Τι κανετε τωρα?

Παω προς νερου μου.

χαλαρωνω…:slight_smile:

γιατί?που θα πας??

παιζω bitefight

Δικος μας εισαι.

Απολαμβανω μια μυλοπιτα και παιζω pro.

και συ bitefight? εγω μολις ήπια μια amita και νιώθω περήφανος

Μου το ειχε πει ενας φιλος μου.Μπηκα για λιγο κολλησα κλασσικα τις 3 πρωτες μερες και μετα τελος.Εχω καιρο να μπω.

Στη παραλια βρε χαζουλα… :smiley: :har:

καιγομαιιιιιιι…

πιανω φωτια α α α αααα

Ψηνομαι…πυροσβεστικη where are you???

ακουω γιουροπ…
κεεεεεερι κεεεερι θινγκς δεοι τσειντζ μαι φρεντ…
οοοο καν γιου σι ιτ ιν μαι αιζ…

ε…οποιος απαντησε στο ερωτηματολογιο οτι εχει οδηγησει πυροσβεστικο ας ερ8ει απ εδω…και μετα ας περασει και απο τη Ολγα…

Γρηγοραααα γιατι αργει…ε με τοσες φωτιες να μου πεις…θα ερθει σε εμας οταν θα εχουμε λιωσει…:stuck_out_tongue:

Εχω ανεβει,σου κανει? :stuck_out_tongue:

Εdit:Το topic μου εφτασε τις 100 σελιδες…Ειμαι βαθυα συγκινημενος…Θελω να ευχαριστησω τους γονεις μου,τους φηλους μου που μου σταθηκαν ολο αυτο τον κερο και κυριως εσας που ποσταρατε σε αυτο το θεμα και το κανατε ενα κολοσσο του forum!Νομιζω τα λογια ειναι περιτα…Ειναι ενα πεδικο ονειρο που εγινε πραγματικοτιτα…Και παλι σας ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου… (κλαψ)
Με σινχωρειται αν εκανα μερικα ορθογραφικα λαθι…Ειναι απο τη συγκινιση καταλαβενετε… (ξανακλαψ)

ΟΧΙ…αλλωστε ειναι βραδυ πλεον…

ον τοπικ…
εκτως οτι συνεχιζω να καιγομαι μοναχουλης μου…(σημερα δεν βγηκαμε…) ακουω το νεο βελβετ ριβολβερ…χμ…ως εδω δν ειναι οτι περιμενα…

Aκούω επιτέλους το Τhe heart of everything από within temptation και μιλάω στο msn…

μηπως ετουτοι προσπαθουν να κανουν κατι αλλα εβανεσενς;;;…αν και δεν ειναι κακο κατι τετοιο…

Νομίζω ότι μάλλον γίνεται το αντίθετο…καλό είναι πάντως το cd,αν και μου άρεσε πιο πολύ το silent force!

χα…τωρα που το λες δεν εχεις και αδικο…χμμμ…
θα προτιμουσα παντως καποιος (μια κοπελα για πχ…) να ακουει γουιθιν… παρα την εμυ λι…

:smiley:

Συμφωνώ.Οι wt είναι πολύ καλύτεροι από evanescence…έχουν πιο ωραία μουσική+στίχους!
Στα φωνητικά δε με ενθουσιάζει καμία από τις 2…tarja for ever!!!:smiley:

καλοα εννοειται…και για την ταργια…
απλα νομιζω οτι η των τεμτεησον ειναι πιο ωραια απο τις 3 νομιζω δλδ…αν και η καθε μια εχει τη χαρη της…