εξεταστικη… Στοδιαλο!!! Θεωριτικη ημουνααααα!!!

Η καλη νοικοκυρα,ειναι δουλα και κυρα.

Ταδ’εφη ο σοφος λαος μας.Ετσι απλα… :har:

Εdit:stop spamming

Μπορεις να σταματησεις να μιλας στη γλωσσα τν ξωτικων???:-s

:-k

Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω και επειδη το σκεφτηκα πολυ σημαινει οτι και κανενας αλλος δε το καταλαβε… :roll:

Απλα γαματο.

Που παει ο τονος?

#-o :thumbdown: :evil:

Τον λαό 2 πράγματα τον δέρνουν:η αγαμία και η μα&*$ία!!!Η απόδειξη:ρητά σαν αυτά[-X

[quote=""“red pyramid,post:725,topic:3458”]

[QUOTE=rocking_monster_0666,post:723,topic:3458"]

look…ναι ισως ειναι επιφανιακες οι σχεσεις μου με τις κοπελες δεν λεω…αλλα αυτο δεν εχει να κανει…ειναι γενικο συμπερασμα…βασικα δεν ειπα οτι δεν ξερουν τι θελουν οι γυναικες…απλα οτι ειναι αβυσος η ψυχη της γυναικας…οτι δηλαδη ειναι καπως μυστυριακες…και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο…ειναι ωραιο να πας να αποκωδικοποιησεις τη ψυχη μιας κοπελας…περα απο την πλακα το λεω αυτο…
κοιτα οντως δεν ξερω τι ακριβως κοιταν οι κοπελες στους αντρες…αλλα πιστευω οτι οι αντρες λενε περισσοτερα ‘‘ο πω κοιτα κατι…’’ χμμμ…μην το συνεχισω…μπορει να ειναι σοκινγκ η συνεχεια αλλα μπορει και οχι… να ειναι απλα ρομαντικη…τεσπα…
το σωμα της γυναικας ειναι τελειο…για μας τουλαχιστον τους αντρες νομιζω…οι καμπυλες ειναι καλυτερες απο τις γωνιες… :naughty: :naughty: :naughty:
οσο για παπακαλιατη…τον σιχαινομαι και δεν βλεπω ποτε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

εχεις πλακα παντως ρε συ…

[quote=""“rocking_monster_0666,post:735,topic:3458”]

[QUOTE=red pyramid,post:725,topic:3458"]

Και σύ,κάνεις πολύ ωραά πόστ:) :wink:

Όταν έλεγα ριχή,ενοούσα ότι ίσως δεν έχεις μπεί στη θέση τους να σκεφτείς τη νιώθουν και σκέφτονται εκείνες.Δεν νομίζω ότι η ψυχή της γυναίκας είναι περρισσότερο άβυσσος από του άντρα,βασικά δεν πιστεύω καν ότι υπάρχει Ο άντρας και Η γυναίκα…ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός με 1 τρόπο πολύυυυ πέρα από το φύλο του.Τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ.
Όσο γα τα σχόλια που κάνουν οι άντρες,και εσύ και όλοι μας ξέρουμε πως μας μεγαλώσαν οι μεγαλυτεροί μας,με ποιο τρόπο έχουμε μάθει να βλέπουμε τις γυναίκες.

Υ.γ.Μπορεί να μην συμφουνούμε στο θέμα,τουλάχιστον όμως έχουμ κάτι κοινό:Αντι-παπακαλια-τίαση:lol: Θάνατος στον Παπακαλιάτη

Αν εχετε τη προσηνεια σταματηστε να σπαμαρετε ακαταπαυστα… :slight_smile:

καλα…παντως το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι φαλλοκρατης και γκει…(ασχετο ε;)#-o

απόλυτα:lol: :stuck_out_tongue: :lol: που κολλάει το 1 με το άλλο?:-k

τπτ μωρε…ασχετο ειπαμε…
ον τοπικ…ετοιμαζομαι για να παω σε ενα ροκ φεστ στην καλαμπακα (rocking under the rocks)…να ξεφυγω και λιγο…