Τι κανετε τωρα?

ρε defix…διεγραψε λιγα pm’s διοτι δεν μπορω να σου στειλω την απαντηση ρε!!!:lol: :lol: :lol:

Να έρθω να σου περάσω τη Φυσική που είναι το Φόρτε μου; Για χημεία πάρε το Αλοε

:x :x Εγω το λέω για πλάκα

κοιτα οντως δεν ξερω τι ακριβως κοιταν οι κοπελες στους αντρες…αλλα πιστευω οτι οι αντρες λενε περισσοτερα ‘‘ο πω κοιτα κατι…’’ χμμμ…μην το συνεχισω…μπορει να ειναι σοκινγκ η συνεχεια αλλα μπορει και οχι… να ειναι απλα ρομαντικη…τεσπα…

Θες να σου πω τι βλεπουμε στους αντρες???:naughty:
Ειναι αληθεια οτι τα κρυφα σας χαρισματα μενουν κρυφα μεχρι να… lol τα δικα μας δεν μενουν ποτε και να θελουμε να τα κρυψουμε.:-s :stuck_out_tongue: Ειναι αληθεια ομως αυτο που λες, χωρις να εισαι επιφανειακος.Πιστευω μια γυναικα γοητευεται απο το προσωπο και το στυλακι του αντρα.Αντε και μερικες απο τις πλατες και τα μπρατσα!
Και red pyramid, εισαι πολυ σωστος εν μερει σ’αυτα που λες.Γιατι ενταξει, δεν τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι και σαφως ο καθε ανθρωπος εχει τη δικη του προσωπικοτητα κτλ αλλα ισχυουν και τα λεγομενα “χαρακτηριστικα φυλων”.Ειναι γνωστο και φυσιολογικο, ο ανδρας να σκεφτεται διαφορετικα απο τη γυναικα και ειναι επισης γνωστο οτι η γυναικα ειναι πιο πονηρη, χωρις να σημαινει οτι αυτο μας κανει μαγκιτισσες lol και εσας χαλβαδες!Απλα συμβαινει…
Και Defix, ασε μας παλικαρι μου να κανουμε κουβεντα!Τροχονομος πλεον!:stuck_out_tongue:

γιεα!! ετσι ρε soul_thorn…πες τα…νταξει ομως και ο red_pyramid εχει και αυτος δικιο δεν λεω…η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση νομιζω…

ον τοπικ ακουω Τσοπανα Ρεηβ και το τραγουδι(εχμ…) ‘’…σαν παραδεισος’’ και εχει πολυ πλακα ρε σεις…’‘ποπο τι ζωα ειν αυτα ρε…κοτες…καμηλες…δεινοσαυροι…ποπο ολα δω ειναι ρε…’’
καψιμο…

Ετοιμαζομαι να παω για καφε με τον φιλτατο νταρκ…

Πεινάω και δεν ξέρω τι να φάω :frowning:

Μολις γυρισα απο λουτσα και βαριεμαι αφανταστα!!!:?

I’m crying my destiny…
ελληνιστι…κλαιω τη μοιρα μου…
δηλαδη βαριεμαι…

Σερφαρω και σε καμια ωρα φευγω για μπανιο.

Τελικά εσύ έφαγες…!

Eτοιμαζω τα μπαγκαζια μου…

Ροδος ερχομαι!!!

Αντε, και καποιος αλλος θα ερθει μαζι μου…

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Διαβασα, τελειωσα κατι κουζινοδουλειες και ειπα να περασω κι απο δω…

Γιατι τα avatar σου ειναι συνεχεια τερατα?? Ελπιζω να μην θες να δειξεις κατι…:stuck_out_tongue:

Τα 2 τελευταια ειναι δρακοι… Λατρευω τους δρακους… Και δεν ειμαι τερας.

Ωραια κατοικιδια…:stuck_out_tongue: #-o

O.M.G.

^Από το eragon δεν είναι αυτό?ωραίο είναι…

Λοιπόν,τώρα μιλάω στο μσν,ακούω opeth και λέω να την κάνω από τον υπολογιστή γιατί βαρέθηκα…

Πειναω αλλα βαριεμαι να φαω… :frowning:

Μηηηηηηηηη,πως θα μπορέουμε να ζήσουμε οι υπόλοιποι αν φύγεις:D :stuck_out_tongue: :lol:

Βαριεεεεμε,by the way.