Τι κανετε τωρα?

Μόλις γύρισα …άνοιξα το pc, έβαλα southern rock , έβγαλα τη μπλούζα και άνοιξα μια μπύρα…Εάν δεν είναι αυτό παράδεισος τότε τι είναι ? 8)

Xμ…εμφανισιακά ψηφίζω κι εγώ τη sharon.Πάντως και οι 3 έχουν πολύ ωραία μάτια (ή τουλάχιστον φακούς!:lol: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ουτε ο βιλυ βαλλο τετοιο πραμμα

α… και μην το βγαλεις ποτε αυτο το αβαταρ νεφελη…και μου βαλεις και συ κανα αρκουδακι δεινοσαυρακι κτλ…

Σκεφτομαι να παω να βγαλω τους φακους μου αλλα βαριεμαι ρε ουστη μου.

Ξυπνησα πινω φραπε και σκεφτομαι τι εχω να κανω σημερα… λιγα πραγματα αλλα βαριεμαι ρε γμτ.

ουφ…και γω ρε παιδι μου…βαρεμαρα…με τπτ δεν ευχαριστιεμαι ρε γαμοτι…

Πινω καφε,μετα θα φαω τις κρεπουλες και νωρις το απογευνα θα ξεχυθω στα μαγαζια…:roll:

Σε ζηλεύω!!!:frowning:
Εγώ ψάχνω πληροφορίες για την εργασία μου στη φιλοσοφία και φτιάχνω ένα mp3 cd…

@rocking_monster_0666: είχα σκεφτεί να το αλλάξω αλλά τελικά βαρέθηκα!άλλωστε tarja rules!

τι θα χει το σιντι εμπι θρι;

Σχεδόν ό,τι μου έχουν στείλει!απλώς με κράζει η αδελφή μου γιατί της έχω γεμίσει τον υπολογιστή με τραγούδια!:lol:

απλα νεφελουτσι να σου πω οτι η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη!!!#-o :stuck_out_tongue: #-o

:oops: :oops: :oops: Το ξέρω…:frowning:
(αλλά μερικές φορές βολεύει!)

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΙΝΤΙ ΕΜ ΠΙ ΘΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΑΝΤΣΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ9 ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕΣΑΛΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ…(φτου παλι δεν πατρησα καπς λοκ)

:lol3: :lol3: :lol3:

μολις τελειωσα το καφεδακι μου και θα βαλω να ακουσω μουσικαρα…εννοειται απο πειρατικα εμ πι θρι…

Με ποναει το στομαχι μου απο την σταχτη της "πιτσας"που εβαλα στο φουρνο για να φαω.Παραλληλα ειμαι και στο msn…

Σκοτωνω κουνουπια.

Mακελευω την ωρα μου.

Αραζω με μουσικουλα και με βαραει ο ανεμιστηρας.

μουσική,τα πράγματα χύμα σε όλο το δωμάτιο,βαριέμαι…